PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اورسل چیست ؟

speednet
August 18th, 2014, 23:25
سلام این روز های همه وی پی اس فروش ها برای فروش بیشتر و تبلیغات شعاراصلیشون فروش وی پی اس با منابع اختصاصی ؟ حالا ببینم کدوم سرور ها منابعشون اختصاصیه کدوم سرور ها نه ! خوب تمامی سرورهای که مجازی ساز انها KVM , OpenVZ می باشید و از پنل سولوس وی ام و ویرچوالیزور استفاده میکنن منابعشون اختصاصی می باشد ، خوب از آن جایی که اکثرا سرویس دهنده های ایرانی از vmware استفاده می کنن و نسبت به KVM , OpenVZ مزایای خاص خودش رو داره اما بحث ما این نیست پس میریم سراغ برسی ماشین های مجازی روی vmware . خوب از کجا بدونیم یک ماشین مجازی ساخته شده توسط vmware منابع اختصاصی هستش یا نه باید عرض کنم خدمتتون که تنها یک راه برای فهمیدن این موضوع وجود دارد اون هم پنل تحت وب هست . الان سئوال پیش میاد که چطور میشه این موضوع رو توسط پنل تحت وب فهمید؟ خب خیلی سادس وقتی شما پنل تحت وب دارید تمام منابع اختصاص داده شده به سرور رو میتونید مشاهده کنید برخی از افراد میگن که ما رم یک سفارش دادیم رم یک هم گرفتیم ، منابع سرور ما اختصاصی هستش که باید عرض کنم خدمتتون خیر به این صورت نیست با ما همراه باشید تا با هم برسی کنیم .خب به تصویر شماره 1 و 2 دقت کنید .تصویر شماره1
http://blog.mihanuptime.com/wp-content/uploads/2014/08/Vcenter-1.png
تصویر شماره2
http://blog.mihanuptime.com/wp-content/uploads/2014/08/Vcenter-2.png

خب بعد از اینکه ماشین مجازی توی vmware ساخته میشه همانظور که می بنید می تونیم مموری و سی پی یو ماشین رو مدیریت کنیم که تصویر شماره یک بیانگر مدیریت سی پی یو و تصویر شماره دو بیانگر مموری هستش خب تو عکسا 2 تا کادر قرمز رنگ مشاهد می کنید اولی منابعی که برای ماشین داده شد و باید در اون میزان محدودیت ایجاد شود رو نشون میده در اینجا ماشین مجازی ما مموریش 4 هستش و حد نرمال رو به شما نشون میده برای اگر ماشین شما منابع اختصاصی باشه باید تو کادر دوم بعد از بر داشتن تیک ان لیمیت عدد 4096 نشون داده شود .
خب میریم سر برسی ماشین مجازی از طریق پنل تحت وب
تصویر شماره 3
http://blog.mihanuptime.com/wp-content/uploads/2014/08/Vcenter-4.png
همانطور که میبنید در تصویر شماره 3 سی پی یو تو کادر قرمز بزرگ نشون داده شده و مموری تو کادر آبی بزرگ همانطور که تو سی پیو میبنید shares normal باید 4000 تا باشه که در اینجا 2000 تا هستش و همچنین shares memory باید در 4096 باشه که روی 2000 هستش که نشون از اون میده که این سرور اورسل شده است یعنی وی پی اسی به شما داده شده با رم 4 و سی پیو 4 کور اما در حقیقت رم سرور شما 2 هستش و سی پیو شما 2000 تا که این عدد رو وی ام ویر برای دو کور حساب میکند بهتر بگیم دو کور خب همانگونه که در تصویر می بینید . ما به همون وی پی اس ریموت زدیم و تسک منیجر رو فعال کردیم و به تیب پرفورمنس رفتیم و همونطور که می بینید . مموری یوز شده 4 گیگ هستش و 44.3 مگابیت خالی وقتی شما پنل تحت وب ندارین میگن خب بله ما رممون 4 استفادمون هم زیاده اما وقتی پنل تحت وب داشته باشید میبنید که نه خیر شما در واقع دارین از 2 گیگ رم استفاده میکنید و این دو گیگ رم تو ماشین 4 گیگ به شما نشون داده میشه ما در اینجا نصف زدیم حتی میشه کمتر از یک گیگ هم زد حتی کمترین مقداری که فکر میکنید خب در عکس شماره 4 سی پی یو رو برسی میکنیم
عکش شماره4
http://blog.mihanuptime.com/wp-content/uploads/2014/08/Vcenter-5.png
خب همانطور که در تصویر مشاهد میکنید تو تسک منیجر شما 4 کور سی پیو مشاهده میکنید که 6 درصد سی پیو یوز شده خب ما بهتون ثابت میکنیم که این مقدار یوز سی پیو کمتر از این مقدار هست خب برای اینکه بهتون نشون بدیم این قضیه رو با ما همراه باشید تا عکسهای از پنل تحت وب با منابع اختصاصی و حالت های مموری و سی پی یو رو تو تسک منیجر بهتون نشون بدیم
خب به تصویر شماره 5 دقت کنید تصویر شماره5
http://blog.mihanuptime.com/wp-content/uploads/2014/08/Vcenter-6.png

