توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به ماژول بانک ملت
loginvps.com
August 18th, 2014, 20:25
سلام ماژول بانک ملت بدون باگ از کجا تهیه کنم ؟
bazar30t
August 18th, 2014, 22:27
درود
آقای بهلولی برای خرید با آقای صبا تماس بگیرید
شرکت پردیس فاوا شماره ثبت 473775 -دارای مجوز رسمی از وزارت صنعت معدن و تجارت-عضو نظام صنفی رایانه ای کشور-عضو انجمن انفورماتیک ایران-دارای مجوز از معاونت فناوری اطلاعات دفتر ریاست جمهوری-عضو رسمی شورای عالی انفورماتیک-عضو رسمی انجمن ناشران دیجیتال-ثبت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
در صورت درخواست با ما از طریق پورتال مشتریان تماس بگیرید
سایت پورتال مشتریان
sardarn
August 18th, 2014, 22:44
سلام
مگه نسخه قبلی تون چه مشکلی دارد؟نسخه قبل تون بدید تا با شاپرک تنظیمش کنم.
موفق باشید
loginvps.com
August 19th, 2014, 01:32
سلام
مگه نسخه قبلی تون چه مشکلی دارد؟نسخه قبل تون بدید تا با شاپرک تنظیمش کنم.
موفق باشید
نسخه قبلی Encrypt هست و نمیشه کاری کرد.
par30club
August 19th, 2014, 03:24
سلام ماژول بانک ملت بدون باگ از کجا تهیه کنم ؟
در خدمتم
Aliasghar Ramin
09352898822
info@raminco.net
loginvps.com
August 19th, 2014, 04:13
در خدمتم
Aliasghar Ramin
09352898822
info@raminco.net
میشه توضیحات لازمه را همینجا ذکر کنید؟
برنامه نویسی شده توسط خودتان می باشد ؟
قیمت چه مقدار است ؟ سایت ندارید برای فروش ؟
به جز در این زمینه فعالیت دیگری هم دارید؟
par30club
August 19th, 2014, 04:32
میشه توضیحات لازمه را همینجا ذکر کنید؟
برنامه نویسی شده توسط خودتان می باشد ؟
قیمت چه مقدار است ؟ سایت ندارید برای فروش ؟
به جز در این زمینه فعالیت دیگری هم دارید؟
بله دوست عزیز برنامه نویسی از خودمون هست
کارم برنامه نویسی هستش و فعلا سایت خودم آماده نیست.
برای مثال تا فردا اگه خدا بخواد اسکریپت فروش اس ام اسی اکانت را در سایت برای فروش قرار میدم
- - - Updated - - -
شما هر ماژولی برای هر سیستمی که مد نظر دارید ویا هر اسکریپتی که نیاز داشته باشید ( کامل ) در کمترین زمان و بهترین قیمت براتون انجام میدیم
sardarn
August 19th, 2014, 10:53
سلام
به چه طریقی کد شده؟بدید براتون دیکد کنم.
موفق باشید
loginvps.com
August 19th, 2014, 12:56
سلام
به چه طریقی کد شده؟بدید براتون دیکد کنم.
موفق باشید
مجبور به تهیه ماژول از شرکت فراسو شدم و ماژول قبلی هرچند که بسیار عالی هم بود را پاک کردم .
بعد از نصب این ماژول باز هم همان خطا مواجه میشوم ، آیا باید به شرکت به پرداخت اعلام کنم که ماژول را آپدیت کرده ام و url اینترنتی شاپرکی جایگزین کرده ام یا خیر ؟ دوستان کسی اطلاعات دقیقی دارد ؟
hassanfe
August 19th, 2014, 13:01
مجبور به تهیه ماژول از شرکت فراسو شدم و ماژول قبلی هرچند که بسیار عالی هم بود را پاک کردم .
بعد از نصب این ماژول باز هم همان خطا مواجه میشوم ، آیا باید به شرکت به پرداخت اعلام کنم که ماژول را آپدیت کرده ام و url اینترنتی شاپرکی جایگزین کرده ام یا خیر ؟ دوستان کسی اطلاعات دقیقی دارد ؟
سلام
آره باید زنگ بزنید خانم بنی جمالی و بگین که به شاپرک تغییر دادین. بعد اوکی میکنن
bazar30t
August 19th, 2014, 14:54
درود
خدمت آقای بهلولی هم اعلام شد. اگر از همکاران و مشتریان قدیمی، کسی نیاز به نسخه آپدیت شده بانک ملت دارد با ما در تماس باشد.
نصب و راه اندازی را هم رایگان انجام می دهیم تا ان شاءالله مشکلی از بابت پرداخت هیچکدام از همکاران نداشته باشند.