ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد سرعت و سرور داخل ایران

asrehosting
June 22nd, 2010, 22:45
سلام
با کلی تلاش یه سرعت 1024 کیلوبیت یا همون یه مگ از شرکت گرفتیم می خواهیم درش بعضی سایتها رو بیاریم شرکت از نظر پایداری پهنای باندی که ارائه می ده در استان حرف نداره !
الان می خوام بدونم با سرعت یه مگ بهتره چند سایت ( اگر در نظر بگیریم هر سایتی در روز 5000 بازدید داره ) رو بیارم رو سرور و بهتر بگم در هر ثانیه چند نفر می تونند کانکت بشن

و از همه مهمتر کدوم سیستم عامل ( ویندوز یا لینوکس ) رو انتخاب کنم /

و کدام کنترل پنل ؟

...

LoveLife
June 22nd, 2010, 23:39
هزینه ایی که بابت پورت کردید رو می دادید کولو می کردید بسیار بهتر بود .
اینترنت 1 مگ یعنی 100 کیلو دانلود ، پس مناسب سایت های دانلود ، پر بازدید و ... نیست
سیستم عامل هم بستگی به زبان برنامه نویسی سایت هاتون داره

asrehosting
June 22nd, 2010, 23:44
سلام . ما هم برای دانلود فایل یا ... استفاده نمی کنیم

فقط برای سایت های شرکتی و مهم .
پس نیازی به دانلود فایل بالای 5 مگابایت یا ... نیست

NovinServer
June 22nd, 2010, 23:46
سیستم عامل به نظر من بر اساس برنامه نویسی که نیاز داری بردار !
اگر از برنامه نویسی خاص استفاده نمی کنی لینوکس بریز !
کنترل پنل هم بهت پلسک پیشنهاد میکنم !
همان طور هم که دوستمون گفت سرعت 1Mbit یعنی 100KB ...

m_dg_farari
June 23rd, 2010, 01:32
در مورد کنترل پنل دوست عزیز اصلا شما به کنترل پنل نیازی نداری!
شما زبان برنامه نویسیت هر چی باشه میتونی رو ویندوز ایکس پی یا ویستا خودت بیاری بالا!
برا پی اچ پی با Wamp یا Xampp!
برای ASP و اینا هم من کار نکردم تا حالا.

LoveLife
June 23rd, 2010, 02:06
سرور خانگی اصلا ایده ال نیست بهتر بود میرفتید سرورتون رو تو افرانت قرار میدادید کارایی و کیفیت بهتری داشتید . سرور داخلی اش دهن سوزی هم نیست این روزها همه به جنب و جوش افتادن یه سرور بزارن تو خونه هاشون .برای سرور باید شرایط ایده ال داشته باشید تهویه درست . برق اظطراری .سخت افزار مناسب . حتی نوع هارد و فن ها و پاور هم باید مخصوص باشد تا مشکلی بوجود نییاد ولی بهتره سرور کولو کنیده خارج از کشور یا اینکه سرور اجاره کنید پورت 100 اختصاصی با ترافیک بالا که تو ایران دست نیافتنی هست همچنین شرایط ایده ال دیتا سنتر ها و ساپورت از مزایای دیتا سنتر های خارجی هست
لینوکس نصب کنید با دایرکت ادمین چون سی پنل که نمیاونید با ای پی ایران خریداری کنید .

smartieuser
June 23rd, 2010, 08:09
سرور خانگی اصلا ایده ال نیست بهتر بود میرفتید سرورتون رو تو افرانت قرار میدادید کارایی و کیفیت بهتری داشتید . سرور داخلی اش دهن سوزی هم نیست این روزها همه به جنب و جوش افتادن یه سرور بزارن تو خونه هاشون .برای سرور باید شرایط ایده ال داشته باشید تهویه درست . برق اظطراری .سخت افزار مناسب . حتی نوع هارد و فن ها و پاور هم باید مخصوص باشد تا مشکلی بوجود نییاد ولی بهتره سرور کولو کنیده خارج از کشور یا اینکه سرور اجاره کنید پورت 100 اختصاصی با ترافیک بالا که تو ایران دست نیافتنی هست همچنین شرایط ایده ال دیتا سنتر ها و ساپورت از مزایای دیتا سنتر های خارجی هست
لینوکس نصب کنید با دایرکت ادمین چون سی پنل که نمیاونید با ای پی ایران خریداری کنید .

کاملا موافقم. هر چه قدر هم که شما بگین شرکت خوبی هستند اما متاسفانه ممکنه هر لحظه اینترنت شما به دلایلی قطع بشه.
در کل با سرعت 1 مگ سایتی بالا نیارین بهتره. یک نکته دیگه اینکه شما 1 مگ متقارن گرفتین دیگه درسته ؟

fastserver.ir
June 23rd, 2010, 08:42
سرعت پرت کمه و جوابگو نیست.
سیستم عامل هم لینوکس توصیه میشه.
کنترل پنل هم دایرکت ادمین. چون سی پنل ایران رو تحریم کرده.

m_dg_farari
June 23rd, 2010, 09:10
فکر میکنم شما به دلایل امنیتی نیاز دارید که سرور توی شرکت خودتون باشه.
امنیت افرانت بسیار بالا هست. شما به راحتی میتونی هر فایلی بخوای شیر کنی روی سرور هاش.
اگه سرور توی دفتر خودتون باشه اولا که مشخصات سیستمت باید جوری باشه که نخواد داون شه! یعنی مثلا توی 1 هفته 2 دقیقه اونم یه نصف شب ! میتونی هم خودت 2 تا سرور رو به صورت کلود سرور بذاری تو دفترتون :d
ولی در کل یه هزینه ی سنگینی براتون خواهد داشت و 2 ماه هم نخواد کشید که تصمیم به رفتن سمت افرانت میکنید ;)

LoveLife
June 23rd, 2010, 19:09
اگه خواستید ، دیتاسنتر صدا و سیما در خدمت هستیم