خب ما به محض اینکه مناع سرور رو به حالت عادی تغییر دادیم فورا تصویر برداری کردیم همانطور که در پنل تحت وب مشاهد میکنید منابع اختصاصی هستن و در تسک منیج میبنید که کم کم داره مقدار یوزشده سی پیو میاد پایین و به یک حد متوسط میرسه و در اون حد توسط میمونه اینجا مصرف واقعی شما نشون داده میشه چون منابع شما اختصاصی و در حد نرمال هستش همونطور پایین نمودار میبنید که 2.1 گیگ مموری یوز شده و 1.9 گیگ مموری خالی می باشید و همچنین با ما همراه باشید تا در عکس 6 سی پیو رو مجدد مورد برسی قرار بدیم . عکس شماره6
http://blog.mihanuptime.com/wp-content/uploads/2014/08/Vcenter-7.png
همانظور که میبنید سی پیو هم در پنل تحت وب به صورت اختصاصیو نرمال هستش و همانظور که می بینید در تسک منیجر مصرف واقعی سی پی یو شما 1 درصد از سی پیو کل هستش که در حالتیکه روی 2000 تا محدودیت ایجاد شده بود این رقم 6 درصد بود .
حالا خودتون با چشمای خودتون فرق بین منابع اختصاصی و اورسل رو مشاهده کردین .
برخی از فروشنده ها میگن که ما رم یک بهتون میدیم اما امکان نصب ویندوز 2008R2 , همچنین 2012 و 2012R2 وجود نداره شما میتونید فقط ویندوز 2003 سفارش بدین که حاکی از اورسل بودن ماشین مجاری که در اختیار شما قرار داده خواهد شد رو میرسونه . امیدوارم که استفاده کرده باشین و این مقاله تونسته باشه شما رو در انتخاب صحیح VPS راهنمایی کرده باشد .

پس هر ارزونی بی دلیل نیست

OmidX
August 18th, 2014, 23:36
با تشکر از پست مفید شما ک واقعا لازم بود ... ;)

من یک سؤال از خدمتتون داشتم ، تو عکس زیر ، کادر دوم اگر تیک unlimted رو داشته باشه ، تا چه میزان از رم سرور اصلی علاوه بر رمی ک برای vm تعریف شده میتونه استفاده کنه ؟

الان من یک کلاینت دارم ک برای سرورش ۵۱۲ مگ رم تعریف شده ، اما داره ۵۵۰ مگ رم استفاده میکنه ، الان یعنی باید تیک unlimted رو بردارم بزارم رو ۵۱۲ ک بیشتر از ۵۱۲ نتونه استفاده کنه ؟

speednet
August 18th, 2014, 23:54
با تشکر از پست مفید شما ک واقعا لازم بود ... ;)

من یک سؤال از خدمتتون داشتم ، تو عکس زیر ، کادر دوم اگر تیک unlimted رو داشته باشه ، تا چه میزان از رم سرور اصلی علاوه بر رمی ک برای vm تعریف شده میتونه استفاده کنه ؟

