ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : لایسنس مادام العمر برای Direct Admin

ServerDL.com
August 16th, 2014, 14:34
سلام
نیازمند لایسنس مادام العمر برای دایرکت ادمین هستم !
ولی خودم شخصا می خواهم از سایت اصلی دایرکت ادمین خریداری کنم !
میشه دوستان کمک کنند ؟

majidisaloo1
August 16th, 2014, 14:38
تعداد زیر 20 عدد یا بالای آن است؟

ServerDL.com
August 16th, 2014, 14:44
تعداد زیر 20 عدد یا بالای آن است؟

فرقش تو چی هست مجید جان ؟

majidisaloo1
August 16th, 2014, 14:51
اگر 20 تا و بالاتر بخوای هر لایسنس مادام العمر برات 49 دلار میافته و شما میشی نماینده دایرکت ادمین اما اگر کمتر بخواهید باید با قیمت اصلیش که فکر کنم 89 دلار باشه خرید داشته باشید

HPxf
August 16th, 2014, 14:52
در بخش اموزشی که افر نمیدهند :|

ServerDL.com
August 16th, 2014, 14:55
اگر 20 تا و بالاتر بخوای هر لایسنس مادام العمر برات 49 دلار میافته و شما میشی نماینده دایرکت ادمین اما اگر کمتر بخواهید باید با قیمت اصلیش که فکر کنم 89 دلار باشه خرید داشته باشید
ممنون داداش لینک بدید

در بخش اموزشی که افر نمیدهند :|

دوست عزیز بخش آموزش نیست !
مسیر تاپیک رو ملاحظه کنید !

رفع مشکل هر چیز نیاز به آموزش رفع مشکل آن چیز دارد !

majidisaloo1
August 16th, 2014, 14:57
لینکی نیست شما باید با mark در ارتباط باشید :
ایمیل :
sales@directadmin.com
اگر بیش از 20 تا میخواهید ثبت نام بکنید و به ایمیل بالا ایمیل بدهید و بگین میخواهید نمایندشون بشوید تا برایتان مراتبش را انجام بدهند
اگر هم میخواهید کمتر بخرید خوب داخل سایتشون ثبت نام بکنید و بعد از داخل پنل با توجه به نیازتون میتوانید از لایسنس های لایف تایم اینترنال یا اکسترنال استفاده بکنید

ServerDL.com
August 16th, 2014, 14:59
لینکی نیست شما باید با mark در ارتباط باشید :
ایمیل :
sales@directadmin.com
اگر بیش از 20 تا میخواهید ثبت نام بکنید و به ایمیل بالا ایمیل بدهید و بگین میخواهید نمایندشون بشوید تا برایتان مراتبش را انجام بدهند
اگر هم میخواهید کمتر بخرید خوب داخل سایتشون ثبت نام بکنید و بعد از داخل پنل با توجه به نیازتون میتوانید از لایسنس های لایف تایم اینترنال یا اکسترنال استفاده بکنید

فرق اینترنال و اکسترنال در چی هست داداش ؟

RoobinaServer
August 16th, 2014, 15:01
سلام
میشه دوستان کمک کنند ؟

با سلام و احترام

299 دلار میباشد.

لینک سایت اصلی : DirectAdmin Web Control Panel (http://directadmin.com)

لینک قیمت ها : DirectAdmin Web Control Panel Pricing (http://www.directadmin.com/pricing.html)

اون 89 دلار که ذکر کردند ما یک بار گرفتیم آزمایشی برای یک سروری ببینیم چی میشه دقیقا سه ماه بعد لغو شد. و علت هم عدم فعال بودن اکانت بود.

اون 89 دلار برای اکانت فعال میکند به این معنا که شما میخواهید کم کم افزایش بدید و لایسنس ها را زیاد کنید تا به قیمت کمتر و نمایندگی برسید وگرنه قیمت اصلی برای یک کاربر معمولی و خرید یک یا دو عدد همان 299 دلار هست.

در کل ما نتیجه گرفتیم اگر به عنوان نمایندگی قیمت پائین بگیرید ولی چیزی نفروشید و تعداد لایف تایم ها بالا نره کل اکانت به عادی بر میگرده.

با تشکر

meysam021
August 16th, 2014, 15:22
خرید لایسنس از خود دایرکت ادمین بنظر من خیلی بد قوانینه ، به یه نفر میده 10 تومن لایسنسو یه یه نفر 25 تومن
یکی هم 14 دلار

RoobinaServer
August 16th, 2014, 15:29
خرید لایسنس از خود دایرکت ادمین بنظر من خیلی بد قوانینه ، به یه نفر میده 10 تومن لایسنسو یه یه نفر 25 تومن
یکی هم 14 دلار

لایسنس 10 تومانی نداریم. (حداقل به پول فعلی ریال ایران)

کلا دو نوع داره یکی قیمت معمولی یکی نمایندگی.

با تشکر

meysam021
August 16th, 2014, 15:40
لایسنس 10 تومانی نداریم. (حداقل به پول فعلی ریال ایران)

کلا دو نوع داره یکی قیمت معمولی یکی نمایندگی.

با تشکرعزیزم شما 12 هزارتومن 500 به من بده من بهت لایسنس دایرکت ادمین بدم همین الان

omidppm
August 16th, 2014, 15:49
سلام
میشه دوستان کمک کنند ؟

سعی کنید از یک رابط و نماینده مطمئن خزیداری کنید وگرنه به صورت عادی قیمتش خیلی زیاده

RoobinaServer
August 16th, 2014, 16:36
عزیزم شما 12 هزارتومن 500 به من بده من بهت لایسنس دایرکت ادمین بدم همین الان

مستقیم از دایرکت ادمین ؟

خب این که برید سایت هایی که لایف تایمشون را غیر قانونی اجاره بدن بخرید نباید بگید قیمت دایرکت ادمین متفاوته، اینها قیمت دلالی و فروش خودشون هست نه دایرکت ادمین و تا جایی که اطلاع داریم قرار بود یک نفر فقط قیمت خیلی پائینی از دایرکت ادمین بگیره که هنوز ظاهرا کامل اوکی نشده کارشون وگرنه حداقل سرورهای کلوکیشنی یا اصلی 9 دلار هست.