توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل عجیب ست نشدن dns
saeed1988m
August 12th, 2014, 14:26
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
متاسفانه دیروز غروب من درخواست انتقال هاست رو دادم از host traker که میزنم میبینم کامل منتقل شده ولی وقتی پینگ میگیرم هنوز روی آی پی میزبان قبلی هستش البته دیشب ساعت 3 گرفتم و روی این میزبان بود و رفتم پست زدم صبح اومدم دیدم باز رو قبلیه هستش و مطالب نیستن نزدیک ظهر دوباره رفت رو آی پی هاست جدید و پست ها برگشتن الان دوباره رفته رو آ پی هاست قبلی ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنید
a.e
August 12th, 2014, 14:28
این مشکل برمیگرده به آی اس پی که شما از آن سرویس دارید؛ باید صبر بفرمایید تا دی ان اس های جدید بر روی آی اس پی شما به صورت کامل ست شوند.
saeed1988m
August 12th, 2014, 14:34
این مشکل برمیگرده به آی اس پی که شما از آن سرویس دارید؛ باید صبر بفرمایید تا دی ان اس های جدید بر روی آی اس پی شما به صورت کامل ست شوند.
قبلا اینجور نبود و اینقدر طول نمی کشید ساعت 6 غروب میشه 24 ساعت به نظرتون اوکی میشه تا اون موقع ؟
Mr.black-hat
August 12th, 2014, 15:23
آدرس سايت رو خصوصي بديد يه بررسي كنم
par30club
August 19th, 2014, 06:51
با سلام خدمت دوستان عزیز و گرامی
متاسفانه دیروز غروب من درخواست انتقال هاست رو دادم از host traker که میزنم میبینم کامل منتقل شده ولی وقتی پینگ میگیرم هنوز روی آی پی میزبان قبلی هستش البته دیشب ساعت 3 گرفتم و روی این میزبان بود و رفتم پست زدم صبح اومدم دیدم باز رو قبلیه هستش و مطالب نیستن نزدیک ظهر دوباره رفت رو آی پی هاست جدید و پست ها برگشتن الان دوباره رفته رو آ پی هاست قبلی ممنون میشم از دوستان راهنمایی کنید
مشکل از isp های مسخره هستش زود درست میشه