الان من یک کلاینت دارم ک برای سرورش ۵۱۲ مگ رم تعریف شده ، اما داره ۵۵۰ مگ رم استفاده میکنه ، الان یعنی باید تیک unlimted رو بردارم بزارم رو ۵۱۲ ک بیشتر از ۵۱۲ نتونه استفاده کنه ؟

بله
می تونید تیک ان لیمت رو بردارید و خودتون مشاهده کنید نتیجه مشاهده رو اینجا بیان کنید تا دیگران هم استفاده کنن ان لیمت گذاشتن منابع میتونه منابع سایر وی پی اس هارو اشغال کنه و اصلا توصیه نمیشه چون خودم هم شک داشتم با چند تا از همکار مشورت کردم و اون ها هم به همین موضوع اشاره کردن موفق باشید

OmidX
August 19th, 2014, 00:02
بله
می تونید تیک ان لیمت رو بردارید و خودتون مشاهده کنید نتیجه مشاهده رو اینجا بیان کنید تا دیگران هم استفاده کنن ان لیمت گذاشتن منابع میتونه منابع سایر وی پی اس هارو اشغال کنه و اصلا توصیه نمیشه چون خودم هم شک داشتم با چند تا از همکار مشورت کردم و اون ها هم به همین موضوع اشاره کردن موفق باشید

مطمئنید ؟ ، پس چطوریه ک الان سروری ک براش ۵۱۲ مگ رم تعریف شده داره ۵۵۰ مگ مصرف میکنه ؟

speednet
August 19th, 2014, 00:11
مطمئنید ؟ ، پس چطوریه ک الان سروری ک براش ۵۱۲ مگ رم تعریف شده داره ۵۵۰ مگ مصرف میکنه ؟

دوست عزیز والا من این تایپک رو برای بحث یا رد کردن حرف کسی نزدم و ... خدمتتون هم عرض کردم می تونید تیک رو بر دارید و خودتون مشاهده کنید و نتیجه رو اینجا بیان کنید عرض کردم خدمتتون جواب خودم بله بود و چون شک داشتم با همکاری دیگه و اساتید محترم مشورت کردم و اونها هم همین نظرو داشتن حالابرداشتن تیک و همچنین گزارش نتیجه در اینجا زمان بیشتری نمیبره که بخوایم روش بحث کنیم شما همین کار روانجام بدین و یه اسکرین شات قبل از برداشتن تیک و یه اسکرین شات بعد ازبرداشتن تیک بزارید تا ما هم نتیجه رو مشاهده کنیم تشکر

- - - Updated - - -

من این مورد رو قبلا تست کرده بودم ، منابع سایر vm ها رو اشغال نمیکنه ، فقط از فضای خالی رم سرور یک درصدی رم علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده .

حالا بازم تست میکنم ... ممنون .

لطفا تست کنید و اسکرین شات هارو بزارید تا ما هم استفاده کنیم و اینکه میگین ازفضای خالی رم استفاده میکنه خوب اومدیم این ماشین بیشاز اندازه فیزیکی رم مصرف داشت و باعث هنگ هاست بشه اون موقع تکلیف چیه پس میتونه با سایر ماشین ها هم اسیب بزنه و از طرفی وقتی شما جواب سئوالرومیدونید وتست هم کردید چرا میپرسیدمیتونید مطلب رو تکمیل ترکنید غیر از این هستش ؟

sssoheil
August 19th, 2014, 00:21
سلام

اون 550 میگ رم Reservation هست که برای جلوگیری از اورسل overlab میکنه.و این یکی از دلایلی هست که کیفیت و پایداری ماشین های مجازی وی ام ویر را نسبت به مجازی سازهای دیگر متمایز میکند.

kayako
August 19th, 2014, 00:27

شما میدونید و جواب هم درست دادن میخواین چی رو ثابت کنید ؟
میخواین بگید ما هم تخصصی داریم و یه بحثی را بندازید
دوستمون اومده یه تایپیک زده که کسایی که نمیدونن بدونن از هرکی سرور نخرن شما میای به حاشیه میکشی که چی بشه

