PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اضافه کردن آی پی جدید در vmware سرور

loppyshiraz
August 16th, 2014, 20:55
با سلام

من یک آی پی خریدم و میخواهم در vmware esxi 5 سرور اضافه کنم

ممنون میشم راهنمایی کنید از کدام قسمت باید این آی پی به همراه آی پی ماسک را اضافه کنم !

besthosti.com
August 16th, 2014, 21:13
از طریق تب کانفیگ و سپس انتخاب نتورک می تونید اقدام به افزودن آی پی های جدید بکنید.

majidmajid0098
August 16th, 2014, 22:29
سلام .

دقيقا از كجا ؟

loppyshiraz
August 16th, 2014, 23:40
از طریق تب کانفیگ و سپس انتخاب نتورک می تونید اقدام به افزودن آی پی های جدید بکنید.

آیا تنظیمات خاصی هم بایت توی اون قسمت انجام داد یا نه ؟ چون بعد از تنظیمات tcp و ... اکثر تنظیمات غیر فعال می باشد ! و من روی اون آی پی پینگ نمیگیرم !

ممنون میشم کمی بیشتر توضیح دهید

tegra.ir
August 17th, 2014, 11:38
با سلام

اگر آی پی رو برای ماشین مجازی خودتون گرفتید، نیازی به هیچ تنظیمی در ESXi نیست و باید آی پی مورد نظر رو در سیستم عامل مربوطه تنظیم کنید.

شاد و پیروز باشید

StyleFa.iR
August 17th, 2014, 14:53
برای جلوگیری از اسپم بگید تاپیکو ببندن !

loppyshiraz
August 17th, 2014, 16:58
با سلام

اگر آی پی رو برای ماشین مجازی خودتون گرفتید، نیازی به هیچ تنظیمی در ESXi نیست و باید آی پی مورد نظر رو در سیستم عامل مربوطه تنظیم کنید.

شاد و پیروز باشید

یعنی اینکه آی پی را نباید داخل esxi ادد کنم فقط کافی هست سرور مجازی ( لینوکس یا ویندوز ) بسازم و در همون سرور مجازی ادد کنم دیگر لازم نیست از قبل داخل
ESXi اضافه کنم ؟

درست متوجه شدم ؟

Yas-Host
August 17th, 2014, 17:28
یعنی اینکه آی پی را نباید داخل esxi ادد کنم فقط کافی هست سرور مجازی ( لینوکس یا ویندوز ) بسازم و در همون سرور مجازی ادد کنم دیگر لازم نیست از قبل داخل
ESXi اضافه کنم ؟

درست متوجه شدم ؟

کدام دیتاسنتر هستید ؟

مک دارد ؟

هتزنر هست ؟ اگر هتزنر هست نیاز به روتر دارید .

arc1o0
August 17th, 2014, 19:18
ESXi اضافه کنم ؟

درست متوجه شدم ؟

سلام
بله درست است.

کدام دیتاسنتر هستید، بفرمایید تا دوستان دقیقتر راهنمایی کنند.

loppyshiraz
August 18th, 2014, 04:10
ممنون مشکل حل شد با سپاس فراوان