توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریست نشدن VPS در وی ام ور Vmware
mohsen1771
August 14th, 2014, 18:29
سلام دوستان ..
ما یه مشکلی دیشب برامون پیش اومد که سرور کلا خاموش شد ..
فرداش از طریق robot سرور رو ریست کردیم .. و وارد esxi شدیم که وقتی VPS ها و دایرکت ادمین رو ریست میکنیم ریست نمیشه .. و ارور میده ..
لطفا کمک کنید خیلی خیلی حیاطیه ...
دوستان وی پی اس ها و دایرکت ادمین روشن میشه .. ولی مشکل اینه واردش نمیشه نمیدونیم مشکل چیه ..
سلام دوستان ..
ما یه مشکلی دیشب برامون پیش اومد که سرور کلا خاموش شد ..
فرداش از طریق robot سرور رو ریست کردیم .. و وارد esxi شدیم که وقتی VPS ها و دایرکت ادمین رو ریست میکنیم ریست نمیشه .. و ارور میده ..
لطفا کمک کنید خیلی خیلی حیاطیه ...
متن خطای مربوطه را درج فرمایید.
mohsen1771
August 14th, 2014, 19:08
متن خطای مربوطه را درج فرمایید.
عکس اضافه شد ..
والا هر چی ریست میکنیم وی پی اس هارو باز نمیشه .. invalid میزنه
- - - Updated - - -
آپ شد .
ULTRAWEB
August 14th, 2014, 19:39
احتمالا هارد مشکل داره
mohsen1771
August 14th, 2014, 19:41
احتمالا هارد مشکل داره
نه تیکت زدیم به هتزنر گفتن مشکل سخت افزاری وجود نداره ..
و من ای پی اصلی رو reboot کردم و وی پی اس ها و دایرکت ادمینو روشن کردم .. مشکل اینه که بالا نمیاد نمیدونم چرا سایت و وی پی اس ها :106:
ULTRAWEB
August 14th, 2014, 19:51
نه تیکت زدیم به هتزنر گفتن مشکل سخت افزاری وجود نداره ..
و من ای پی اصلی رو reboot کردم و وی پی اس ها و دایرکت ادمینو روشن کردم .. مشکل اینه که بالا نمیاد نمیدونم چرا سایت و وی پی اس ها :106:
اگ سرور دوتا هارد داره فایلهای سرور مجازی رو انتقال بده روی یک هارد و بعدش دوباره Esxiنصب کن
اگر نشد دوباره به اونجا میرسیم که هارد مشکل داره و اعتباری به هتزنر نیست سرورتون از سری قدیمه؟!
majidisaloo1
August 14th, 2014, 19:57
شما به سرور کنسول بزنید و ببینید مشکل چی است؟
mohsen1771
August 14th, 2014, 20:03
اگ سرور دوتا هارد داره فایلهای سرور مجازی رو انتقال بده روی یک هارد و بعدش دوباره Esxiنصب کن
اگر نشد دوباره به اونجا میرسیم که هارد مشکل داره و اعتباری به هتزنر نیست سرورتون از سری قدیمه؟!
والا ما دایرکت ادمین داریم فایلامونو روش میریزیم اطلاعات مهمی روش داریم ..فیلم و سریال و..
والا از سری جدیده سری قدیمی نیست .. لطفا کمک کنید
- - - Updated - - -
شما به سرور کنسول بزنید و ببینید مشکل چی است؟
ممنون میشم اقایی کنید . در یاهو در ارتباط باشیم .. اگه مشکلی نیست ! :)
Yas-Host
August 14th, 2014, 20:11
Fixing Invalid Virtual Machines in VMWAre | Everything VM (http://www.everythingvm.com/content/fixing-invalid-virtual-machines-vmware)
باید SSH رو فعال کنید و از طریق SSH دستوراتی را که در دو پست بالا درج شده است رو وارد کنید.
تا الان همچین کاری انجام نداده ام ! اگر مشکلی به وجود آمد با خودتان هست.
majidisaloo1
August 14th, 2014, 21:33
والا ما دایرکت ادمین داریم فایلامونو روش میریزیم اطلاعات مهمی روش داریم ..فیلم و سریال و..
والا از سری جدیده سری قدیمی نیست .. لطفا کمک کنید
- - - Updated - - -
ممنون میشم اقایی کنید . در یاهو در ارتباط باشیم .. اگه مشکلی نیست ! :)
ببخشید مقداری امروز ناخوش احوال هستم و نمیتونم چت بکنم
شما کنسول بزنید و تصویر کنسول را اینجا قرار بدهید ممکنه فقط در فایل های سیستمی تون مشکل پیش آمده که لود نمیکند که این قابل رفع است بیشتر مواقع
شاید هارد کرش کرده و....
تصویر را قرار بدهید بهتر میشه نتیجه گرفت
apadanaserver
August 15th, 2014, 01:32
یک وی پی اس جدید بسازید
و هارد ها وی پی اس قبلی روش بزارید
وقتی کنسول وی پی اس رو باز میکنید و استارتش میکنید چی نشون میده؟
mohsen1771
August 15th, 2014, 18:33
دوستان .. esxi ما ریست میکنیم بعد از 5 دقیقه خاموش میشه کلا سرور باید از اول ریست بکنیم و...
نمیدونید مشکل چیه لطفا کمک کنید
viasky
August 15th, 2014, 18:36
باسلام
چنانچه ممکن بود مشخصات را ارسال بفرمایید جهت بررسی خیلی خوب بود
majidisaloo1
August 15th, 2014, 19:46
سرور تان از کدام دیتاسنتر است؟
شما یک عکسی که از کنسول خواسته بودید را هم ندادید و فقط میفرمایید کمک کنید
حد اقل چیزایی که همکاران میگند رو ارزش برایش قائل بشین تست بکنید و نتیجه را بگین !!
sarwhost
August 15th, 2014, 20:17
چه اروری میده وقتی میخواهید ماشین رو ریست کنید
عکسی که در پست اول گذاشتین که چیزی معلوم نیست ماشین اولی که روشن هست ماشین دومی و سومی هم یا فایلهاش از بین رفته یا خراب شدند که باید از دیتا استور ها دید
اروری که موقع ریست میده رو بزارید
novin-web
August 15th, 2014, 20:32
سلام
مشکلشون حل شد
فایل های اجرای esxi مشکل داشتن که با اپدیت کرنال سرور + خود esxi مشکل رو جل کردیم