OmidX
August 19th, 2014, 00:39
لطفا تست کنید و اسکرین شات هارو بزارید تا ما هم استفاده کنیم و اینکه میگین ازفضای خالی رم استفاده میکنه خوب اومدیم این ماشین بیشاز اندازه فیزیکی رم مصرف داشت و باعث هنگ هاست بشه اون موقع تکلیف چیه پس میتونه با سایر ماشین ها هم اسیب بزنه و از طرفی وقتی شما جواب سئوالرومیدونید وتست هم کردید چرا میپرسیدمیتونید مطلب رو تکمیل ترکنید غیر از این هستش ؟

چون شک دارم میپرسم ، قبلا هم پرسیده بودم ، جواب درست حسابی نگرفته بودم ...

اما در کل فک میکنم منابع سایر vm ها رو اشغال نمیکنه ، فقط از فضای خالی رم سرور یک درصدی رم علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده ک بیشتر از حالتیه ک ما یک عدد در کادر وارد کنیم ، بازم مطمئن نیستم .

عکس در حالت غیر unlimite :

http://img.macs.ir/download.php?img=3699 (http://img.macs.ir/download.php?img=3699)

الان درسته ؟

سلام

اون 550 میگ رم Reservation هست که برای جلوگیری از اورسل overlab میکنه.و این یکی از دلایلی هست که کیفیت و پایداری ماشین های مجازی وی ام ویر را نسبت به مجازی سازهای دیگر متمایز میکند.

یعنی بصورت پیش فرض همینطوری ه ؟ و طبیعیه دیگه ؟ ;)

شما میدونید و جواب هم درست دادن میخواین چی رو ثابت کنید ؟
میخواین بگید ما هم تخصصی داریم و یه بحثی را بندازید
دوستمون اومده یه تایپیک زده که کسایی که نمیدونن بدونن از هرکی سرور نخرن شما میای به حاشیه میکشی که چی بشه

.:39:

speednet
August 19th, 2014, 00:46
چون شک دارم میپرسم ، قبلا هم پرسیده بودم ، جواب درست حسابی نگرفته بودم ...

اما در کل فک میکنم منابع سایر vm ها رو اشغال نمیکنه ، فقط از فضای خالی رم سرور یک درصدی رم علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده ک بیشتر از حالتیه ک ما یک عدد در کادر وارد کنیم ، بازم مطمئن نیستم .

عکس در حالت غیر unlimite :

http://img.macs.ir/download.php?img=3699 (http://img.macs.ir/download.php?img=3699)

یعنی بصورت پیش فرض همینطوری ه ؟ و طبیعیه دیگه ؟ ;)

منابع سایر ماشین ها از قبل رضرو شده و نمیتونه استفاده کنه اما وقتی استفاده ماشین بیش از اندازه باشه می تونه باعث از کار افتادن هاست بشه و وقتی هاست از کار بیفته ماشین های دیگه هم از کار میفتن و این قسمت رو متوجه نشدم
علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده ک بیشتر از حالتیه ک ما یک عدد در کادر وارد کنیم
عزیز اون اسکرین شات هارو نزاشتین ها من هم هنوز شک دارم تا به یقین برسم ؟! شما چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی خب تست برای این جور مواقع گذاشتن تست کنید بفرمایید ما که علامه دهر نیستیم ما هم مثل شما از وی ام ویر استفاده میکنیم و کلا بحث تایپک یه چیز دیگه بود الان شده یه چیز دیگه ! بازم موردی نداره من در حد توان جواب میدم د مواقعی هم که بلد نبودم سایر دوستان راهنمایی میکنن

OmidX
August 19th, 2014, 00:52
منابع سایر ماشین ها از قبل رضرو شده و نمیتونه استفاده کنه اما وقتی استفاده ماشین بیش از اندازه باشه می تونه باعث از کار افتادن هاست بشه و وقتی هاست از کار بیفته ماشین های دیگه هم از کار میفتن و این قسمت رو متوجه نشدم
علاوه بر رم vm بهش اختصاص میده ک بیشتر از حالتیه ک ما یک عدد در کادر وارد کنیم
عزیز اون اسکرین شات هارو نزاشتین ها من هم هنوز شک دارم تا به یقین برسم ؟! شما چرا لقمه رو دور سرت میچرخونی خب تست برای این جور مواقع گذاشتن تست کنید بفرمایید ما که علامه دهر نیستیم ما هم مثل شما از وی ام ویر استفاده میکنیم و کلا بحث تایپک یه چیز دیگه بود الان شده یه چیز دیگه ! بازم موردی نداره من در حد توان جواب میدم د مواقعی هم که بلد نبودم سایر دوستان راهنمایی میکنن

