ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید هاست برای سایت خبری

Mohsenheyto
August 17th, 2014, 22:52
سلام به همه دوستان و اساتید..... من میخوام ی سایت برای شهرستانم طراحی کنم ( سایت خبری ) که بازدیدش هم زیاد نیس چه نوع هاستی باید بخرم لطفا یکم راهنمایی کنید!!!!
هاست لینوکس یا ویندوز ؟؟؟؟
هاست دانلود با هاست های دیگه فرق میکنه؟؟
مرسی

royalhost
August 17th, 2014, 22:55
به هیچ وجه هاست ویندوز نخرید چون بشدت پشیمان خواهید شد.
هاست لینوکس بهتون پیشنهاد میشه روی هاستیهای پربازدید
مدیریت محتوا هم بنظر خودم وردپرس استفاده کنید
برای هاست دانلود هم بگم خدمتتون بله برای هاست دانلود باید 100% متفاوت باشه چون هر هاستی برای کار خودش انتخابش میکنن و روی هاست دانلود نمیشه سایت گذاشت فقط برای دانلود و آپلود فایل ازش استفاده میشه

Mohsenheyto
August 17th, 2014, 23:06
به هیچ وجه هاست ویندوز نخرید چون بشدت پشیمان خواهید شد.
هاست لینوکس بهتون پیشنهاد میشه روی هاستیهای پربازدید
مدیریت محتوا هم بنظر خودم وردپرس استفاده کنید
برای هاست دانلود هم بگم خدمتتون بله برای هاست دانلود باید 100% متفاوت باشه چون هر هاستی برای کار خودش انتخابش میکنن و روی هاست دانلود نمیشه سایت گذاشت فقط برای دانلود و آپلود فایل ازش استفاده میشه

مرسی دوست عزیز ...
من از کجا باید بفهمم که هاست برای دانلود هست یا برای دانلود نیست؟؟؟

aminrt4
August 17th, 2014, 23:09
سلام به همه دوستان و اساتید..... من میخوام ی سایت برای شهرستانم طراحی کنم ( سایت خبری ) که بازدیدش هم زیاد نیس چه نوع هاستی باید بخرم لطفا یکم راهنمایی کنید!!!!
مرسی

شما زبان برنامه نویسی سایت مشخص کنین بقیه موارد مشخص میشه

Mohsenheyto
August 17th, 2014, 23:11
شما زبان برنامه نویسی سایت مشخص کنین بقیه موارد مشخص میشه

اوکی
پیشنهاد شما برای خرید هاست کدوم سایته؟

aminrt4
August 17th, 2014, 23:14
اوکی
پیشنهاد شما برای خرید هاست کدوم سایته؟

زیان برنامه نویسی سایت چی هست :|

اون دوستی که میگن هاست ویندوز به درد نمیخوره میدنن کل هاست ها Asp فقط روی ویندوز اجرا میشن؟ کل سایت ها سازمانی ، یا همین وبگذر از Asp.net استفاده کرده و روی ویندوز هست :| چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارین این حرفا میزنین میگین بده فلانه و....

Mohsenheyto
August 17th, 2014, 23:17

اون دوستی که میگن هاست ویندوز به درد نمیخوره میدنن کل هاست ها asp فقط روی ویندوز اجرا میشن؟ کل سایت ها سازمانی ، یا همین وبگذر از asp.net استفاده کرده و روی ویندوز هست :| چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارین این حرفا میزنین میگین بده فلانه و....

php دیگه،،،، وردپرس

royalhost
August 17th, 2014, 23:19

اون دوستی که میگن هاست ویندوز به درد نمیخوره میدنن کل هاست ها Asp فقط روی ویندوز اجرا میشن؟ کل سایت ها سازمانی ، یا همین وبگذر از Asp.net استفاده کرده و روی ویندوز هست :| چرا در مورد چیزی که اطلاع ندارین این حرفا میزنین میگین بده فلانه و....
:)
دوست عزیز برای سایت خبری از ویندوز استفاده میکنن ؟ :)
درضمن مزیتهای لینوکس اگر یک خورده ای تحقیق کنید میبینید چندبرابره و چدین برابر امنیت و انعتافش بیشتره
پس چرا از ویندوز استفاده بشه برای این کار؟
موفق باشید

- - - Updated - - -

مرسی دوست عزیز ...
من از کجا باید بفهمم که هاست برای دانلود هست یا برای دانلود نیست؟؟؟
این بستگی به هاستینگ داره
هاستینگ خودش مشخص میکنه که چه نوع هاستهای برای فروش داره
ما خودمون فعلا فروش سرویسمون رو متوقف کردیم اما دوستان زیادی هستند که میفروشن
و جالبه بدونین کیفیت سرور خیلی رو سئو تاثیر داره اما اگه خواستید میتونم راهنماییتون کنم

