ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : معنی وضعیت : ClientHold,ClientTransferProhebited

unforgiven747
August 17th, 2014, 11:44
سلام
ممکنه بفرمایید معنی دقیق وضعیت دامنه در حالت ClientHold,ClientTransferProhebited چی هست ؟ البته معنی ClientTransferProhebited رو میدونم اما این ClientHold رو دقیقا متوجه نشدم .

MOHAMMAD MOHSEN
August 17th, 2014, 12:42
معمولا وقتی دامین منقضی میشه در وضعیت ClientHold قرار می گیره

unforgiven747
August 17th, 2014, 12:47
اساتید لطفا راهنمایی کنید
منظورش دومین در اختیار رجیستراره یا کارگزاره یا مشتری(من) .
دومین را میخوام ترنسفر کنم این وضعیت برای دومین وجود داره و اجازه انتقال داده نمیشه .
من قبلا به کنترل پنل دومین وارد میشدم و برای جلوگیری از سرقت دومین روش Secret Code گذاشتم . اما الان به کنترل پنل دومین دسترسی ندارم و لینکی که کارگزار قبلی به من داده بود دیگه کار نمیکنه تا کد رو ریمو کنم . کارگزار قبلی هم کنترل پنل دومین رو در اختیار من نمیذاره .
از طریق کارگزار های دیگه میتونم به کنترل پنل دسترسی پیدا کنم یا اونها این کارو انجام بدن .
ممکنه علت عدم انتقال دامنه همین Secret Code باشه ؟
لطفا راهنمایی کنید .
متشکرم

MOHAMMAD MOHSEN
August 17th, 2014, 12:52
وقتی دامین در حالت ClientTransferProhebited نمیشه انتقالش داده و باید به پنل دسترسی پیدا کنید تا بتونید بفهمین چی به چی هست. هیچ کارگزاری هم نمیتونه کمک کنه البته شاید بتونید مستقیم با رجیسترار تماس بگیرید و بتونید دامین رو پس بگیرید البته اگر به نام خودتون ثبت شده باشه

unforgiven747
August 17th, 2014, 12:55
معمولا وقتی دامین منقضی میشه در وضعیت ClientHold قرار می گیره

من الان از دامنه هویز میگیرم وضعیتش به شکل زیر هست :

Expiration Date:2015-08-14 12:22:31.0
Sponsoring Registrar:REALTIME REGISTER B.V.
Reseller:Hostcontrol
Status:CLIENT_HOLD
Status:AUTO_RENEW_PERIOD
Status:OK
Status:CLIENT_TRANSFER_PROHIBITED

تاریخ انقضا قبلیش این بود
Expiration Date:2014-08-14 12:22:31.0

الان شده 2015 مگه تمدید انجام نشده ؟!!!

- - - Updated - - -

بله دامنه به نام خودم هست و داخل هویز هم ایمیل خودم هست . از کجا بفهمم رجیسترار دامنه ام چه شرکتی هست ؟

ULTRAWEB
August 17th, 2014, 12:56

بله تمدید انجام شده و این ترانسفر یعنی اینکه صاحب دامنه بدون اجازه رجیستر نمیتونه دامنه رو به یک رجیستر دیگه منتقل کنه و اگر اینکارو بخوادب کنه باید رجیستر کننده دامنه یعنی شرکت قبلی ثبت کننده اجازه بهش بده و قفلشو باز کنه براش تا بتونه منتقل کنه یک حالت امنتی داره این مورد

MOHAMMAD MOHSEN
August 17th, 2014, 12:59

نمیشه 100 گفت با توجه به Status:AUTO_RENEW_PERIOD
50 50 هست شاید تمدید کرده باشند شاید نکرده باشند
اونطور که من فهمیدم دامین شما تو ریسلو ثبت شده
اگر سرویس دهنده به شما درست حسابی جواب نداده به لینک زیر مراجعه کنید و مشکل رو با اونا مطرح کنید
https://www.resello.com/support

معمولا ازتون اسکن پاسپورت میخوان توجه کنید با ایمیلی هم تو whois هست باهشون مکاتبه کنید اگه همه چیز اکی باشه ریسلر رو بازخواست میکنن اگر جواب درست ندن راسا خودشون پنل دامین رو بهتون می دن و می تونید دامین به هر ریسلر و شرکت دیگه ای دوست دارید ترنسفر کنید

unforgiven747
August 17th, 2014, 13:13
اونطور که من فهمیدم دامین شما تو ریسلو ثبت شده

