PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اعداد کلمات در تعمیر دیتابیس

zoheir
August 17th, 2014, 20:55
اقا ما یه دیتا بیس داریم که داخل بعضی از خطها کد مقدار کلمات نوشته قبل خط هستش
یعنی اگر زهیر تو کدها باشه قبلش عدد 4 هستش و اگر زهیر به زهیری تبدیل شه یعنی پنج حرف اونوقت دیتابیس نمیتونه کد و خط رو بخونه مثال

<wp:meta_value><=!=[=C=D=A=T=A=[a:2:{i:0;a:14:{s:5:"title";s:6:"ahang1";s:3:"mp3";s:18:"http://bekoob.com/";s:11:"buy_title_a";s:11:"amazaooooon";s:10:"buy_icon_a";s:13:"shopping-cart";

مثال
s:11
ببینید قبل کلمات تعداد حروف هم هست و اگر کلمات عوض شه دیتا بیس نمیتونه خط رو بخونه راهی هست که بشه به جای اعداد دستوری زد که هر کلمه ای با هر تعداد حرف رو بخونه؟ما بالای ده میلیون کلمه و دویست هزار خط داریم
نگرانی برای تغییر کلی نیست با نوت پلاس قابل حله اما چه دستوری جایگزین شه
تنها مشکل همینه چون تعویض قالب داریم مجبور به تعمیر دیتا بیسیم که ست بشه با قالب جدید و بتونه پست هارو بخونه
واقعا کلافه شدم از این اعداد

mysql
wordpress

StyleFa.iR
August 17th, 2014, 21:54
یکم کامل تر توضیح بدین !

zoheir
August 17th, 2014, 22:15
ممنون فکر نمیکردم کسی جواب بده

ببین دو تا قالب وردپرس قدیم وجدید
دیتابیس قدیو به جدید نمیخوره
چرا چون اولی صفحه ی البوم ها داره این یکی سونگ داره تو اولی روش ادد کردن موزیک با دومی فرق داره
کلا دیتابیس به قالب جدید نمیخوره
تنها راه ویرایش دیتابیسه من همه موارد رو میتونم شبیه قالب جدید کنم اما
متاسفانه موزیک را نشون نمیده چرا چون توپدیتابیس جدید

قبل از هر کلمه مقدار حروفش رومینویسه
حالا من بخوام با نوت پلاس یک جا کد هارو عوض کنم هیچی خونده نمیشه چرا
چون من یه کد رو جای همهی کد ها میزارم اما مثال اسم اهنگ یا ادرس دانلود همه که اندازه حروفاش یکی نیست
پس نمیخونه مگر اینکه به جای حروف یه کدی بدم که این مشکل حل شه مثلا کدی که دستور بده هر مقدار حروفه بخون

hamid53214
August 17th, 2014, 22:29
باید کد نویسی کنی
دیتابیس قبلبو باید توی یه تیبل جدید بسازی بعدش منتقل کنی

zoheir
August 17th, 2014, 22:32
اقا حمید شما میتونید انجام بدید با هزینه؟
اگر امکان داره تو پیام یه مسنجر بدید ممنون