ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : منقضی شدن دات کام و درخواست تمدید

Na3er
August 8th, 2014, 16:20
امروز خیلی اتفاقی متوجه اکسپایر شدن یکی از دامنه هام شدم و حالا میخواهم دوباره تمدید اش کنم

اگر تمدید کنم سن دامین از امروز حساب میشود؟ و دوسال سابقه اش محاسبه نمیشود؟

حالا اگر بخواهم ریجسترار دامین رو عوض کنم امکان پذیر است با توجه به منقضی بودن یا فعلا فقط میتوانم از همان تمدید کننده قبلی شارژ کنم؟

چقدر زمان میبرد شارژ مجدد تا سایت آپ شود؟ (com.)

ali-rezam
August 8th, 2014, 16:45
از زمان اکسپایر شدن دامنه حدودا 60 روز دامنه برای صاحب اولیه قابل تمدید میباشد و بعد از اون به صورت آزاد در میاد
در حال حاضر دامنه شما در چه وضعیتی هست ؟
هنگام جست و جو برای ثبت دامنه ، دامنه رو آزاد نشون میده ؟ اگر بله که تمامی اطلاعات قبلی از بین میرود و سابقه دامنه دوباره از زمان ثبت حساب میشود
اگر خیر میتونید از جایی که قبلا ثبت کرده بودید تمدید کنید و سابقه 2 ساله خودتون رو نگه دارید
اگر دامنه از نو ثبت شود بالا آمدن سایت تا زمانی که dns ها ست بشن زمان میبره

Na3er
August 8th, 2014, 16:51
نه هنوز برای دیگران قابل ثبت نیست 6 روز از تاریخ اش گذشته و فعلا مالکیت اش مال منه اما الان رفتم چند تا شرکت مثل گوددی رو نگاه کردم هر کدام قانون خاص خود رو دارند و با هم فرق میکنند یکی پول اضافه میگیره یکی حراج میکنه دامین ملتو!

این کسی که دامینو ثبت کرده دیگه مثل سابق نیست و بعضا داون میشه سایت اش خلاصه مزخرف شده الان نمیتونم کد دامین رو بگیرم جای دیگری تمدید کنم؟ یا فقط همان بابا میتواند کارم رو راه بیاندازد ؟

OmidX
August 8th, 2014, 17:08
نه هنوز برای دیگران قابل ثبت نیست 6 روز از تاریخ اش گذشته و فعلا مالکیت اش مال منه اما الان رفتم چند تا شرکت مثل گوددی رو نگاه کردم هر کدام قانون خاص خود رو دارند و با هم فرق میکنند یکی پول اضافه میگیره یکی حراج میکنه دامین ملتو!

این کسی که دامینو ثبت کرده دیگه مثل سابق نیست و بعضا داون میشه سایت اش خلاصه مزخرف شده الان نمیتونم کد دامین رو بگیرم جای دیگری تمدید کنم؟ یا فقط همان بابا میتواند کارم رو راه بیاندازد ؟

کد انتقال بگیرید میتونید منتقل شید ، پنل دامین شما چیست ؟

Na3er
August 8th, 2014, 18:13
دایرکت ای هست اما دقیق یادم نیست کدوم قسمت باید میرفتم؟

This is the authorization code for 'TEST.COM'. You may need this authorization code to perform certain actions i.e.: transfer your domain or change contacts.

همین کده دیگه
الان امکان تغییر هست چون جایی خوندم بعد از انقضا فقط ثبت کننده سابق میتواند ثبت کند
Authorization code

aligoli
August 8th, 2014, 18:18
امروز خیلی اتفاقی متوجه اکسپایر شدن یکی از دامنه هام شدم و حالا میخواهم دوباره تمدید اش کنم

اگر تمدید کنم سن دامین از امروز حساب میشود؟ و دوسال سابقه اش محاسبه نمیشود؟

حالا اگر بخواهم ریجسترار دامین رو عوض کنم امکان پذیر است با توجه به منقضی بودن یا فعلا فقط میتوانم از همان تمدید کننده قبلی شارژ کنم؟

چقدر زمان میبرد شارژ مجدد تا سایت آپ شود؟ (com.)

محاسبه می شود.
کافی است کد انتقال از رجیستر اول بگیرید و در رجیستر دوم بدهید تا تمدید و انتقال دهند.
انتقال معمولا 3 روز زمان می برد.

ali-rezam
August 8th, 2014, 18:53
میتونید دامنه رو منتقل کنید و سابقتون رو هم حفظ کنید بدون مشکل
اگر در یک رجیستر باشه هیچ هزینه ای نداره و به سرعت انتقال پیدا میکنه
ولی اگه متفاوت باشه هزینه داره و انتقال هم 2-3 روز طول میکشه

Na3er
August 8th, 2014, 19:04
تا چند روز بعد از انقضا قابل دسترس هست برای صاحب دامنه؟

ali-rezam
August 8th, 2014, 20:11
60 روز که معمولا تا 30 روز میتونید با هزینه معمولی تمدید کنید ، بعد از اون برخی جاها 30 روز دوم دامین رو لاک میکنن و باید یه هزینه آن لاک هم اون موقع پرداخت کنید