ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود اسکریپت لایوچت فارسی - هدیه ویژه وهاب آنلاین

vahab00
August 12th, 2014, 22:33
سلام دوستان

خیلی وقت بود چیز جدیدی ارائه نکرده بودیم و اصلا حالم بدجور گرفته بود و دلیلشم مشغله های کاری بوده

خلاصه بگذریم چند روز پیش لایو زیلا رو نصب کردم و نسخه جدیدش خیلی خوبه اما بعد از مدتی میشه یک اپراتور که یا باید براش لایسنس بگیرید یا اینکه از همون یک اپراتون استفاده کنید

امروز به طور اتفاقی در حال جستوجو بودم که با اسکریپتی به نام لایو چت مواجه شدم و بعد از نصب خیلی برام جالب بود و من هم روش وقت گذاشتم و فارسی کردمش

http://img.vahabonline.ir/free/livechat/livechat.jpg

خب گفتیم بیایم یک هزینه اندک برای فارسی سازیش بگیریم اما بعد گفتیم چون اخیرا کارهای جدیدی بیرون ندادیم این هدیه ای باشه از سوی ما به دوستان عزیز و همیشگیمون

اما خب برای هزینه مهم فکری کردیما :دی فکر نکنید بیخیال شدیم :دی ن بابا :دی

دوستانی که تمایل دارند هزینه ای بابت فارسی سازی و ویرایش این اسکریپت بندند میتونند از لینک زیر مبلغی دلخواه حتی شده خیلی کم برای حمایت از ما پرداخت نمایند

حمایت از ما و انتقال وجه (http://www.vahabonline.ir/send-money/)

خب اما اصلا این اسکریپت چیه ؟

این اسکریپت به شما امکان گفتوگو وچت آنلاین رو برای سایت شما به ارمغان میاره و کاملا رایگان و اپن سورس هست و امکانات فوق العاده و کاملی داره که از مهمترین آنها می توان به موارد زیر اشاره کرد

بسیار سبک و ساده
کاملا فارسی و راستچین شده
دارای مدیریت فوق العاده ساده و حرفه ای
امکان انتخاب آواتار برای مدیریت و کاربران در حال گفتوگو
امکان تعریف بی نهایت اپراتور
امکان تعریف چت همزمان هر اپراتور
امکان ارسال ایمیل در هنگام آفلاین بودن اپراتور ها
امکان انتخاب اپراتور ها در صورت آنلاین بودن چند اپراتور
نصاب ساده
و….

خلاصه هم اکنون میتونید عکس های این اسکریپت رو در زیر مشاهده کنید و اسکریپت رو به صورت مستقیم دانلود نمایید

اما نکاتی درباره نصب اسکریپت که باید بدانید

برای دانلود و آموزش نصب اسکریپت به لینک زیر مراجعه کنید

وهاب آنلاين | اسکریپت لایوچت فارسی (http://www.vahabonline.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%88%DA%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html)

دوستان لطفا نظرات ، پیشنهادات و انتقاداتشون رو از این اسکریپت با ما در میان بگذارند
به نظرم اسکریپت کاملیه و نیاز شما رو در داشتن یک سیستم چت آنلاین برطرف میکنه

- - - Updated - - -

دوستان نظرتون چیه ؟
خوب ؟ بد ؟/ زشت ؟

kingpower
August 12th, 2014, 22:40
درود بسیار عالیست
ولی فک کنم اینو فارسیش رو قبلا جایی دیده بودم

vahab00
August 12th, 2014, 22:43
درود بسیار عالیست
ولی فک کنم اینو فارسیش رو قبلا جایی دیده بودم

ای بابا
مطمئن هستید داداش ؟
والله جدیدا من هر اسکریپتی فارسی میکنم یکی قبلا فارسی کرده
شانسه ها :63:

besthosti.com
August 12th, 2014, 22:50
چیز جالبی هست دستتون هم درد نکنه آقا وهاب
برای سایتم ان شالله از این اسکریپت استفاده خواهم کرد. (هدیه من به شما ) :دی :o)

vahab00
August 12th, 2014, 22:54
چیز جالبی هست دستتون هم درد نکنه آقا وهاب
برای سایتم ان شالله از این اسکریپت استفاده خواهم کرد. (هدیه من به شما ) :دی :o)

ارادت داداش
کوچیکتم
امیدوارم مورد پسند واقع بشه

tikweb.ir
August 12th, 2014, 23:05
فارسی سازیت که همه میدونن مشکلی نداره
اما خود این اسکریپت اصلا جالب نیست !! چندین بار حتی نسخه اصلی رو تست کردیم ، مثلا کاربر الان یه پیام میده حدودا 5 ثانیه بعد پیام رو اپراتور میبینه ، و بعد هم که اپراتور پاسخ میده همینجور...
خود پنل مدیریت هم مشکل زیاد داره
بعضی موقعا میزنه کاربر در انتظار صفر در حالی که کاربری داره با اپراتور صحبت میکنه و...

