PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کرون جاب

shandiz
August 9th, 2014, 02:19
دوستان یه سوال دارم.بنظرتون میشه تو کرون جاب بجای اینکه بگیم یه صفحه رو اجرا کنه دستور زیر رو که یک کلید ثبت هست و یه فرمی رو ارسال میکنه به دیتابیس رو اجرا کنه؟اگه بله دستورش چی میشه؟

<input type="submit" value="ثبت" name="edit" class="btn" style="background-color:#FF7F00;width:100px" />

iFire
August 9th, 2014, 03:28
بله
شما اطلاعات فرم در در داخل یک فایل پی اچ پی مینویسید و با استفاده از curl اونو ارسال می کنید …
حالا کافیه با cron job این فایل رو اجرا کنید

در مورد نحوه ارسال درخواست POST با CURL تحقیق کنید
موفق باشید...

shandiz
August 9th, 2014, 12:12
بله
شما اطلاعات فرم در در داخل یک فایل پی اچ پی مینویسید و با استفاده از curl اونو ارسال می کنید …
حالا کافیه با cron job این فایل رو اجرا کنید

در مورد نحوه ارسال درخواست POST با CURL تحقیق کنید
موفق باشید...
دوست عزیز نحوه ارسال post با curl رو میشه به من بگین؟

E_R_B
August 9th, 2014, 13:49
این یه نمونه
شما زحمت سرچ به خودت بدی بد نیستا :59:

<?php
$ch = curl_init();

curl_setopt($ch, CURLOPT_URL,"http://demo.tools.krds.com/dispatch_ws.php?action=create");
curl_setopt($ch, CURLOPT_POST, 1);
curl_setopt($ch, CURLOPT_POSTFIELDS,"name=value1&type=value2");

curl_setopt($ch, CURLOPT_RETURNTRANSFER, true);

$server_output = curl_exec ($ch);

curl_close ($ch);

if ($server_output == "OK") { echo 'Ok'; } else { echo 'Not Ok'; }

?>

shandiz
August 9th, 2014, 14:35
الان دستور اجرای این کد تو کرون جاب چی هست؟

- - - Updated - - -

یه بحثی هست دوست عزیز.الان من مسیر فایل رو تو url قرار دادم همچنین name و type رو هم ادیت کردم.ولی وقتی اجراش میکنم میزنه Not Ok.دلیلش چی میتونه باشه؟

iFire
August 9th, 2014, 14:44
دوست عزیز شما هیچ پیش زمینه ای از شبکه و پی اچ پی و ... نداری بهتره کامل توضیح بدی تا دوستاندکمک کنن
کد دوستمون هم مشکلی نداره شما بایدطبق خواسته خودتون ویرایشش کنید

shandiz
August 9th, 2014, 14:51
دوست عزیز شما هیچ پیش زمینه ای از شبکه و پی اچ پی و ... نداری بهتره کامل توضیح بدی تا دوستاندکمک کنن
کد دوستمون هم مشکلی نداره شما بایدطبق خواسته خودتون ویرایشش کنید
من از کلمه مشکل داره استفاده نکردم دوست عزیز.من دارم مشکل خودم رو میگم.نگفتم کد مشکل داره.کسایی هم که کمک میکنن واقعا زحمت میکشن.نیاز به راهنمایی بیشتر دارم.