ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Dns های نیک آی آر چه قدر طول میکشه ست بشه؟

nasa_de
June 25th, 2010, 14:10
من دیشب ساعت 12 شب بنا به خواسته مدیر سرور dns ها رو تغییر دادم.
حالا dns های نیک آی آر چه قدر طول میکشه ست بشه؟
__________________________________________________ ____________
چرا سرور همجین کاری میکنه؟

1eng.ir
June 25th, 2010, 14:13
نیک هیچ حساب و کتابی نداره. معمولاً کمتر از 24 ساعت ست میشه، اگه هم نشد تعجبی نداره!

چی چی ؟

Ali-718
June 25th, 2010, 14:14
12 تا 24 ساعت معولا

fastserver.ir
June 25th, 2010, 14:16
بستگی داره به موقعیت سرور . معمولا زیر 12 ساعت طول می کشه.

nezar
June 25th, 2010, 14:17
معمولا 24 ساعت ولی خیلی زودتر از اینا ست میشه اون 24 ساعت به دلیل کش ISP هست.
بدلیل تغییر IP یا سرور هست. که اگه مدیر سرور بلد باشه نیازی نیست که شما DNS عوض کنید اون باید IP Name Server رو عوض کنه.

nasa_de
June 25th, 2010, 14:19
سروری که هاستم روش هست dns ها رو عوض کرده , به نظرتون مشکلی داره یا ... که چنین کاری رو ( تغییر dns ) انجام میده؟

sohrab.khan
June 25th, 2010, 14:21
من چند بار دی ان اس های دومین های خودم رو در nic تغییر دادم و همیشه بیشتر از 12 ساعت طول کشیده .
حالا فکر کنم دی ان اس های شما باید ست شده باشه .

من دیشب ساعت 12 شب بنا به خواسته مدیر سرور dns ها رو تغییر دادم.
حالا dns های نیک آی آر چه قدر طول میکشه ست بشه؟
__________________________________________________ ____________

1eng.ir
June 25th, 2010, 14:23
سروری که هاستم روش هست dns ها رو عوض کرده , به نظرتون مشکلی داره یا ... که چنین کاری رو ( تغییر dns ) انجام میده؟
نمیشه چیزی گفت. ممکنه دلیل خاصی داشته باشه که تغییر داده یا ... / زیاد بهش فکر نکن ;)

fastserver.ir
June 25th, 2010, 14:26
برای اینکه بفهمی dns ست شده یا نه از سایتت whois بگیر برو تو این سایت و whois بگیر : Whois lookup and Domain name search (http://whois.domaintools.com)
ضمنا می تونی با یه چیز *شکن هم سایتت رو چک کنی که dns ست شده یا نه!

nasa_de
June 25th, 2010, 14:32
برای اینکه بفهمی dns ست شده یا نه از سایتت whois بگیر برو تو این سایت و whois بگیر : Whois lookup and Domain name search (http://whois.domaintools.com)
ضمنا می تونی با یه چیز *شکن هم سایتت رو چک کنی که dns ست شده یا نه!

اره مشخصات رو میاره اما سایت بالا نمیاد.
چیز ندارم.

1eng.ir
June 25th, 2010, 14:34
اره مشخصات رو میاره اما سایت بالا نمیاد.
چیز ندارم.

چک کردم ست نشده هنوز ;)
+ مثه اینکه تغییر سرور دادن، درسته ؟! / 91.210.104.126

nasa_de
June 25th, 2010, 15:37
به من چیزی نگفت. اما نماینده همون سروری هست که تو who is زدید هست.

---------- Post added at 02:37 PM ---------- Previous post was at 01:36 PM ----------

الان امد بالا اما فقط جکلا که صفحه اول هست بالا اومد.
انجمن و فروشگاه بالا نمیاد درست میشه ؟

1eng.ir
June 25th, 2010, 15:45
Database Error: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL

Invalid loadConfiguration() SQL query!