کارگذار دومین قبلی شرکت شاتل هاست هست و لینکی که بعد از تمدید دومین توسط شاتل هاست برام ایمیل شد از دایرکتی بود که من وارد کنترل پنلش میشدم و secret code رو براش گذاشتم الان چطور شما میفرمایید شرکت رسیلو هست ؟ ممکنه شاتل هاست دومین رو از دایرکتی به رسیلو جابجا کرده باشه ؟
لینک کنترل پنل :
http://www.directi.shatelhost.com/linkhandler/servlet/ViewOrderServlet?orderid=50369062&type=domcno&role=customer

اگر سرویس دهنده به شما درست حسابی جواب نداده به لینک زیر مراجعه کنید و مشکل رو با اونا مطرح کنید
https://www.resello.com/support
معمولا ازتون اسکن پاسپورت میخوان توجه کنید با ایمیلی هم تو whois هست باهشون مکاتبه کنید اگه همه چیز اکی باشه ریسلر رو بازخواست میکنن اگر جواب درست ندن راسا خودشون پنل دامین رو بهتون می دن و می تونید دامین به هر ریسلر و شرکت دیگه ای دوست دارید ترنسفر کنید

این شاتل هاست هرچی باهاش مکاتبه می کنیم اصلا جواب نمیده . مشکلی هم از قبل وجود نداشته که بگم گروکشی یا ... میکنه - سایت من هم 4 روزه که تو هواست .
یعنی میشه امیدوار بود ؟ اگر بفهمن ایرانی هستم جواب میدن ؟- نمونه فرم درخواست رو دارید برای مکاتبه که رسمی باشه ؟

MOHAMMAD MOHSEN
August 17th, 2014, 13:27
خیلی وقت هست دامین ها به ریسلو منتقل شده اند همونطور که ممکنه بدونید دایرکتی ایران رو تحریم کرده چند ماهه! تو whois شما هم کاملا مشخص هست
سرویس دهنده فعلی ریسلو هست.
کاملا میشه امیدوار باید به شخصه تجربه انتقال یه همچین موردی رو داشتم. البته باید در کمال ادب و حوصله باهشون برخورد کنید فرم خاصی هم نداره فقط در کمال احترام موضوع رو مطرح کنید و منتظر باشید البته سریع ممکن جواب ندند و چند روز منتظر باشید! برای نمونه:

Dear Sir/Madam
I'm (esme khodetun). I'm the owner of (esme domainetun). Unfortunately, your reseller I registered the domain with it has the domain out of my reach. I can't access my domain and as a matter of fact, my website regarding it is offline now. I'll be grateful if you help me access my domain

Warmest Regards,
(esme khodetun)

unforgiven747
August 17th, 2014, 13:42
آقا محمد محسن متشکرم از راهنمایی خوبتون

خیلی وقت هست دامین ها به ریسلو منتقل شده اند همونطور که ممکنه بدونید دایرکتی ایران رو تحریم کرده چند ماهه! تو whois شما هم کاملا مشخص هست

ی سوال دیگه هم داشتم اگر محبت کنید پاسخ بدید . ممکنه عدم انتقال دومین اون Auth (سکرت کدی) باشه که اون موقع من تو پنل دایرکتی گذاشتم و الان بهش دسترسی نداریم ؟ و اگه جوابتون مثبته تکلیف اون سکرت کد تو رسیلو چی میشه ؟ شاید دلیل عدم انتقال اون باشه ؟

پس چرا کارگذار قبلی لینک کنترل پنل از رسیلو رو به من نمیده یا حداقل خودش قفل رو ریمو کنه ؟

کاملا میشه امیدوار باید به شخصه تجربه انتقال یه همچین موردی رو داشتم. البته باید در کمال ادب و حوصله باهشون برخورد کنید فرم خاصی هم نداره فقط در کمال احترام موضوع رو مطرح کنید و منتظر باشید البته سریع ممکن جواب ندند و چند روز منتظر باشید! برای نمونه:

