PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از vps در یک شبکه

mri
August 11th, 2014, 12:14
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یک ماشین مجازی WIN server 2008 روی ESXi نصب کردم. الان میخوام از این ماشین مجازی در شبکه خودم استفاده کنم و بوسیله این ماشین یک هوش تجاری به سایر کاربران شبکه ارایه کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
بدون مجازی سازی کافیه روی سرور 2008 رو یک ای پی بهش بدم و ... ولی الان که روی ESXi نصب شده باید چطور این کار کنم؟؟

HPxf
August 11th, 2014, 12:34
برای چه کاری نیاز داری؟ مجازی ساز روی سیستم خودت نصب است یا سرور مجازی است ؟

ra3ou1
August 11th, 2014, 12:57
با سلام خدمت دوستان عزیز
بنده یک ماشین مجازی WIN server 2008 روی ESXi نصب کردم. الان میخوام از این ماشین مجازی در شبکه خودم استفاده کنم و بوسیله این ماشین یک هوش تجاری به سایر کاربران شبکه ارایه کنم چطور باید این کار انجام بدم؟
بدون مجازی سازی کافیه روی سرور 2008 رو یک ای پی بهش بدم و ... ولی الان که روی ESXi نصب شده باید چطور این کار کنم؟؟

شبکه محلی منظورتون هست؟

mri
August 11th, 2014, 13:25

میخوام روی سرور هوش تجاری مثل پنتاهو یا شیرپینت نصب کنم

- - - Updated - - -

میخوام روی ویندوز سرور که روی ESXi هست، هوش تجاری مثل پنتاهو یا شیرپینت نصب کنم

- - - Updated - - -

میخوام روی ویندوز سرور که روی ESXi هست، هوش تجاری مثل پنتاهو یا شیرپینت نصب کنم

- - - Updated - - -

شبکه محلی منظورتون هست؟

بله

dakkeh20
August 11th, 2014, 21:43
دوست من کمی مبهمه موضوع .

فرض میکنیم که شما روی
ESXi ویندوز سرور و نصب کردین .

آیا میخواین IP Valid بدین یا اینکه IP داخلی تو کل شبکه ESXi داشته باشید ؟

آیا هوش تجاری مثل پنتاهو یا شیرپینت احتیاج به IP محلی داره ، یعنی با IP Valid کارتون را نمیافته ؟!!

mohs3n
August 12th, 2014, 08:11
اگر سرورتون داخل شرکت هست یه آی پی همرنج شبکتون بهش بدید و کار کنید ولی نه اگر داخل دیتاسنتر هست کاربرای شما میتونن از طریق آی پی ولید سرور بهش متصل بشن .
اگر مشکلی در تنظیمات شبکه esxi دارید مطرح کنید تا بنده یا دوستان راهنماییتون کنیم .

mri
August 12th, 2014, 10:34
دوست من کمی مبهمه موضوع .

فرض میکنیم که شما روی
ESXi ویندوز سرور و نصب کردین .

آیا میخواین IP Valid بدین یا اینکه IP داخلی تو کل شبکه ESXi داشته باشید ؟

آیا هوش تجاری مثل پنتاهو یا شیرپینت احتیاج به IP محلی داره ، یعنی با IP Valid کارتون را نمیافته ؟!!

من یه توضیح بدم دو تا سرور ESXi توی این شبکه هست که اگه بار زیاد شد ماشین ها جابجا بشن یا اگه به دلایلی یکی از سرورها راب شد ماشین ها به سرور دیگه منتقل بشن. حالا من نمیدونم باید این ویندوز چور به شبکه معرفی کنم که در صورت جابجایی بین سرورها مشکلی پیش نیاد. هوش تجاری وقتی روی ویندوز سوار میشه یک جریان کاری راه اندازی میکنه که هر کلاینت در شبکه میتواند با وارد کردن یوزر و پسورد ثبت شده در نرم افزار هوش تجاری وارد نرم افزار هوش تجاری بشه و عملیاتی انجام بده. مثلا نامه نگاری یا گزارش پروژه ها و...

- - - Updated - - -

اگر سرورتون داخل شرکت هست یه آی پی همرنج شبکتون بهش بدید و کار کنید ولی نه اگر داخل دیتاسنتر هست کاربرای شما میتونن از طریق آی پی ولید سرور بهش متصل بشن .
اگر مشکلی در تنظیمات شبکه esxi دارید مطرح کنید تا بنده یا دوستان راهنماییتون کنیم .