مشکل از دیتابیسه.

nasa_de
June 25th, 2010, 15:49
اره الان واسه من اینطوری بالا اومد.
برم ببینیم چه خاکی به سرم کنم.

parsvps
June 25th, 2010, 15:49
Invalid loadConfiguration() SQL query!
ip :91.210.104.126

فکر کنم دی ان اس هاتون هم مشکل داره

http://www.intodns.com/embed.ir

nasa_de
June 25th, 2010, 15:59
من نمیدونم چه اتفاقی افتاده. بک اپ همون بک اپه و لی چرا فروشگاه و انجمن بالا نمیاد. پایگاه داده ها هم درسته اما.
__________________________________________________ ____________________________________________
یعنی شما میفرمایید از dns هست؟

fastserver.ir
June 25th, 2010, 16:18
من نمیدونم چه اتفاقی افتاده. بک اپ همون بک اپه و لی چرا فروشگاه و انجمن بالا نمیاد. پایگاه داده ها هم درسته اما.
__________________________________________________ ____________________________________________
یعنی شما میفرمایید از dns هست؟

این مشکل اصلا ربطی به dns نداره. شما یه بار دیگه یه دیتابیس جدید بساز و از اول اسکریپت رو نصب کن و بعد sql رو ایمپورت کن.

nasa_de
June 25th, 2010, 16:47
اسکریپت نصب هست. دیتابیس هایی رو که Backup داشتم , Load کردم درست شد.
مونده زرین پال که اون هم گفتم soap رو فعال کنه.

---------- Post added at 03:47 PM ---------- Previous post was at 03:47 PM ----------

از تمامی دوستانی که کمک کردند متشکرم.

Mohsen
June 25th, 2010, 16:50
من از پشتیبانی شون سوال کردم خودم هم تست کردم
اگه همون موقع که دامنه رو ثبت می کنید، قبل از اینکه تایید بشه هم دی ان اس رو ست کنید و هم دامنه رو پرداخت کنید حداکثر 4 ساعت طول میکشه تا ست بشه.
برای اینکه ببینید ست شده یا نه هم می‌تونید از سایت intodns.com کمک بگیرید.

RezaFH
June 25th, 2010, 17:12
تا جایی که من میدونم نه 24 ساعته نه 12 ساعت !
نه تنها دی ان اس ها ، بلکه همه ی کار هارو یک بار قبل از ساعت 12 ظهر انجام میدن (معلوم نمیشه مثلا بین ساعت 10 تا 12) یه بارم شب حدود 12 (بازم مثل ظهر ، 10 تا 12)
اگرم حال نداشته باشن میمونه برای نوبت بعدی :d
ممکنه مثلا شما اگر ساعت 9 شب ست میکردید ، همون دیشب درست میشد و میگفتید : به به نیک چقدر سریع عمل میکنه :d
یا مثل الان ، شما دیشب بعد از ساعت کاری اونا ست کردید و مونده برای امروز و میگید :اهههه نیک هم دیگه شورشو در آورده :d

IFACO.Net
June 25th, 2010, 18:55
تا جایی که من میدونم نه 24 ساعته نه 12 ساعت !
نه تنها دی ان اس ها ، بلکه همه ی کار هارو یک بار قبل از ساعت 12 ظهر انجام میدن (معلوم نمیشه مثلا بین ساعت 10 تا 12) یه بارم شب حدود 12 (بازم مثل ظهر ، 10 تا 12)
اگرم حال نداشته باشن میمونه برای نوبت بعدی :d
ممکنه مثلا شما اگر ساعت 9 شب ست میکردید ، همون دیشب درست میشد و میگفتید : به به نیک چقدر سریع عمل میکنه :d
یا مثل الان ، شما دیشب بعد از ساعت کاری اونا ست کردید و مونده برای امروز و میگید :اهههه نیک هم دیگه شورشو در آورده :d

مطمئنید ؟!
تا جایی که توی این چند سال دیدم ست شدن دی ان اس حدود 3 الی 5 ساعت و بصورت اتوماتیک انجام میشه، البته انتشار دی ان اس در آی اس پی های مناطق مختلف شاید بیشتر طول بکشه.

webworld
June 26th, 2010, 15:20
در تایید حرف دوستان، من چند بار در طول سال عوض کردم، گاهی اوقات کمتر از 12 ساعت، گاهی اوقات بیشتر،
آخرین بار بعد از تغییر IP، فقط IP ها رو توی nic.ir آپدیت کردم که با گذشت 48 ساعت اعمال نشد! یک بار کلا NS ها رو پاک کردم دوباره زدم اینبار کمتر از 2 ساعت درست شد!

