توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با اجرای قطع کد در iis
s619
August 10th, 2014, 00:15
سلام
بنده اسکریپت لینک وی ای پی برای خودم نوشتم که روی لوکال به خوبی جواب داد الان می خوام رو IIS تست کنم نمیشه ، چون فایل .httaccess رو اجرا نمیکنه و درست طاهرا کانفیگ نشده
htaccess برای لینوکس است برای ار باید xammp نصب کنین نه iis
s619
August 10th, 2014, 00:40
بله درسته منظورم از کانفیگ اینه که یه پلاگین وجود داره واسه اینکار که من نمی دونم ، من Xampp رو روی سرور نصب کردم پورت آپاجه رو روی 8080 تنطیم کردم آپاچی که من لازم دارم ران میشه و من تو سرور اگه بزنم localhost:8080 بالا میاد اما می خوام با ایپی بش دسترسی داشته باشم نمیشه به این صورت x.x.x.x:8080 ممنون میشم راهنمایی کنید
HPxf
August 10th, 2014, 00:45
iis , xammp هر دو الان ران هستند ؟
iis ببند تست کن چون ممکن است هر دو از یک پورت استفاده کنند
در قسمت پوشه هوم هر دو یکی است ممکن است کار نکند
مثال ساده تر بگم ما در هاست 2-3 جور ایندکس داریم با پسوند مختلف قانون اول یکی باز می شود
indxe.htm
index.html
در قانون اینترنت indxe.htm این پیشفرض محسوب می شود
وب سرور و ران شدن مانند این مثال است
s619
August 10th, 2014, 00:50
iis , xammp هر دو الان ران هستند ؟
iis ببند تست کن چون ممکن است هر دو از یک پورت استفاده کنند
در قسمت پوشه هوم هر دو یکی است ممکن است کار نکند
مثال ساده تر بگم ما در هاست 2-3 جور ایندکس داریم با پسوند مختلف قانون اول یکی باز می شود
indxe.htm
index.html
در قانون اینترنت indxe.htm این پیشفرض محسوب می شود
وب سرور و ران شدن مانند این مثال است
من iis رو با iisreset /stop رو استاپ کردم xampp هم روی پورت 8080 گذاشتم تا با iis که 80 هست تداخل نداشته باشه الان با ایپی بالا نمیاد اما تو سرور من یزنم localhost:8080 تو chrome بالا میاد xampp
hphp
August 10th, 2014, 00:59
فایروالتون رو چک کنید احتمالا روشنه.با پورت مورد نظر رو ازاد کنید
HPxf
August 10th, 2014, 01:03
stop دستی انجام بدید یعنی از کلیک راست روی مای کامپیوتر منوی ویژگی ها که با ریستارت غیر قابل اجر باشد بزنین
یک پورت دیگر هم چک نمایید
s619
August 10th, 2014, 01:29
خیلی ممنون توی فایروال پورت 8080 رو باز کرئم اوکی شد ، الان من می خوام xampp به صورت دیفالت باشه یعنی پورت 80 واسه زمپ باشه تا دیگه جلوی ایپی نخوام 8080 بنویسم باید چکار کنم ؟
- - - Updated - - -
ممنون از دوستان حل شد .
dakkeh20
August 10th, 2014, 03:13
شما باید کلا پورت IIS و عوض کنید ، بعد در کانفیگ زمپ پورت 80 رو تنظیم کنید . به همین راحتی ( سرویس زمپ و iis را هم رستارت کنید )
mhiizadi
August 10th, 2014, 06:41
پیشنهاد میکنم xamp رو اوکی کنید و فایر وال سرور رو هم غیر فعال کنید