PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با ماژول رد ریسلر

mehrshad13and11
August 16th, 2014, 22:50
سلام و عرض ادب و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
سوالی داشتم من ماژول رد ریسلر( نمایندگی دامنه های آی ار) روی سایتم نصب کردم و تمام تنظیمات بدرستی انجام دادم حتی تست هم کردم .
همه چیز درست بود اما تنها مشکلی هست موقع خرید باکس هندل نیک نمیاد تا مشتری شناسه نیک خودشو وارد کنه هر چی تلاش کردم نفهمیدم از چیه شاید هم قالب باشه ولی به نظرم قالب کامله!
ممنون میشم بگید اون باکس چطوری باید فعال کنم؟
سوالی بود در خدمتم

majidisaloo1
August 17th, 2014, 00:18
چرا این را از خودشان نمیخواهید تا برایتان بررسی بکنند؟

mehrshad13and11
August 17th, 2014, 02:19
چرا این را از خودشان نمیخواهید تا برایتان بررسی بکنند؟

به خودشون تیکت زدم ولی هر تیکت دو روز یه سه روز یکبار جواب میدن !
خیلی کند کار میکنن
گفتن از هنگام خرید شات بگیرید بفرستید فرستادم ولی هنوز جوابی نیومده!
اگر کسی میدونه بگه ما رو منتظر نذاره فکر نکنم چیزی باشه کسی ندونه حتما دوستانی هستن که با رد ریسلر کار میکنن!

modiranhosting
August 17th, 2014, 09:51
ما از ماژول فراسو استفاده کرده بودیم این مشکل زمانی بوجود اومده بود که فایلهایی که بهمون داده بودن توی قالبمون قرار نداشت فایلها دقیقا این مواردی بودن که ضمیمه کردم.

MOHAMMAD MOHSEN
August 17th, 2014, 12:20
برای اینکه فیلدهای اضافی بیاره برای ثبت دامین باید فایل additionaldomainfields.php رو ویرایش کنید البته باید با نظر ردریسلر این کار رو انجام بدین

firstline
August 17th, 2014, 13:07
با سلام
با ریسلرت تماس بگیر بپرس که آیا api رو برای شما فعال کرده است یا نه؟
من دو ماه تموم با whmcs و ماژول ثبت دامنه کلنجار رفتم ولی کار نمیکرد، هم ماژول درست بود و هم اینکه حساب ریسلری ام شارژ بود و نهایتا فهمیدم که ریسلر اصلی باید api را برای حساب من فعال کرده باشد
با تشکر