PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسنده سایت فیلم و موزیک

mohammad_mikel
August 16th, 2014, 22:55
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم میخواستم بدونم کسی نویسنده برای سایت فیلم و موزیک نمیخواد؟

قیمت توافقی

TN Projects
August 16th, 2014, 22:59
با درود و احترام.
برای پست اختصاصی و نیمه اختصاصی چقدر برای هر پست میگیرید؟ اگر برای هر نوع سایت متفاوت هزینه میگیرید بیشتر توضیح بدید.
نمونه کار دارید؟ اگر دارید لطفا قرار بدید.
به زبان انگلیسی آشنایی دارید در برخی از موارد برای ارسال پست از سایتهای انگلیسی استفاده کنید؟
اگر توضیحات بیشتر دارید لطفا حتما بنویسید

mohammad_mikel
August 16th, 2014, 23:09
با سلام دوست عزیز اول که سایتتون چه سایتی هست به زبان انگلیسی در حد متوسط آشنایی دارم

TN Projects
August 16th, 2014, 23:11
با سلام دوست عزیز اول که سایتتون چه سایتی هست به زبان انگلیسی در حد متوسط آشنایی دارم
ما تیم تخصصی هستیم و یک کار ما صرفا به یک تارنما (سایت) محدود نیست ... . هم خود ما و هم دوستان تارنماهای متفاوتی رو دارن و اگر کیفیت کارتون و شرایط رو دارا باشید ممکنه در خدمت باشیم.

Mr.Pouria
August 16th, 2014, 23:16
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم میخواستم بدونم کسی نویسنده برای سایت فیلم و موزیک نمیخواد؟

قیمت توافقی

با ایشون بر روی وب سایت پیسی نانو فعالیت داشتیم و از نظر کیفیت کار و اخلاق تعید میشن ...

mohammad_mikel
August 16th, 2014, 23:16
دوست عزیز من وقت ندارم کلی یک سایت مطلب بذارم میخوام برای خودم درامد داشته باشم سایته خودم هم بروز رسانی کنم اگر در روز 10 تا 20 مطلب خواستید من میتوانم انجام بدهم