توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سوال:ماژول پرداخت حق عضویت
mil4d
August 18th, 2014, 12:01
سلام دوستان .
ماژول برای این سیستم میخوام برای پراخت حق عضویت....
راهنمایی کنید ..هزینشم بگید
آموزش دوربین مدار بسته (http://www.2928.ir)
HPxf
August 18th, 2014, 12:22
سیستمتون چیه ؟
mil4d
August 18th, 2014, 16:20
سایت Iran.Sc :: Free Persian Weblog Service :: (http://www.iran.sc) سرویس وبلاگدهی
sht-design
August 18th, 2014, 16:36
دوست عزیز روی وبلاگ که نمیشه ماژول نصب کرد
بهتره با این دامینتون یه هاست بگیرید مثلا جوملا رو نصب کنید و با جوملا از ماژول حق عضویت استفاده کنید تو نت هم رایگان میشه دانلود کرد
BazPardakht.Com
August 18th, 2014, 16:50
می تونید از انجمن ساز vb هم استفاده کنید
برای این انجمن ماژول vip ساخته شده است
mil4d
August 18th, 2014, 18:04
مرسی از لطف شما عزیزان که رهنمایی میکنید.
اگه یک هاست بگیرم مطالب رو چطور انتقال بدم؟و اینکه از طرف گوگل همین اندازه برا من بازدید کننده میفرسته؟اخه میترسم همین ۱۰۰ نفر بازدید کننده رو از دست بدم!!
BazPardakht.Com
August 18th, 2014, 20:29
مرسی از لطف شما عزیزان که رهنمایی میکنید.
اگه یک هاست بگیرم مطالب رو چطور انتقال بدم؟و اینکه از طرف گوگل همین اندازه برا من بازدید کننده میفرسته؟اخه میترسم همین ۱۰۰ نفر بازدید کننده رو از دست بدم!!
اگه این 3 تا cms رو نصب کنید
وردپرس
جوملا
انجمن وی بی
از نظر سئو کیفیت خوبی دارن و احتمال اینو داره که خیلی بالاتر هم بازدید داشته باشید
sardarn
August 18th, 2014, 20:40
سلام
اگه هاست نداشته باشید هیچ کاری نمی شه کرد چون ماژول روی هاست نصب می شه
موفق باشید
bazar30t
August 18th, 2014, 22:24
درود
شما یک هاست بگیرید
سیستم وردپرس نصب کنید و اطلاعات به راحتی منتقل می شوند و در گوگل وب مستر ثبت می کنید و هیچ گونه مشکلی پیش نمی اید
شرکت پردیس فاوا شماره ثبت 473775 -دارای مجوز رسمی از وزارت صنعت معدن و تجارت-عضو نظام صنفی رایانه ای کشور-عضو انجمن انفورماتیک ایران-دارای مجوز از معاونت فناوری اطلاعات دفتر ریاست جمهوری-عضو رسمی شورای عالی انفورماتیک-عضو رسمی انجمن ناشران دیجیتال-ثبت در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
par30club
August 19th, 2014, 04:19
با 100 هزار تومان هم میتونم هیمن رو براتون درست کنم که حق عضویت بگیرید و هم میتونم یک سایت کامل با قابلیت دریافت حق عضویت درست کنم در هر صورت در خدمتم.
راستی انتقالبتم انجام میدم
از خصوصی پیگیری کن
mazandweb
September 6th, 2014, 11:09
بهتره از جوملا استفاده کنید
بنده افزونه قابل اتصال به درگاه آنلاین رو دارم
id:mazandweb
mil4d
October 9th, 2014, 11:30
دوستان کی میتونه این کار رو برام انجام بده لطفا قیمت رو پ خ کنید همراه با نمونه سایت طراحی شده