ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : یک مشکل تفکر آمیز و عجیب در رابطه با هاست و دامنه و ... !! لطفا نظر بدید !!!!!

wpgostar
August 14th, 2014, 04:23
لطفا دوستان کمک کنن با این مشکل نمیدونم اصلا باید سراغ کدوم پشتیانی رفت !؟؟؟؟ !

سعی میکنم به صورت خلاصه توضیح بدم :

2 تا سایت داریم و هر دو روی یه هاستینگ هستند و سیستم هر دو هم وردپرس هست و هر دو سایت هم از نظر نسخه وردپرس ، قالب و افزونه ها یکسان هستند .

تنها تفاوت در دامنه هست سایت اول دامنه .com و سایت دوم دارای دامنه .ir هست

و اما مشکل !

سرعت بارگذاری صفحات در مدیریت برای درج مطلب ، ویرایش و ... و سرعت مرور صفحات سایت توسط بازدیدکنندگان، در سایت اول با دامنه com. به مراتب روان تر و بیشتر از سایت دوم یعنی دامنه ir. هست !!!

همچنین در کار با نرم افزارهای Ftp مثل cute ftp باز هم در سایت com . با خطاهای کمتر و روان بودن کاملا محسوس تری مواجه هستم

دوستان لطفا نظر و راهنمایی کنن .. مشکل از چی میتونه باشه ؟ این وسط تنها دامنه هست که تفاوت داره .. ! آیا امکان داره بشه از nic.ir خواست تا تنظیمات دامنه رو چک کنه !؟ یا اصلا تنظیمات خاصی وجود داره ؟

a.e
August 14th, 2014, 04:35
شما با استفاده از سایت هایی مانند Website speed test (http://tools.pingdom.com/fpt/) سرعت بارگزاری هر دو سایت را مقایسه نمایید و نتیجه را اعلام فرمایید.

hamid.soltani92
August 14th, 2014, 06:45

2 تا سایت داریم و هر دو روی یه هاستینگ هستند و سیستم هر دو هم وردپرس هست و هر دو سایت هم از نظر نسخه وردپرس ، قالب و افزونه ها یکسان هستند .

و اما مشکل !

سرعت بارگذاری صفحات در مدیریت برای درج مطلب ، ویرایش و ... و سرعت مرور صفحات سایت توسط بازدیدکنندگان، در سایت اول با دامنه com. به مراتب روان تر و بیشتر از سایت دوم یعنی دامنه ir. هست !!!

همچنین در کار با نرم افزارهای Ftp مثل cute ftp باز هم در سایت com . با خطاهای کمتر و روان بودن کاملا محسوس تری مواجه هستم

دوستان لطفا نظر و راهنمایی کنن .. مشکل از چی میتونه باشه ؟ این وسط تنها دامنه هست که تفاوت داره .. ! آیا امکان داره بشه از nic.ir خواست تا تنظیمات دامنه رو چک کنه !؟ یا اصلا تنظیمات خاصی وجود داره ؟سلام،
این که هر دو سایت رو یک شرکت هاست بکنه به این معنی نیست که حتما روی یک سرور هستن.
دامنه ها رو پینگ کنید ببینید آی پی ها یکی هستن یا نه. به احتمال زیاد یکی نباشن.

Mr.black-hat
August 14th, 2014, 09:25
هر دو سايت يك موضوع و هردو تعداد بازديد كننده يكساني دارن ؟

talait
August 14th, 2014, 09:38

و اما مشکل !

دوستان لطفا نظر و راهنمایی کنن .. مشکل از چی میتونه باشه ؟ این وسط تنها دامنه هست که تفاوت داره .. ! آیا امکان داره بشه از nic.ir خواست تا تنظیمات دامنه رو چک کنه !؟ یا اصلا تنظیمات خاصی وجود داره ؟
درود
اگر می شود دامنه رو ذکر کنید
شاید دامنه ها روی یک سرور نباشند
دی ان اس ها رو چک کنید و اگر میخواهید یک هاست بر روی چند دامنه لود شود بهتر است از پارک دامنه استفاده کنید
باتشکر:53:

HPxf
August 14th, 2014, 09:42
ممکن است از یگ شرکت و در دو سرور میزبانی شده باشند با پینگ گرفتن میتوانین ای پی ها را چک نمایید و همچنین تست dns

wpgostar
August 14th, 2014, 13:51
شما با استفاده از سایت هایی مانند Website speed test (http://tools.pingdom.com/fpt/) سرعت بارگزاری هر دو سایت را مقایسه نمایید و نتیجه را اعلام فرمایید.

اکسین جان ، تست کردم روی سایت اول که سرعت خوبی داره عجیبه نتیجه رو مثلا slower than 77% میده و روی سایتی که مشکل داره faster than 57% ! البته قبلا در مواقع زیادی تست کردم با pingdom .. مثلا تو تست پینگ دام سایت 3 ثانیه لود شده ولی تو کار کردن با سایت بیا و ببین !!