الان من مشکلم اینه اگه من به جای سرور ESXi یه ویندوز سرور داشتم خیلی راحت یه ای پی هم رنج میدادم و نرم افزارم نصب میکردم و... ولی الان دو تا سرور ESXi توی شبکه گذاشتم و وندوز من توی یکی از این سرورها نصب شده اولا چکار کنم که در صورت جابجایی ماشین داخل سرورهای ESXi مشکلی پیش نیاد دوما کلا من این ویندوز رو چطور وارد شبکه کنم تا وظایفش انجام بده؟؟؟

mohs3n
August 12th, 2014, 12:08
در صورتیکه HA راه اندازی کرده باشید یعنی یک ایستوریج مشترک به دو سرور esxi معرفی کردید و در صورتیکه یکی از node ها از مدار خارج بشه ماشین مجازیتون بطور اتوماتیک توسط vMotion به سرور بعدی منتقل میشه که یک قطعی جزعی خواهید داشت ولی اگه بخواهید که اصلا قطعی نداشته باشید باید FT رو هم فعال کنید .
ساده ترین تنظیم شبکه به اینصورت هست که یک کارت شبکه به ماشین مجازیتون بدید و به vswitch پیشفرض متصلش کنید و یک آی پی همرنج شبکه داخلیتون رو تو سرور تنظیم کنید.

HPxf
August 12th, 2014, 13:33
شما روی کامپیوتر خودتون
ESXi نصب کردید؟ یا یک سرور اختصاصی
این دو با هم فرق می کنند

mri
August 12th, 2014, 22:31
شما روی کامپیوتر خودتون
ESXi نصب کردید؟ یا یک سرور اختصاصی
این دو با هم فرق می کنند

فعلا برای تست روی سیستم خودمه ولی بعدا باید پیادش کنم. هر چه زودتر یه راه حل بدید ممنونم

- - - Updated - - -

در صورتیکه HA راه اندازی کرده باشید یعنی یک ایستوریج مشترک به دو سرور esxi معرفی کردید و در صورتیکه یکی از node ها از مدار خارج بشه ماشین مجازیتون بطور اتوماتیک توسط vMotion به سرور بعدی منتقل میشه که یک قطعی جزعی خواهید داشت ولی اگه بخواهید که اصلا قطعی نداشته باشید باید FT رو هم فعال کنید .
ساده ترین تنظیم شبکه به اینصورت هست که یک کارت شبکه به ماشین مجازیتون بدید و به vswitch پیشفرض متصلش کنید و یک آی پی همرنج شبکه داخلیتون رو تو سرور تنظیم کنید.

خب چطور ای پی توی دو تا سرور ESXi تنظیم کنم؟

mohs3n
August 12th, 2014, 23:27
شبکه خود esxi با شبکه ماشینهای مجازی داخلش ارتباطی به هم ندارن و میتونن جدا باشن .
شما حتما باید یک استوریج مشترک داشته باشید تا بتونید این کار رو انجام بدید.
بهتره سناریتونو کامل توضیح بدید تا بهتر راهنماییتون کنم.

mri
August 19th, 2014, 15:36
شبکه خود esxi با شبکه ماشینهای مجازی داخلش ارتباطی به هم ندارن و میتونن جدا باشن .
شما حتما باید یک استوریج مشترک داشته باشید تا بتونید این کار رو انجام بدید.
بهتره سناریتونو کامل توضیح بدید تا بهتر راهنماییتون کنم.

سناریو من اینه:
وی ام ور نصب کردم. دو تا سرور ESXI روش سوار کردم. یه اکتیودایرکتوری و VCenter، و یه openfiler هم برای SAN.همه این ها به همراه دو تا سرور ESXi به اکتیودایرکتوری متصل هستند. حالا من توی یکی از ESXiها یه هوش میخوام نصب کم تا از ویندوز خودم که جز شبکه اکتیودایرکتوری با مرورگر اون باز کنم.
پس خلاصشو بگم. دوتا سرور ESXi , و Vcenter, openfiler,active directory و میندوز خود لپ تاپ ی شبکه هستند من میخوام ویندوز داخل ESXi هم جز این شبکه بشه
ممنونم.با تشکر

- - - Updated - - -

دوستان کسی جواب رو نمیدونه؟