توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منابع آموزشی مدیریت سرور
seyed-reza
August 12th, 2014, 21:34
با سلام و عرض خسته نباشید به شما دوستان من برای یادگیری موارد زیر نیاز داشتم که کتاب های متبع رو حتی اگر به زبان انگلیسی هست رو معرفی نمایینمدیریت سروراموزش وی ام وارکانفیگ وب سرور, اپاچی, و کنترل پنلتشکر دوستان
ULTRAWEB
August 12th, 2014, 21:38
شما باید کتاب های مربوط به سیستم عامل لینوکس و ونیدوز رو بخونین تا مسلط شین به کانفیگ سرور
کتاب های اموزش لینوکس و ویندوز رو مطالعه کنین
خدمت شما : http://www.uplooder.net/cgi-bin/dl.cgi?key=c792b665d2335bed0c7de64a8e094161
حیف که انگلیسیه!
ولی باز هم خوبه...
seyed-reza
August 12th, 2014, 22:37
کتاب خوبی بود ولی این فقط برای آموزش کد های لینوکس بودایا کتاب ها و منابغ بیشتری می شناسید که بشه از این طریق یاد گرفت ؟ مثلا منابعی برای آموزش کانفیگ های آپاچی و کنترل پنل ها.
k.namjoo
August 12th, 2014, 22:42
سلام
بنده ک دیگه ندارم . اگر بقیه دوستان دارن , بزارن همه استفاده کنیم
منابع.انگلیسی خیلی بهتر از فارسی ها هستش
seyed-reza
August 12th, 2014, 22:48
بله من هم انگلیسی منظورم هست.
besthosti.com
August 12th, 2014, 22:51
خود سایت های رسمی مانند سایت رسمی آپاچی و یا سایت رسمی سی پنل بهترین منابع برای یادگیری هست که بخشی به نام ویکی دارند.
آقای کامران نامجو دستتون درد نکنه مکن است بقیه هم شرکت کنن من نیاز وافر دارم تا یادبگیرم و میخواهم که شروع کنم.نوع منبع هم همان طور که گفتم زیاد فرقی نمیکنه انگلیسی بهتر هم هست چون هر چی باشه بالاخره منبع تره و اطلاعات بهتری داره.