مثلا برای ۱۰۲۴ مگ رم ماشین مجازی ، ۳ درصد هم رم رزرو علاوه بر این ۱۰۲۴ مگ رم در نظر میگیره ، یا برای ۲۰۴۸ مگ ۵ درصد ، فک کنم همون توضیحات sssoheil برای این موضوع کاملا درست باشه .

sry ، اسکرین شات از کجا باید میزاشتم ؟ :|

bazar30t
August 19th, 2014, 00:56
درود

جدای از مسائل مطرح شده باید تیک را بردارید.

در ضمن در فروش سرور مجازی معمولا برخی از فروشندگان به جای فروش 100 گیگ رم می آیند 120 گیگ رم یم فروشند به این دلیل که کلیه ماشین ها در زمان مصرف معمولی بخش زیادی از رم را خالی و بدون مصرف رها می کنند. البته این عمل کاملا نادرست است که همان اورسل کردن منابع محدود سرور است.

موفق باشید

OmidX
August 19th, 2014, 00:59
درود

در ضمن در فروش سرور مجازی معمولا برخی از فروشندگان به جای فروش 100 گیگ رم می آیند 120 گیگ رم یم فروشند به این دلیل که کلیه ماشین ها در زمان مصرف معمولی بخش زیادی از رم را خالی و بدون مصرف رها می کنند. البته این عمل کاملا نادرست است که همان اورسل کردن منابع محدود سرور است.

موفق باشید

رو ESXi 5.5 نمیشه اینکارو کرد ...

من رو لوکال ESXi 5.5 رو نصب کردم و هر کاریش کردم نشد بیشتر از رمی ک برای سرور تعریف شده vm بسازم !! ، اما رو ۵ و ۵.۱ میشه :| ، اما بشه هم کسی نمیاد اینکارو بکنه ، ریسکش بالاست .

speednet
August 19th, 2014, 01:05
مثلا برای ۱۰۲۴ مگ رم ماشین مجازی ، ۳ درصد هم رم رزرو علاوه بر این ۱۰۲۴ مگ رم در نظر میگیره ، یا برای ۲۰۴۸ مگ ۵ درصد ، فک کنم همون توضیحات sssoheil برای این موضوع کاملا درست باشه .

sry ، اسکرین شات از کجا باید میزاشتم ؟ :|

سلام
دوست عزیز مگه من گفتم درست نیست ؟! لطفا تایپک رو از اول بخونید تابینید از کجا باید اسکرین شات میزاشتین ؟ خب وقتی میدونید درسته و جوابتون رو گرفتین چرا باز ادمه به بحث میدید مثلا میخواین بنده رو ضایع کنید یاچی ؟ والا من قصدتون رو از پست دادن واقعا نمیدونم هی پستاتون رو ویرایش میکنید هی مطلبعوض مکنید ؟ زور نزنید لطفا همه اینایی که تایپک رو مطالعه میکنن قصد من از تایپک رو فهمیدن و نتیجه سئوال شما رو هم دیگه نیازی نیست نتیجه گیری بکنید مردم خودشون عقل دارن

- - - Updated - - -

رو ESXi 5.5 نمیشه اینکارو کرد ...

