ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منابع مورد نیاز وردپرس در سرور مجازی

as911
August 9th, 2014, 21:36
سلام.

من روی یک هاست اشتراکی از وردپرس استفاده میکنم، اما برای داشتن امکانات بیشتر میخواستم که یک سرور مجازی بخرم.

سرور حداقل چه مقدار رم باید داشته باشه؟

مشخصات زیر برای یک سایت وردپرسی با بازدید متوسط و کافی هست یا نه؟

رم 512 مگابایت
1 هسته پردازنده

ضمنا از چه سیستم عامل و چه پنل مدیریتی استفاده کنم که بهتر باشه؟

ULTRAWEB
August 9th, 2014, 21:40
بله کافی هست یرای یک سایت وردپرسی
فرقی نداره از لینوکس استفاده کنین حالا هرنوعی باشه و کنترل پنلم نصب نکنید

medianet
August 9th, 2014, 22:01
بستگی به بازدیدتون داره .
ولی برای شروع خوبه ...

etminanhost
August 9th, 2014, 22:12
قبل از همه چیز باید به موارد زیر توجه داشته باشید.
- باید بررسی کنید که آیا نیازی به تهیه vps هست یا خیر؟ برای سایت های معمول استفاده از هاست اشتراکی کافی هست و هیچ نیازی به vps نیست.
- به این نکته هم توجه کنید که برای مثال اگر از cpanel یا directadmin استفاده کنید علاوه بر هزینه لایسنس ، رم 512 فقط برای نصب و بالا آرودن این کنترل پنل ها کافی هست و در واقع منابع ناچیزی برای سایت خود خواهید داشت.
- اگر از کنترل پنل های رایگان مانند kloxo نیز استفاده کنید مدیریت فایل ها و محتوای آن دشوار می شود.
- علاوه بر همه موارد فوق vps ها نسبتا پایداری کمتری دارند و آسیب پذیرتر هستند.

HPxf
August 9th, 2014, 22:16
برای شروع کافیه بازدید معمولی
ولی باید کانفیگ مناسب شود

omidrezav
August 9th, 2014, 22:35
سلام دوست عزیز،
اگر بخواهید کنترل پنل داشته باشید قطعا جواب نمیده. بدون کنترل پنل هم بستگی به تعداد بازدید در لحظه تون داره. بذارید در مورد تجربه ی عملیمون بگم: سرور ما nginx + php-fpm + mysql بود. هر پروسه ی php-fpm برای اجرا بین 60 تا 80 مگ رم می خواست. یعنی 10 کاربر همزمان آنلاین حدود 700 مگ رم فقط برای اجرای php نیاز داره. البته اگر شما بتونید محتوای سایتتون رو کش کنید و به صورت استاتیک در بیاد طبیعتا دیگه نیاز به پروسه ی php نخواهد بود و رم هم مصرف نمیشه ولی بدون کش داستان از این قراریه که عرض کردم. هر قدر هم که کانفیگتون عالی باشه و مصرف وردپرستون کم باز هم این مقدار سخت افزار برای بیش از 10 نفر همزمان آنلاین کافی نخواهد بود.

aminrt4
August 9th, 2014, 22:36
اگر پنل نصب میکنین 1g حداقل

as911
August 9th, 2014, 22:45
ممنون از پاسخ‌های شما.
پس من برای یه سایت وردپرسی با بازدید 2 تا 3 هزار روزانه باید از رم بالاتری استفاده کنم!
میشه راهنمایی کنید که حداقل رم مورد نیاز چقدره؟
البته من قصد دارم از لینوکس استفاده کنم.
راستش من از سرور چیز زیادی نمیدونم. ممنون

k.namjoo
August 9th, 2014, 22:50
رم 4 کافی میباشد سی یو هم حد اقل 3 گیگاهرتز نیاز دارید
کنترل پنل هم اگه فقط یه سایت دارید از cenos control panel استفاده کنید اگرم ن که میتونید از کلکسو استفاده نمایید
از شرکتی بخرید که کانفیگ رایگان رائه بده