nasa_de
June 26th, 2010, 15:33
الان سایت بالا میاد اما :
مطالب هفته گذشته بالا میاد با اینکه من اونها رو با Bachup ای که داشتم برگردوندم اما هر 2-3 ساعت یک بار
مطلب هفته گذشته و مطالب دیروز و امروز عوض میشه بعد از 2-3 ساعت دیگه دوباره مطلب هفته قبل و بعد اون دوباره بدون اینکه من دستکاری کنم بر میگرده به مطلب دیروز و امروز.
چرا اینطوری شده , ISP کش شده؟
یا از تنظیم DNS هاست ؟ intoDNS: embed.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/embed.ir)

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

به دوستان خودم هم که از این isp استفاده میکنند هم گفتم متاسفانه آشنایی ندارم که بتونم با isp دیگه ای تست کنم , اونها هم مثل من هستن.

RezaFH
June 26th, 2010, 17:08
الان سایت بالا میاد اما :
مطالب هفته گذشته بالا میاد با اینکه من اونها رو با Bachup ای که داشتم برگردوندم اما هر 2-3 ساعت یک بار
مطلب هفته گذشته و مطالب دیروز و امروز عوض میشه بعد از 2-3 ساعت دیگه دوباره مطلب هفته قبل و بعد اون دوباره بدون اینکه من دستکاری کنم بر میگرده به مطلب دیروز و امروز.
چرا اینطوری شده , ISP کش شده؟
یا از تنظیم DNS هاست ؟ intoDNS: embed.ir - check DNS server and mail server health (http://www.intodns.com/embed.ir)

---------- Post added at 02:33 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------

به دوستان خودم هم که از این isp استفاده میکنند هم گفتم متاسفانه آشنایی ندارم که بتونم با isp دیگه ای تست کنم , اونها هم مثل من هستن.

ns1.globaldns.us
ns2.globaldns.us
اینا چه ربطی به شما دارن ؟ :d

مشکل از دی ان اس هاست
شما بگید afaghhosting دی ان اس هارو روی سرور چک کنه (همچنین دی ان اسهای خودش رو روی سروری که ازش بهتون هاست داده)

fastserver.ir
June 26th, 2010, 17:13
بستگی به موقعیت جغرافیایی 12 الی 48 ساعت یا بیشتر.

1eng.ir
June 26th, 2010, 17:19
بابا جان چرا خودتو زجر میدی :d

به استاد آفاق هاستینگ بگو از این لینک: http://91.210.104.126:2222/CMD_DNS_ADMIN?domain=embed.ir دی ان اس های قدیمیو حذف کنه، جدیدا رو جایگزین کنه! بعد از ترنسفر فراموش کردن دی ان اس های جدیدو قرار بدن!

nasa_de
June 26th, 2010, 17:20
ns1.globaldns.us
ns2.globaldns.us
اینا چه ربطی به شما دارن ؟ :d

مشکل از دی ان اس هاست
شما بگید afaghhosting دی ان اس هارو روی سرور چک کنه (همچنین دی ان اسهای خودش رو روی سروری که ازش بهتون هاست داده)

الان DNS ها روی
sun1.afaghhosting.NET
sun2.afaghhosting.NET

هست قبلا روی :
ns1.globaldns.us
ns2.globaldns.us
بود

nasa_de
June 28th, 2010, 13:25
پس گذشت چند روز هنوز مشکل سایت درست نشده.
ظاهرا شرکت آفاق هاستینگ کانفیگ یک dns رو بلد نیست.
تماس که میگیرم میگن داریم لایسنس رو آپدیت میکنیم , مگه آپدیت لایسنس چه قدر طول میکشه؟
__________________________________________________ _____________________
پ.ن : قبل از این که این هاست رو بگیرم این انجمن رو نمیشناختم. خلاصه خودم کردم که لعنت بر خودم باد. :(

fastserver.ir
June 28th, 2010, 17:53
باهاشون تماس تلفنی بگیرید و مشکل رو مطرح کنید که زودتر رسیدگی کنند
و بهشون بگید مگه چه قدر اپدیت لایسنس طول میکشه...