توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وی پی اس حجم نامحدود
sina7650
August 11th, 2014, 10:07
سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید من یه وی پی اس میخوام که حجم نامحدود داشته باشه در عوض به مقدار پهنای باندی که مصرف کردیم آخر ماه هزینه اش رو پرداخت کنیم
یه مثال ساده که بخوام بزنم الان اکثر وی پی اس ها مثل سیم کارت اعتباری هستن ! یعنی اول باید شارژ کنی بعدش استفاده کنی
ولی من یه وی پی اسی میخوام که مثل سیم کارت های دائمی باشه !
یعنی اول استفاده کنی آخر ماه به همون میزانی که استفاده کردی هزینه اش رو پرداخت کنی
ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایید
با تشکر
songkadehnew
August 11th, 2014, 10:08
همچین چیزی به نظر شما امکان پذیر است ؟
الان طرف بیاد رم 16 بر فرض هارد 2 ترا و ... در اختیار شما بزاره بعد شما آخر ماه 1 گیگ هارد مصرف کنی یعنی 5 تومن بدی به نظرت درسته ؟
98M!zban
August 11th, 2014, 10:37
چیزی که می خواید انتظار بیش از حد از یک سرویس دهنده هست
ابتدا اینکه اگر شما می خواید برادری خودتون رو ثابت کنید ابتدا باید پرداخت کنید بعد سرویس بگیرید نه اینکه ما سرویس بدیم شما استفاده کنید بعد پرداخت کنید
دوم اینکه اگر همچین چیزی میخواید اینجا دنبالش نباشید . تشریف ببرید انجمن های دیگه حتما پیدا می کنید
از اطلاعات خودتون هم بک آپ لازم نیست بگیرید چون شما سرویس دائمی میخواید
چون امکان داره شب بخوابید صبح بیدار شید نه اطلاعات باشه نه سرویس دهنده
haftsepehr
August 11th, 2014, 11:06
من تا حالا همچین سرویسی را در ایران از یک شرکت معتبر ندیدم!
aligoli
August 11th, 2014, 11:10
سلام دوستان
خسته نباشید
ببخشید من یه وی پی اس میخوام که حجم نامحدود داشته باشه در عوض به مقدار پهنای باندی که مصرف کردیم آخر ماه هزینه اش رو پرداخت کنیم
یه مثال ساده که بخوام بزنم الان اکثر وی پی اس ها مثل سیم کارت اعتباری هستن ! یعنی اول باید شارژ کنی بعدش استفاده کنی
یعنی اول استفاده کنی آخر ماه به همون میزانی که استفاده کردی هزینه اش رو پرداخت کنی
با تشکر
یک راهکار : مشکلی نیست شما به جای پرداخت آخر ماه، ابتدای ماه حداکثر هزینه را در حساب کاربری خود واریز نمایید، در صورتی که کمتر از میزان مصرفی استفاده نمودید هزینه در حساب کاربری شما خواهد ماند و هزینه آنچه مصرف نموده اید کسر می شود.
hamid.soltani92
August 11th, 2014, 11:19
سلام.
برای سیمکارت داٍئمی شما هزینه آبونمان باید پرداخت کنید، همچنین در ابتدا برای خرید سرویس ( سیم کارت) هزینه می کنید و بعد به ازای مصرفتون مبلغ قبض شما بالا میره. ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که شما حتی اگه از سرویستون هیچ استفاده ای نکنید، مجبور به پرداخت هزینه ثابت ماهیانه هستید.
هرچند من ارائه دهنده سرویس نیستم ولی درخواستتون کمی غیر ممکن به نظر میرسه. به چند دلیل:
۱- برای پرداخت بعد از استفاده شما باید قرارداد رسمی داشته باشید، که اگر بعد از مصرف هزینه رو پرداخت نکردید امکان پیگیری وجود داشته باشه.
۲- مگه هارد نامحدود وجود داره که کسی بتونه به شما چنین سرویسی بده؟
sina7650
August 11th, 2014, 23:52
میخواستیم یه سرویس دانلود راه اندازی کنیم و یه آرشیو کامل رو قرار بدیم .
بعد هر کاربری به جای اینکه بیاد یه مبلغ خاصی رو پرداخت کنه و اکانت وی آی پی بخره ، به جاش به همون میزانی که میخواد دانلود کنه ، بیاد حسابش رو شارژ کنه ( یعنی هزینه پهنای باند مصرفیش رو پرداخت کنه ) و دانلود کنه . این جوری باعث به وجود اومدن عدالت میشه و هیچ کسی بیشتر یا کمتر از مقدار واقعی پولی پرداخت نمی کنه . در صورتی که اون جوری دو نفر یه مبلغ رو پرداخت میکنند . اما ممکنه یه نفر کمتر دانلود کنه و حقش پایمال بشه و برعکس یه نفر دیگه ممکنه زیاد از حد دانلود کنه
به هر حال به خاطر این من دنبال این سرویس بودم
شما اگر نظر بهتری دارید بفرمایید ما چی کار کنیم؟
ممنون از همه
OmidX
August 11th, 2014, 23:54
سلام دوستان
خسته نباشید
با تشکر
منظورتون از حجم پهنای باند ه ؟
HPxf
August 11th, 2014, 23:56
شما باید مقداری هزینه به عنوان ودیعه بدهید معدل 2 برابر هزینه و الی کسی نمیاد به شما بدهد اینگونه
در ضمن حجم نامحدود نداریم وی پی اس باشد :|
ULTRAWEB
August 12th, 2014, 01:40
سرویس به این صورت قابل عرضه هست ولی هارد نامحدود و پهنای باند نامحدودی نخواهید داشت
و همش محدود و مشخص خواهد بود فقط توانایی این رو خواهید داشت که در زمان استفاده روزانه پول پرداخت کنین
سرویس دهنده های معتبر زیادی هم به این روش سرویس میدن در خارج از کشور