با تشکر

omidrezav
August 9th, 2014, 22:55
رم 4 کافی میباشد سی یو هم حد اقل 3 گیگاهرتز نیاز دارید
کنترل پنل هم اگه فقط یه سایت دارید از cenos control panel استفاده کنید اگرم ن که میتونید از کلکسو استفاده نمایید
از شرکتی بخرید که کانفیگ رایگان رائه بده

با تشکر

من هم با ایشون موافقم

omid3963
August 9th, 2014, 22:59
دوستان یعنی رو وی پی اس رم 512 نمیشه کنترل پنل(مثلا دایرکت ادمین) نصب کرد؟؟

k.namjoo
August 9th, 2014, 23:00
خیر !
اگرم نصب کنید پشیمون میشید منبع بسیار کمه

omidrezav
August 9th, 2014, 23:01

نصب که میشه کرد، برای تست و آموزش و این جور چیزا! ولی این که بشه باهاش سایت هم بالا آورد خیر!

LIAN2
August 9th, 2014, 23:04
سلام وقت بخیر

چه امکاناتی مدنظرتون هست که داخل هاست اشتراکی برطرف نمیشه؟

omidrezav
August 9th, 2014, 23:06
سلام وقت بخیر

چه امکاناتی مدنظرتون هست که داخل هاست اشتراکی برطرف نمیشه؟

سوال به جاییه! در خیلی موارد هاست اشتراکی قوی بهتر از سرور مجازی ضعیفه! به علاوه سرور مجازی بحث کانفیگ و نگهداری و این ها رو هم داره که کار رو سخت می کنه.

as911
August 9th, 2014, 23:10
ما قصد داشتیم تا برای وبسایت سرویس api رو برنامه نویسی کنیم و یک سری امکانات جدید رو به سایت اضافه کنیم.
اما بعد از تست یکی از امکانات مد نظرمون مصرف رم هاست بالا رفت و طبق اطلاعاتی که بدست آوردم برای خدمات api و نظیر اون باید از سرور استفاده کرد. برای شروع قصد داشتم که از سرور مجازی استفاده کنم.

omid3963
August 9th, 2014, 23:11
سوال به جاییه! در خیلی موارد هاست اشتراکی قوی بهتر از سرور مجازی ضعیفه! به علاوه سرور مجازی بحث کانفیگ و نگهداری و این ها رو هم داره که کار رو سخت می کنه.
البته از اینم نباید غافل بشید که در سرور مجازی دسترسی بیشتری دارید...

omidrezav
August 9th, 2014, 23:13
ما قصد داشتیم تا برای وبسایت سرویس api رو برنامه نویسی کنیم و یک سری امکانات جدید رو به سایت اضافه کنیم.
اما بعد از تست یکی از امکانات مد نظرمون مصرف رم هاست بالا رفت و طبق اطلاعاتی که بدست آوردم برای خدمات api و نظیر اون باید از سرور استفاده کرد. برای شروع قصد داشتم که از سرور مجازی استفاده کنم.

خب اگر چنین قصدی دارید تصمیم درستی گرفتید.

hasanazizi
August 10th, 2014, 00:52
برای این جور کارها به نظر من 4 گیگ رم و سی پی یو 4 + دایرکت ادمین . عالیه و در حال حاظر جواب گو هست برای شما

ided
August 10th, 2014, 12:07
سلام
اینطوری که توضیح دادین با رم 2 استارت بزنین
هر موقع که کم امد میتونین ارتقا بدین

alivw71
August 12th, 2014, 00:54

میشه دوست عزیر . بنده رو 256 نصب کردم در حالت عادی 70 مگ و الان فقط 113 مگ رم مصرف میکنه برای یک سایت فروم. برای هر انلاین 5 مگ رم میگیره!

loox2music
August 12th, 2014, 11:08
ببینید دوست عزیز خود وردپرس منابع فوق العاده پایینی نیاز داره اما بسته به مطالبتون و بازدیدتون داره گه پیشنهاد میدم حداقل حداقل از رم 1 یا 2 شروع کنید و بعد ارتقاء بدید