ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : [آموزش] طریقه نصب و نحوه کار با PLUGIN CustomBuild 2.0

asrhosting
August 15th, 2014, 15:00
با سلام .
پلاگینی ویژه در دایرکت ادمین که کار شما رو برا مدیریت و کانفینگ سرور راحت تر می کنه .

طریقه نصب .
ابتدا به با یوزر Admin وارد دایرکت ادمین شده و به بخش مدیریت پلاگین ها می رویم :
22098

سپس از بخش Add Plugin - Select Upload Method روی Url کلیک کرده و آدرس زیر را به آن می دهیم :

http://www.custombuild.eu/plugin/custombuild.tar.gz

در بخش Password رمز Admin را می دهیم و تیک Install Plugin را می زنیم و بر روی Add Plugin کلیک می کنیم :
22100

اگر همه چیز با موفقیت نصب شد :
22101

با مراجعه به صفحه نخست می توانید پلاگین نصب شده را مشاهده کنید :
22102

وارد پلاگین می شویم :
22103

حال می توانید از دست دستورات ssh راحت شوید و یه کانفینگ حرفه ای و بدون نقص رو داشته باشین .
در ادامه تاپیک به کانفینگ موارد مورد نیاز و حرفه ای دایرکت ادمین می پردازیم .

تاپیک معرفی : ارائه پلاگین کاستوم بیلد 2.0 (http://www.webhostingtalk.ir/f91/118514)

موفق باشین .

asrhosting
August 15th, 2014, 16:59
آقا خدا خیرت بده! همین کافیه؟ یا باید قبلش ورژن کاستم بیلد رو از طریق ترمینال آپگرید کنم؟ نسخه فعلی کاستم بیلد 1 هست

- - - Updated - - -

من نصب کردم! میگه حتما باید کاستم بیلد ورژن 2 باشه!

نم اگه به ورژن 2 ارتقا بدم برای هاست ها مشکلی پیش نمیاد؟

ورژن 2 چه مزیت ها و چه ضرراتی نسبت به ورژن 1 داره؟

ورژن 2 استیبل هست؟

سلام .
ورژن 2.0 استیبل هست و مشکلی نداره البته کمی حرفه ای تره .
هم با ssh و هم از داخل خود پلاگین می تونید به نسخه جدید تر کاستوم بیلد آپگرید کنید .
پیشنهاد میشه 2 نصب بشه .

nginxweb
August 15th, 2014, 18:55
پوزش! جواب سوال بنده رو ندادید! برای هاست های موجود مشکلی پیش میاد؟
کانفیگ های csf و maldet و بقیه چیز ها مثل mod_security و اینا از بیثن بین نمیره؟

- - - Updated - - -

از طریق خود پلاگین به چه صورت آپگرید میشه؟

درود

ارتباطی با csf - maldet داره دوست من اما custombuild 2 نصب کنید نسخه های php - apache سرورتون نتغییر میکند و از php 5.2 نیر پشتیبانی نمیکند