TN Projects
August 18th, 2014, 00:00
با درود و احترام.
برای سایت خبری اصولا هاست لینوکس مناسب تر هست و میتونه یک انتخاب عالی باشه چرا که مزیتهاش بصورت شگفت انگیزی از بقیه سیستم عاملها به مراتب قوی تر و امن تر هست.
در مورد سوالتون در مورد هاست دانلود هم باید بگم : وقتی شما میخواید یک هاست بخرید اگر واقعا شرکت ارائه دهندش کارش اصولی و دقیق باشه نوع هاست ها رو مشخص خواهد کرد و در لیست پلنهاشون مینویسه هاست دانلود ، پربازدید و .... .
اما اگر خودتون هاست دارید و میخواید بفهمید هاست دانلود هست یا ... ؟ باید به منابعش توجه کنید و همچنین به شرکت ارائه دهندش که به چه عنوانی به شما فروخته.
برای سایت خبری هم در مورد مدیریت محتوا وردپرس بهتره چون سئوی خیلی خوبی داره اما در کل میتونید : وردپرس و جوملا رو در نظر داشته باشید. (جوملا حرفه ای تر هست اما مقداری بیشتر باید روش کار کنید).
بهتون پیشنهاد میدم 100% از هاستهای پربازدید استفاده کنید چون در سئوی تارنماتون (سایتتون) خیلی تاثیر خواهد داشت.
در صورتی که نیاز به راهنمایی و کمک بیشتر بود در خدمتم

aminrt4
August 18th, 2014, 00:05
php دیگه،،،، وردپرس

سرویس میزبانی وب لینوکس استفاده کنید

a.e
August 18th, 2014, 01:41
برای مدیریت محتوا هایی مانند وردپرس؛جوملا و ... میزبانی لینوکس پیشنهاد میشود.

bazar30t
August 18th, 2014, 02:48
سلام به همه دوستان و اساتید..... من میخوام ی سایت برای شهرستانم طراحی کنم ( سایت خبری ) که بازدیدش هم زیاد نیس چه نوع هاستی باید بخرم لطفا یکم راهنمایی کنید!!!!هاست لینوکس یا ویندوز ؟؟؟؟هاست دانلود با هاست های دیگه فرق میکنه؟؟مرسیدرودشما یک هاست لینوکس حرفه ای تهیه کنید. مدیریت محتوا هم از وردپرس استفاده کنید. در هاست دانلود معمولا اجازه میزبانی سایت و نصب داده نمی شود و فقط فایل آپلود و دانلود می شود.موفق باشید

RoobinaServer
August 18th, 2014, 03:21
مرسی

با سلام و احترام

1. سرویس روی هاست لینوکس اجرا شود.
2. بعد از چند وقت شاید یک ماه یا دو - سه ماه و با توجه به فعال بودن سایت حتما به سرور مجازی منتقل شود.

سایت های خبری مخصوص برای یک استان خاص هرچند بازدید کمی داشته باشند اما همیشه توی چشم همان استان هستند و خیلی افراد برای اذیت کردن به سایت فشار میارن و ... باید این موارد را در نظر بگیرید.

در حال میزبانی چنین سایت هایی هستیم و میدونیم دقیقا چه مشکلاتی دارند.

در کل هاست اشتراکی برای دراز مدت به درد نوع فعالیت شما نمیخوره.

با تشکر

aligoli
August 18th, 2014, 05:59
مرسی

بستگی دارد، اگر خبری داخلی هست حتما هاست معمولی ایران تهیه کنید چون سرعت لود سایت 4 برابر بیشتر خواهد بود.

irandac
August 18th, 2014, 21:35
مرسی

درود هاست لینوکس باید تهیه کنید

پلن های متفاوت و متنوع
امنیت: بسیار عالی
پشتیبانی 24 ساعته وسریع (تلفن ،تیکت)
پایداری : آپ تایم بالا
قیمت مناسب
Backup روزانه - هفتگی - ماهانه
ضمانت دسترسی %99
30 روز بازگشت کل هزینه

آی آر پاور وب (http://www.irpowerweb.com/aff.php?aff=400) نامی آشنا در تجارت الکترونیک ایران ...

meysam021
August 18th, 2014, 21:39
سایت خبری اگر رسمی هست ویندوز وب سایت پانل
ما وب سایت پانل ارائه میدیم هیچگونه مشکلی که دوستان گفتند رو هم نداره php5.3.28
mysql ، به راحتی هر اسکریپتی که رو لینوکس بالا میارید روی وب سایت پانل ها هم میشه بالا اورد در صورت کانفیگ صحیح
افرا نت هست سرور ، قدرت امنیت فوق العاده مخصوص شرکت ها و سازمان های دولتی هم هست و ارائه شخصی هم نمیدیم.

bazar30t
August 18th, 2014, 21:46
درود

بر روی وب سایت پنل (سیستم سرور ویندوزی) هم می توان از سایت های که نیاز به php و mysql دارند نیز اقدام نمود. اصولا امنیت نه بر روی لینوکس و نه بر روی ویندوز مطلق نیست!

باید ببینید با کدام سرویس دهنده راحتر هستید.