Dear Sir/Madam
I'm (esme khodetun). I'm the owner of (esme domainetun). Unfortunately, your reseller I registered the domain with it has the domain out of my reach. I can't access my domain and as a matter of fact, my website regarding it is offline now. I'll be grateful if you help me access my domain

Warmest Regards,
(esme khodetun)

اسکن پاسپورت رو با همین متن ارسال کنم یا منتظر بشم از من بخوان ؟ و اینکه ایمل رو با ایمیل خودم ارسال کنم یا از بخش ساپورت خودشون ؟ چون بخش ساپورت اتچمنت نداره که اسکن رو اتچ کنم . اگر با ایمیل بفرستم ایملشون این میشه hاین ؟:
support@resello.com

بازم متشکرم

MOHAMMAD MOHSEN
August 17th, 2014, 13:48
اینکه چرا سرویس دهنده فعلی همکاری نمی کنه و لینک پنل ریسلو رو نمیده باید از خودشون بپرسید اون سکرت کدی که تو پنل دایرکتی تخصیص دادین دیگه اعتبار نداره

در حال حاضر باید به پنل ریسلو دسترسی پیدا کنید دامین شما در وضعیت lock هست که یه مورد امنیتی هست برای اینکه جلوی انتقال های غیرقانونی گرفته بشه پس از دسترسی به پنل دامین می تونید دامین رو از حالت lock در بیارید

موفق باشید

unforgiven747
August 17th, 2014, 19:04
بالاخره آقای طلوع یه تیکت مرحمت کردند:

احتراما باید به اطلاع برسانم مادامی که دامنه منقضی گردد بازگشایی قفل دامنه از سوی رجیسترار صورت نمی پذیرد...
برای انتقال دامنه میان کاربران خود و یا انتقال میان 2 کاربر که در رجیسترار ریسلو می باشد نیاز به بازگشایی قفل دامنه نمی باشد...

یعنی چی من متوجه نشدم ؟ ممکنه اساتید اینو برای من تفهیم کنن .
چون من قبلش به ایشون گفتم فردا پس فردا دومین منقضی میشه و ایشون گفتند مشکلی نیست . واقعا معنی جملات بالا رو نمیفهمم .
حالا که منقضی شده و تمدید هم شده باید چیکار کرد ؟
اساتید راهنمایی کنید صدای مشتریام دراومده

در حال حاضر باید به پنل ریسلو دسترسی پیدا کنید دامین شما در وضعیت lock هست که یه مورد امنیتی هست برای اینکه جلوی انتقال های غیرقانونی گرفته بشه پس از دسترسی به پنل دامین می تونید دامین رو از حالت lock در بیارید

یعنی ایشون باید به من پنل دسترسی بدن که تا الان ندادند ؟
کارگذار جدید میفرمایند مربوط به کارگذار قبلی هست و کارگذار قبلی هم که جملات بالا رو تحویل دادن . من موندم و سایتی که 4 روزه بالا نمیاد و مشتریان داره صداشون درمیاد .
الان بازگشایی قفل دست کی هست ؟ طبق گفته آقای طلوع .
من باید چیکار کنم خواهشا راهنمایی کنید .

- - - Updated - - -

خب من در بخش ساپورت رسیلو شرح واقعه رو دادم .
امیدوارم که توجه کنن و ما و سایت رو از این مخمصه در بیارن .
گرفتاری شدیم

StyleFa.iR
August 17th, 2014, 21:47
از کدوم سایت دامینتون را خریداری کردین ؟

unforgiven747
August 20th, 2014, 12:33
از کدوم سایت دامینتون را خریداری کردین ؟
اگر منظورتون ثبت اولیه دومین و خریداری اون هست راستش یادم نیست چون 7 سال پیش اون رو ثبت کردم اما کارگذار قبلی شاتل هاست هست و کارگزار جدید برای انتقال تورنج هاست هست.
راستش تا امروز دقیقا یک هفته میشه که سایت بالا نمیاد . الان کارگذار جدید میگه ترنسفر و تمدید انجام شده اما نمیدونم مشکل از چی هست نمیشه نیم سرور رو ست کرد . با ساپورت رسیلو هم مکاتبه کردم هنوز جوابی نیومده .