- - - Updated - - -

سلام،
این که هر دو سایت رو یک شرکت هاست بکنه به این معنی نیست که حتما روی یک سرور هستن.
دامنه ها رو پینگ کنید ببینید آی پی ها یکی هستن یا نه. به احتمال زیاد یکی نباشن.

حمید جان با ابزار http://dnscheck.pingdom.com چک کردم

در سایتی که مشکل داره این ارور رو میده :

Too few IPv4 name servers (1).
Only one IPv4 name server was found for the zone. You should always have at least two IPv4 name servers for a zone to be able to handle transient connectivity problems.

در مورد آی پی هام حق با شماست با http://www.ping.eu/ping چک کردم و یکی نیست

حالا باید چه کار کنم :( شرکت پشتیبان ظاهرا به این مسائل وارد نمیشه ! میگه ادرس پنل مدیریت بدین تست کنیم !!

- - - Updated - - -

ممکن است از یگ شرکت و در دو سرور میزبانی شده باشند با پینگ گرفتن میتوانین ای پی ها را چک نمایید و همچنین تست dns

دوست من آی پی ها چک شد و متفاوت هست همچنین در تست dns همونطور که برای حمید نوشتم این خطا هست :

Only one IPv4 name server was found for the zone. You should always have at least two IPv4 name servers for a zone to be able to handle transient connectivity problems.

majidisaloo1
August 14th, 2014, 14:19
2 سرور متفاوت در سرعت نیز متفاوت است و این یک مورد بدهی است
اگر دیتاسنتر دو سرور هم متنقاوت باشد که دیگر نمود بیشتری خواهد داشت

wpgostar
August 15th, 2014, 02:27
دوستان کسی نمیدونه علت این خطای ns چیه :

فکر میکنم علت کندی و نوسات سایت هم همین هست ! چون یکی دیگه از دوستان هم سرچ کردم به خاطر همین خطا مشکل مشابه بندرو داشته و تا کنون مدیریت سرور هم این مشکل رو حل نکرده ! خطا رو هم براشون فرستادم ولی نمیدونم چرا حلش نکرده تا الان !

hamid.soltani92
August 15th, 2014, 09:54
دوستان کسی نمیدونه علت این خطای ns چیه :

فکر میکنم علت کندی و نوسات سایت هم همین هست ! چون یکی دیگه از دوستان هم سرچ کردم به خاطر همین خطا مشکل مشابه بندرو داشته و تا کنون مدیریت سرور هم این مشکل رو حل نکرده ! خطا رو هم براشون فرستادم ولی نمیدونم چرا حلش نکرده تا الان !
شما روی دامنه تون یک ns ست کردید. حداقل باید ۲تا ست کنید.

wpgostar
August 15th, 2014, 16:09
شما روی دامنه تون یک ns ست کردید. حداقل باید ۲تا ست کنید.

حمید جان من دامنه رو تو nic.ir چک کردم در بخش NS هاش روی ns1 و ns2 نام های سرور هاست ست شده . این یعنی مگه 2 تا نمیشه !؟

hamid.soltani92
August 15th, 2014, 17:41
حمید جان من دامنه رو تو nic.ir چک کردم در بخش NS هاش روی ns1 و ns2 نام های سرور هاست ست شده . این یعنی مگه 2 تا نمیشه !؟
لطفا نام دامنه رو اعلام کنید که چک کنم.

ali-rezam
August 15th, 2014, 18:37
با هاستینگتون صحبت کنید ببینید امکان داره براشون سایتی که مشکل داره رو به سروری که سایت دیگر شما روش هست و مشکلی باهاش ندارید منتقل کنند

M-Sadeghi
August 16th, 2014, 00:08
دقیقا یعنی چی از نیک باشه؟ :d ربطی به نیک نداره احتمالا همونطور که دوستان گفتند در دو سرور هست.

wpgostar
August 16th, 2014, 16:31
لطفا نام دامنه رو اعلام کنید که چک کنم.

حمید جان دامنه در امضا هست ممنون میشم ازت بررسی کنید

shahab-f
August 16th, 2014, 16:35
حمید جان دامنه در امضا هست ممنون میشم ازت بررسی کنید

دی ان اس به صورت صحیح تنظیم شده است و مشکلی وجود ندارد
intoDNS: wpgostar.ir - check DNS server and mail server health (http://intodns.com/wpgostar.ir)

شاید هر دو سایت روی یک هاستینگ باشد اما ممکن است بر روی یک سرور نباشند

wpgostar
August 16th, 2014, 16:40
با هاستینگتون صحبت کنید ببینید امکان داره براشون سایتی که مشکل داره رو به سروری که سایت دیگر شما روش هست و مشکلی باهاش ندارید منتقل کنند

به علیرضا جان خودشون این پیشنهادو دادن ولی با تغییر سرور مشکل NS هم حل میشه آیا ؟ چون من متوجه شدم این نوسانات و کندی سایت به دلیل ست شدن dns ها با یک ip هست