توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش سرور کنسلی از انگلیس فقط 280 هزار تومان
nikit
August 12th, 2014, 21:13
سلام
یک عدد سرور کنسلی با مشخصات زیر موجود میباشد
ssd 128GB
4TB sata western black
raid 1
24GB ram
cpu e3 1220 v2
به همراه ipmi
32 + 4 ایپی
پورت نامحدود 1 گیگ، 500 مگ گارانتی
سخت افزار سرور مشکلی نداره، بنده این سرور رو برای پروژه برنامه نویسی استفاده میکردم که کارمون تموم شده
دوستان برای قیمت میتوانید پ.خ بزنید، مشکلی بابت قیمت نمیباشد (سرور بی استفاده مانده است)در صورت نیاز تخفیف بیشتر هم داده خواهد شد
دیتاسنتر رپید سویچ
بله فکر میکنم، سرور از واسطه خریداری شده، احتمال زیاد پنل هم بتونید انتقال بدید به خودتون
واسطه کی هست؟
من این سرور رو با 2 تا هارد 1 ترابایت و 32 گیگ رم و 44 ای پی می خوام اگر میشه قیمتش چقدر میشه
nikit
August 14th, 2014, 16:49
واسطه کی هست؟
من این سرور رو با 2 تا هارد 1 ترابایت و 32 گیگ رم و 44 ای پی می خوام اگر میشه قیمتش چقدر میشه
http://www.webhostingtalk.ir/f11/113186/
سرور خود 2 هارد 2 ترابایت وسترن بلک رید 1 و یک هارد 128 گیگ ssd دارد
13ایپی اضافه هم فکر میکنم 13 پوند برایتان تمام شود، رم رو دقیق نمیدونم، پی ام دادم تشریف ندارند
- - - Updated - - -
دوستان برای قیمت میتوانید پ.خ بزنید، مشکلی بابت قیمت نمیباشد (سرور بی استفاده مانده است)
- - - Updated - - -
قیمت به 220 هزار تومان کاهش یافت
besthosti.com
August 14th, 2014, 17:14
من این سرور رو میخوام میتونم هزینه این سرور رو به دلار به شما بدهم یعنی معادل ۲۲۰ هزار تومان ؟
بعد این که من میخوام به پنل خودم انتقال بدم در صورتی که امکانش هست به من پی ام بدهید من ۱۰۰٪ میگیرم.
در صورت نیاز می تونید با ایدی یاهو بنده ارتباط برقرار کنید
August 14th, 2014, 17:28
سلام
امکان ارائه تخفیف دائمی برای ماه های اینده نیز روی این سرور میسر است.در صورت تمایل با ما در تماس باشید.
با تشکر.
علیرضا فقیه.
مدیریت سکویا.
nikit
August 15th, 2014, 19:10
افر همچنان پایدار میباشد
sarwhost
August 15th, 2014, 19:32
سلام
یک عدد سرور کنسلی با مشخصات زیر موجود میباشد
ssd 128GB
4TB sata western black
raid 1
24GB ram
cpu e3 1220 v2
به همراه ipmi
32 + 4 ایپی
پورت نامحدود 1 گیگ، 500 مگ گارانتی
سخت افزار سرور مشکلی نداره، بنده این سرور رو برای پروژه برنامه نویسی استفاده میکردم که کارمون تموم شده
دوستان برای قیمت میتوانید پ.خ بزنید، مشکلی بابت قیمت نمیباشد (سرور بی استفاده مانده است)در صورت نیاز تخفیف بیشتر هم داده خواهد شد
دیتاسنتر رپید سویچ
من تو لیست سرورهای دیتاسنتر همچین افری ندیدم ایا کلو خودتون هست ؟