ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بالا رفتن حجم ماشین های مجازی

grafic
August 19th, 2014, 07:41
با سلام خدمت دوستان

من توی ESX 5 تعداد 7 تا سرور مجازی دارم که روی Datastore خود سرور هستند.

مشکل من از اینجا شروع شد که 20 گیگ جای خالی داشتم حالا بعد از چند ماه امدم نگاه کردم میبینم 1 گیگ بیشتر جا نمونده ؟

1-چطوری میشه که من برای هر سرور هارد تعریف کردم و اون داره بیشتر مصرف میکنه ؟

2- راه حل این مشکل چی هست و چطوری میتونم برطرف کنم ؟

3- توی دیتا سنتر های بزرگ اگر قرار باشه این اتفاق رخ بده چی میشه ؟ (راه حل چطوریه ؟ )

RoobinaServer
August 19th, 2014, 07:48
کسی بیشتر مصرف نکرده.

سواپ مجازی سازی کمی هم خودش هارد اشغال میکنه.

اسم این مشکل نیست.

همیشه سعی کنید هارتون را تا آخرش پر نکنید مثلا هارد یک ترابایتی ساتای معمولی را حدود 100-200 گیگ خالی بگذارید و بیشتر از 10-15 وی پی اس روی آن نسازید.

باتشکر

grafic
August 19th, 2014, 12:08
دقیقا این حجم زیاد برای سواپ هست
این سواپ تا چه حجمی میتواند بزرگ شود و جا اشغال کند ؟

نمیشه کوچکش کرد یا خالیش کرد و یا یک راه حل دیگه ؟

tebyan
August 19th, 2014, 12:40
دقیقا این حجم زیاد برای سواپ هست این سواپ تا چه حجمی میتواند بزرگ شود و جا اشغال کند ؟ نمیشه کوچکش کرد یا خالیش کرد و یا یک راه حل دیگه ؟ سلام و خسته نباشین
میزان رم رو بصورت رزرو در بیارین برای هر سرور مجازی حجم فایل های سواپ صفر میشود و حجمی رو اشغال نمیکنه درضمن توصیه نمیشه فایلهای سواپ بوجود امده رو حذف کنین ولی توصیه میشه باروش بالا حجمشون رو صفر کنین.ارزوی موفقیت برای شما دوست گرامی

SixthElement
August 21st, 2014, 17:00
سلام دوست عزیز
ریست کردن وی ام ویر به شما کمک می کنه که موقتاً از شر swap فایل ها راحت شین. اما به مرور بازم زیاد میشه. راح حلش فقط اضافه کردن هارد دیسک هستش

پیروز باشید