توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : جمع کردن اعداد در دیتابیس
shandiz
August 12th, 2014, 23:15
دوستان من میخوام تو value عددی که ارسال میکنم میخوام بجای اینکه جایگزین عدد موجود در تیبل x بشه به اون عدد داخل تیبل x جمع بشه بجای جایگزین شدن.مثال ساده تر اینکه مثلا عدد 20 رو داریم تو تیبل.الان من میخوام 2 رو ارسال کنم عوض اینکه 20 بشه 2 با همدیگه جمع بشن و نتیجه بشه 22.چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟
دوستان من میخوام تو value عددی که ارسال میکنم میخوام بجای اینکه جایگزین عدد موجود در تیبل x بشه به اون عدد داخل تیبل x جمع بشه بجای جایگزین شدن.مثال ساده تر اینکه مثلا عدد 20 رو داریم تو تیبل.الان من میخوام 2 رو ارسال کنم عوض اینکه 20 بشه 2 با همدیگه جمع بشن و نتیجه بشه 22.چه روشی رو پیشنهاد میکنین؟
این جا رو هم یه نگاه بنداز شاید به کارتون بیاد
انجام عمل جمع عدد در بانک اطلاعاتی - Php (http://forum.p30world.com/showthread.php?t=210554)
این هم کد در انجمن یه سرچ کنین در ای رابطه بحث شده است
کاری نداره که
شما اول میای از جدول اون فیلد ایکس که مثلا موجودی کاربر هستو میخونی اگه mysql هست با یه سلکت و ور کار انجام ممیشه اونو تو یه متغیر قرار میدی و با متغیر جدیدت مثل همون دو جمع میکنی بعد با دستور آپدیت نتیجه جمع رو در اون خونه قرار میدی اگه متوجه نشدی بگو برات کداشو کامل بفرستم
apadanaserver
August 15th, 2014, 01:43
مثلا
s=20
s=s+2
result=s=22
جا اس فیلد مورد نظر رو بزار
dakkeh20
August 15th, 2014, 02:17
دوست من این مثال و ببینید :
<?php
$con=mysqli_connect("example.com","peter","abc123","my_db");
// Check connection
if (mysqli_connect_errno())
{
echo "Failed to connect to MySQL: " . mysqli_connect_error();
}
mysqli_query($con,"UPDATE Persons SET Age=Age+2
WHERE FirstName='Peter' AND LastName='Griffin'");
mysqli_close($con);
?>
در این مثال Age=Age+2 میاد به تمام رکورد ها با شرط
WHERE FirstName='Peter' AND LastName='Griffin'
به فیلد سن که در دیتابیس با فیلد نیم Age هست 2 واحد اضافه میکنه .