ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغییر پورت دایرکت ادمین در Whmcs

talait
August 15th, 2014, 13:33
درود
عزیزان من پورت سرور رو عوض کردم
الان تو ٌWhmCs چه طور پیش فرض دایرکت ادمین رو عوض کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

MOHAMMAD MOHSEN
August 15th, 2014, 13:53
درود
عزیزان من پورت سرور رو عوض کردم
الان تو ٌwhmcs چه طور پیش فرض دایرکت ادمین رو عوض کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

باید درخواست بدین به whmcs ماژول رو براتون ویرایش کنن خودتون امکانش رو ندارید مگر اینکه خودتون یه ماژول جدید بنویسید!

talait
August 15th, 2014, 14:01
باید درخواست بدین به whmcs ماژول رو براتون ویرایش کنن خودتون امکانش رو ندارید مگر اینکه خودتون یه ماژول جدید بنویسید!

چه طور؟از کجا؟
رایگانه؟

razavihost
August 15th, 2014, 14:29
اگر ماژول خود whmcs کد نشده میتیند کد هارو بگردین و پورت رو تغییر بدین.

talait
August 15th, 2014, 16:48
اگر ماژول خود whmcs کد نشده میتیند کد هارو بگردین و پورت رو تغییر بدین.

تو کدوم قسمت؟

- - - Updated - - -

کسی نیست کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

besthosti.com
August 15th, 2014, 16:57
در صورتی که شما از نسخه لایسنس استفاده می کنید به خود سایت whmcs برید و به اونها تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه.

talait
August 15th, 2014, 17:06
در صورتی که شما از نسخه لایسنس استفاده می کنید به خود سایت whmcs برید و به اونها تیکت بزنید تا براتون بررسی بشه.

اگر استفاده نکردم باشم چی؟
تکلیف چی میشه
مرسی

- - - Updated - - -

تو این انجمن بزرگ کسی نیست بگه؟

besthosti.com
August 15th, 2014, 17:15
How to change Port for DirectAdmin Login (http://forums.whmcs.com/showthread.php?19519-How-to-change-Port-for-DirectAdmin-Login&p=146738#post146738)

talait
August 15th, 2014, 17:39
اون واژه رو از کجا گیر بیارم؟

- - - Updated - - -

Up

razavihost
August 15th, 2014, 18:40
در پوشه ماژول در قسمت addone ها باید برید.
و clientareaproductdetails.php رو ادیت کنید
موارد دیگه کامل توضیح داده شده در این لینک
How to change Port for DirectAdmin Login (http://forums.whmcs.com/showthread.php?19519-How-to-change-Port-for-DirectAdmin-Login&p=146738#post146738)

TN Projects
August 16th, 2014, 21:53
با درود و احترام.
باید یک فایل در مسیر زیر که ادرسش رو میزارم تغییر بدین :
modules\servers\directadmin
اما این فایل رمزنگاری شده و تقریبا فقط خود شرکت whmcs میتونه تغییرش بده. پس خودتون رو خسته نکنید برای تغییرش.
اما حالا شما میپرسید چطور میشه تغییر داد؟
دو حالت داره :
1- اگر از لایسنس استفاده میکنید توی سایتی که ازش لایسنس رو گرفتین به بخش فنیشون تیکت بدین و بگید پورت رو تغییر بدن و سایت اصلی یک فایل دایرکت ادمین برای اون پورت بهتون میده در مسیر بالا باید جایگذاری کنید.
2- اگر از لایسنس استفاده نمکنید و لایسنس رو دور زدید دو حالت داره : حالت اول : پورتتون رو اعلام کنید یا جستجو کنید ببینید کسی فایل این پورت رو از قبل داشته که حالا بهتون بده.... . حالت دوم : به یکی از دوستان که لایسنس اصلی داره میتونید اطلاع بدین که اون هم به سایت اصلی عرضه کننده لایسنس اطلاع بده که فایل برای این پورت نیاز داریم که اون رو که بهش داد اون هم مستقیم به شما تحویل بده :) .
موفق باشید

majidmajid0098
August 16th, 2014, 22:54
اره بايد بريت توي ماژولا وسرورا بري دستي تغييرش بدين

pixell.ir
August 27th, 2014, 13:25
در این اموزش هم فایل و هم اموزش قرار گرفت = اموزش تغییر پورت دایراکت ادمین در whmcs (http://www.webhostingtalk.ir/f85/121708)