توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اتصال به اینترنت از طریق اینترنت همراه اول
bijans
June 23rd, 2010, 00:59
سلام دوستان.
من یه گوشی سونی اریکسون دارم که gprs داره و با سیم کارت همراه اول باهاش به اینترنت وصل میشم. کسی می دونه چه طوری می تونم از طریق بلوتوث یا کابل کامپیوترم رو به اینترنت وصل کنم؟
ممنون.
IFACO.Net
June 23rd, 2010, 01:16
باید نرم افزار سوئیت مخصوص گوشی رو از سایتش دانلود و نصب کنی و سپس توسط اون کانکشن اینترنت شبیه همین کانکشن ویندوز منتها داخل نرم افزارش بسازید
m_dg_farari
June 23rd, 2010, 01:34
سلام دوستان.
من یه گوشی سونی اریکسون دارم که gprs داره و با سیم کارت همراه اول باهاش به اینترنت وصل میشم. کسی می دونه چه طوری می تونم از طریق بلوتوث یا کابل کامپیوترم رو به اینترنت وصل کنم؟
ممنون.
دوست من سرعت دانلود جی پی آر اس همراه اول چه قدره؟
آخه دیدم داره تبلیغ میکنه بسته نامحدود ماهیانه 10 تومن!!! میذاریم رو دانلود فیلم یک حالی میده :d
bijans
June 23rd, 2010, 01:37
دوست من سرعت دانلود جی پی آر اس همراه اول چه قدره؟
آخه دیدم داره تبلیغ میکنه بسته نامحدود ماهیانه 10 تومن!!! میذاریم رو دانلود فیلم یک حالی میده :d
منم تازه می خوام امتحان کنم. اگه سرعتش اندازه ی dial-up هم باشه بد نیست، کار راه اندازه. مخصوصاً وقتی آدم می ره سفر.
delta
June 23rd, 2010, 01:39
بابا اینترنتش داره جون میده.. مردیم تا تونستم بعد 10 دقیقه به جیمیلم وصل بشم.. از قدیم گفتن هرارزونی بی دلیل نیست.
bijans
June 23rd, 2010, 02:32
بالاخره الآن تونستم با PC Suite کانکت بشم. سرعتش به جرأت می تونم بگم 64Kbps هست. مشکلی هم نداره. کار راه اندازه!
LoveLife
June 23rd, 2010, 02:52
بالاخره الآن تونستم با PC Suite کانکت بشم. سرعتش به جرأت می تونم بگم 64Kbps هست. مشکلی هم نداره. کار راه اندازه!