توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دستور Service Mysql Restart اتوماتیک
ixpro
August 14th, 2014, 16:09
با سلام
بنده به دلیل خاموش شدن متعدد mysql خودم مجبورم هر چند وقت یکبار ریست کنم ؛ این خاموش شدن مشکلی بزرگی ایجاد می کنه ، حال بنده می خواهم بدونم آیا میشه دستوری خودکار برای ریست کردن وارد کرد جایی ؟
مثلا دستور بدیم که هر 2 ساعت یا 4 ساعت یکبار سرویس mysql ریست بشه بصورت خودکار.
besthosti.com
August 14th, 2014, 16:18
باید کرون جاب درست کنی و بعد در بخش کامند این دستور رو بگذاری.
هاست 97
August 14th, 2014, 16:33
در کرون جاب روت قرار دهید
بهتر نیست صورت مساله را پاک نکنید؟
mysql را کانفیگ کنید تا خاموش نشود
apadanaserver
August 14th, 2014, 16:47
منم موافقم
چون شاید بعد از یک مدت با ریست کردنش هم دیگه درست نشه و سایت ها بخوابه
اون موقع بیشتر اذیت میشوید
besthosti.com
August 14th, 2014, 17:01
من هم همنظر هستم با بقیه دوستان مثل این میمونه که یک نفر مریض که با انجام عمل خوب میشه رو عمل نکنیم و بهش قرص بدیم تا سرحال باشه.
ixpro
August 14th, 2014, 18:22
آخه دوست عزیز خیلی سر این سرور اذیت شدم و سایت های مهمی روش هستند و مهم ترین بخش سئو آنها است که تو این یک هفته هر سایت حدود 2 ارور از وبمستر گرفته.
مشکل از my.cnf بود مثل اینکه که max_allowed_packet=268435456 سرور نمیکشید کرش می کرد و مای اس کیو ال هم خاموش میشد .
ما مقدارش رو تغییر دادیم به 8 مگابایت و تعداد دفعات خاموش شدن اس کیو ال کاهش پیدا کرد ولی بازهم خاموش می شه و مجدد تو فایل my.cnf برمیگرد به 256 مگابایت به جای 8 مگابایت.
bepad
August 14th, 2014, 18:27
سلام
اگر سی بنل است در بخش مانیتور سی بنل تیک دیتابیس رو بزنید اگر خاموش بشه 2 دقیقه بعد تلاش میکنه برای فعال کردنش
موفق باشید
hamidreza_s
August 14th, 2014, 22:49
خواندن این خالی از لطف :
MySQL :: MySQL 5.1 Reference Manual :: B.5.2.10 Packet Too Large (http://dev.mysql.com/doc/refman/5.1/en/packet-too-large.html)
ixpro
August 15th, 2014, 00:13
سلام اگر سی بنل است در بخش مانیتور سی بنل تیک دیتابیس رو بزنید اگر خاموش بشه 2 دقیقه بعد تلاش میکنه برای فعال کردنش موفق باشید میشه لطف کنی بگی دقیقا از کدوم قسمت whm?