در کل ما که تجربه خوبی نداشتیم !

vahab00
August 12th, 2014, 23:16
شوخی کردم به دل نگیرین شما بزرگ تر از این حرف ها هستین که ما بخوایم از این حرف ها به شما بگیم.
کوچبکتم ایتاد

فارسی سازیت که همه میدونن مشکلی نداره
اما خود این اسکریپت اصلا جالب نیست !! چندین بار حتی نسخه اصلی رو تست کردیم ، مثلا کاربر الان یه پیام میده حدودا 5 ثانیه بعد پیام رو اپراتور میبینه ، و بعد هم که اپراتور پاسخ میده همینجور...
خود پنل مدیریت هم مشکل زیاد داره
بعضی موقعا میزنه کاربر در انتظار صفر در حالی که کاربری داره با اپراتور صحبت میکنه و...

در کل ما که تجربه خوبی نداشتیم !
سلام داداش
لطف داری
عزیز این 5 ثانیه فکر نمیکنی از پینگت به هاست باشه؟ رو هاست نزدیک به خودت مثلا ایران تست کن خیلی سریع و زود هست و اصلا اینطور نیست و مشکل شما از پینگ هست
اینطور نیست برای اپراتور ها . زمانی که با کاربری در حال چت هستید و صفحه رو میبندید و اگه دوباره برگردید و همون کاربر هم تو سایتتون باشه پیغام رو نشون میده
شاید من اشتباه کنم اما بنظرم خیلی عالیه

HPxf
August 13th, 2014, 09:25
همیشه موفق باشی اقا وهاب گل :77:
عزیز این لینکت 404 میدهد
وهاب آنلاين | اسکریپت لایوچت فارسی (http://www.vahabonline.ir/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%88%DA%86%D8%AA-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C.html)

email1414
August 13th, 2014, 10:02
سلام.

این ارورواسه چیه؟

There was an error during the installation. Please make sure that all of your database settings in config.php are correct. Remember that some hosting solutions may require that you first manually create a MySQL database before running this script.
پیغام زیر نمایش داده شده است :
SQLSTATE[HY000] [2005] Unknown MySQL server host 'uphostin_sell' (2)

modiranhosting
August 13th, 2014, 10:53
این اسکریپت در تاریخ 1393/01/31 توسط بنده فارسی سازی شده

اسکریپت پشتیبانی و چت آنلاین PHP Live Chat فارسی | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1393/01/31/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%DA%86%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-php-live-chat-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/)

sht-design
August 13th, 2014, 10:54
سلام.

این ارورواسه چیه؟

There was an error during the installation. Please make sure that all of your database settings in config.php are correct. Remember that some hosting solutions may require that you first manually create a MySQL database before running this script.

عزیز شما انگلیسی بلد باشی معلومه چی نوشته
میگه احتمالا نام اس کیو ال رو اشتباه نوشتین تو فایل کانفیگ
از کی تا حالا سرور اس کیو ال شده یه چیزی به غیر از localhost ?
server host my sql = localhost
:دی

vahab00
August 14th, 2014, 16:43
همیشه موفق باشی اقا وهاب گل :77:
عزیز این لینکت 404 میدهد
سلام داداش
فکر کنم دیروز سرور سایت دقایقی مشکل داشته و نبودم متاسفانه
رفته بودم مسافرت نیم روزه صفحه کلاچ سوخت مجبور شدم شب بمونم و امروز اومدم
خلاصه شرمنده

سلام.

این ارورواسه چیه؟

این ارور میگه شما اطلاعات فایل کانفیگ رو اشتباه وارد کردید

این اسکریپت در تاریخ 1393/01/31 توسط بنده فارسی سازی شده

اسکریپت پشتیبانی و چت آنلاین PHP Live Chat فارسی | پرشین اسکریپت-پایگاه تخصصی اسکریپت (http://www.persianscript.ir/1393/01/31/%D8%A7%D8%B3%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%BE%D8%AA-%D9%BE%D8%B4%D8%AA%DB%8C%D8%A8%D8%A7%D9%86%DB%8C-%D9%88-%DA%86%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86-php-live-chat-%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%B3%DB%8C/)
سلام عزیز
حالا شما بیا مارو بزن
من نمیدونستم و فارسی کردم چرا دعوا داری خب ؟

عزیز شما انگلیسی بلد باشی معلومه چی نوشته
میگه احتمالا نام اس کیو ال رو اشتباه نوشتین تو فایل کانفیگ
از کی تا حالا سرور اس کیو ال شده یه چیزی به غیر از localhost ?
server host my sql = localhost
:دی
بله ایشون اطلاعات کانفیگ رو اشتباه وارد کردند