من رو لوکال ESXi 5.5 رو نصب کردم و هر کاریش کردم نشد بیشتر از رمی ک برای سرور تعریف شده vm بسازم !! ، اما رو ۵ و ۵.۱ میشه :| ، اما بشه هم کسی نمیاد اینکارو بکنه ، ریسکش بالاست .
خب مگه ما گفتیم شما اینکارو میکنید ؟ اشخاصدیگر رو هم مگه شما از سیاست فروششون باخبرید ؟ چرا نفروشن ؟ شما لیمت کن روی وی ام ویر و هر چقدر دوست داری مشاین بفروش وقتی لیمت میکنی عمال کمتر از اون مقدر رو میزنی یعنی مقدار کمتری رزرو میکنی

- - - Updated - - -

درود

موفق باشید

سلام
دوست عزیز بیان لیمت رو روی نرمال بزارن نه اینطوری نمیشه حتی اگرم استفاده نکنن وی امویر منابع رو رزرو میکنه اما اگه کمتر لیمت کنن این اماکن وجود داره

OmidX
August 19th, 2014, 01:07
سلام
دوست عزیز مگه من گفتم درست نیست ؟! لطفا تایپک رو از اول بخونید تابینید از کجا باید اسکرین شات میزاشتین ؟ خب وقتی میدونید درسته و جوابتون رو گرفتین چرا باز ادمه به بحث میدید مثلا میخواین بنده رو ضایع کنید یاچی ؟ والا من قصدتون رو از پست دادن واقعا نمیدونم هی پستاتون رو ویرایش میکنید هی مطلبعوض مکنید ؟ زور نزنید لطفا همه اینایی که تایپک رو مطالعه میکنن قصد من از تایپک رو فهمیدن و نتیجه سئوال شما رو هم دیگه نیازی نیست نتیجه گیری بکنید مردم خودشون عقل دارن

شما تاپیک زدید ، در مورد اورسل و منابع اشتراکی در مجازی ساز ESXi ، منم سؤال کردم ، همین ! (:| ، چون ب تاپیک مربوط بود اینجا مطرح کردم ، حالا نمیدونم چرا سؤال من ب خیلیا بر میخوره :|

اینجا انجمن آموزشی هست ، کسانی هم ک اینجا هستند اومدن ک با گفتگو و بحث اطلاعاتشون رو ببرن بالا و اگر مشکل یا سؤالی دارن برطرف شه ... بخش خبری ک نیست :|

موفق باشید .

speednet
August 19th, 2014, 01:12
شما تاپیک زدید ، در مورد اورسل و منابع اشتراکی در مجازی ساز ESXi ، منم سؤال کردم ، همین ! (:| ، چون ب تاپیک مربوط بود اینجا مطرح کردم ، حالا نمیدونم چرا سؤال من ب خیلیا بر میخوره :|

اینجا انجمن آموزشی هست ، کسانی هم ک اینجا هستند اومدن ک با گفتگو و بحث اطلاعاتشون رو ببرن بالا و اگر مشکل یا سؤالی دارن برطرف شه ... بخش خبری ک نیست :|

موفق باشید .
سلام
بهم بر نمیخوره فقط میگم مردم خودشون شعور دارن من هم جواب دادم با اینکه جواب درستبود باز هم همنن سئوال رو تکرار مکیند و پست بالای که گفتین کاربر عزیزسهیل درست گفتن من قبل اون پست تو پست اعلام کردم که هیچ ادعایندارم و تا جایی که بتونم کمک میکنم و نتونم دیگران پس نیازی به نتیجه گیری نیست چون بنده هم تشکر کردم از مطب مفیدشون و با اینکه جوابتون رو میگرید باز میخواید خلافش رو ثابت کنید خب قصدتون از این کارو رو بفرماید تا ما هم بدونیم و اینکه هی پستاتون رو ویرایش میکنید و حرفاتون رو عوضمیکنید خوب سئوال پرسیدید صبر کنید تا پاسخ داده بشه چرا بعد ازاینکه پاسخ به شما داده میشه پستهاتون رو ویرای میکنید سئوال من اینجاس سئوال های شما واقعا سئوالن یا ... ؟

sssoheil
August 19th, 2014, 01:20
سلام

در صورتی که اعمال محدودیت نکردید مسئله reservation طبیعی هست.مورد دیگر اینکه در صورت فول کردن رم خود مسئله reservasion ممکنه باعث down شدن هاست بشه.اصطلاحی هست به نام OOM یا Out Of Memory که در هنگام اورسل و استفاده کلیه vm ها از reservation اتفاق میفته.