توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با درگاه بانک پاسارگاد
Amir.Mansoury
August 20th, 2014, 12:01
درود به همه
حدودا دو هفته است وقتی که کاربران موقع پرداخت به به درگاه پاسارگاد هدایت میشوند (روی شاپرک) پس از پرداخت موفقت آمیز و دریافت کدهای پیگیری، وقتی درگاه به به whmcs برمیگردد با اخطار پرداخت ناموفق روبرو میشوند. بارها کدها را بررسی کردم ولی چیزی پیدا نکردم. کدها اصلا دستکاری نشده!
با شرکت پاسارگاد هم تماس داشتم ولی اعلام کردند چون تراکنش ها موفقیت آمیز است و موقع برگست به سایت این مشکل پیش میاد از کد سایت شماست!
دوستان با همچین موردی برخوردند؟
آیا کد خاصی باید تغییر پیدا کنه؟
August 20th, 2014, 13:15
از درگاه خود بانک پاسارگاد استفاده میکنید یا درگاه پی پاد؟
company_hosting
August 20th, 2014, 13:20
درود به همه
حدودا دو هفته است وقتی که کاربران موقع پرداخت به به درگاه پاسارگاد هدایت میشوند (روی شاپرک) پس از پرداخت موفقت آمیز و دریافت کدهای پیگیری، وقتی درگاه به به whmcs برمیگردد با اخطار پرداخت ناموفق روبرو میشوند. بارها کدها را بررسی کردم ولی چیزی پیدا نکردم. کدها اصلا دستکاری نشده!
با شرکت پاسارگاد هم تماس داشتم ولی اعلام کردند چون تراکنش ها موفقیت آمیز است و موقع برگست به سایت این مشکل پیش میاد از کد سایت شماست!
دوستان با همچین موردی برخوردند؟
آیا کد خاصی باید تغییر پیدا کنه؟
پرت های سرور برسی کنید ببینید بسته نشده باشند
فایروال را 1 مرتبه دیزیبل کنید و مجدد فعال کنید
OmidX
August 20th, 2014, 13:22
الان تست شد و مشکلی مشاهده نشد .
Amir.Mansoury
August 20th, 2014, 13:23
از درگاه خود بانک پاسارگاد استفاده میکنید یا درگاه پی پاد؟
ما کلا همه جیزمون مستقیمه :دی
- - - Updated - - -
مشکل از فایروال هم نیست. سایت دیگمون داره راحت کار میکنه!
callback هم بررسی کردم!
عجیب اینجاست کدی جابجا نشده. دوس سایت هیچ دستکاری نشده. الان یکی مشکل داره یکی نداره!
OmidX
August 20th, 2014, 13:27
وقتی درگاه به به whmcs برمیگردد با اخطار پرداخت ناموفق روبرو میشوند. بارها کدها را بررسی کردم ولی چیزی پیدا نکردم. کدها اصلا دستکاری نشده!
در این حالت تراکنش برگشت زده میشه و پول بر میگرده ب حساب مشتری !! تو پنل چک کنید .
من فک میکنم بدونم مشکل شما چیه ، از بانک سؤال کنید ک درگاه شما دو مرحله ای نیست احیانا" ؟! ، اگر دو مرحله ای باشه در دو مرحله verify میشه موقع callback .
منم مثل شما برای دو سایتم در گاه پاسارگاد رو دارم ، یکی یک مرحله ای ه و مشکلی نداشت و اون یکی دو مرحله ای و دقیقا مشکل شما رو در درگاه دو مرحله ای داشتم باید ماژول پرداخت شما ویرایش بشه .
modiranhosting
August 20th, 2014, 13:38
بررسی کردیم ما هم مشکلی نداریم.
موفق باشید
Amir.Mansoury
August 20th, 2014, 14:06
خیر پرداخت دو مرحله است نیست.
تراکنش ها با موفقیت انجام میشود!
به من پیشنهاد پرداخت دو مرحله ای دادند. قرار شد مدارک آن ارسال شود.