ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : فروش و طراحی اسکریپت بازی انلاین بابت سرمایه گزاری

mohsenevil
August 8th, 2014, 12:36
سلام خب خیلی درمورد بازی انلاین شنیدید و درامدزایی های میلیونی و میلیاردی بازی انلاین ک خب نیاز به اثباتم نداره و خیلی راحت میشه فهمید
هم از راه اینکه هی بازی رو خودتون استارت بزنید و میفهمید تو بازی برا قوی شدن و ساخت ارتش و... چقد خرج میکنید ک خب میانگین هر بازیکن 1500 ت تو هر بازی خرج میکنه ک تو بازی هایی مثل گرز و.... با 310 هزار بازیکن چقد میشه
یا تو گوگل سرچ کنید خروج ارز سالانه 6 میلیارد از بازی انلاین
و..............

منم ک خب چندوقتی تو این کارم و راه های درامدزایی بازی تا 90 درصد میشناسم و میدونم چی باید زده بشه
خوبی طرح هامون به اینه ک کامل ایرانی واز صفر دیگ کار میکنیم
و مبلغ ساختشونم خیلی پایینه

و همینطور کسایی ک میخوان سرمایه گزاری خیلی بالا کنن تا سقف 500 تا 1 میلیارد هم سفارش میگیرم با یه طراحی حرفه ای و نمونه کارای اون سبک و روشهای پرداخت خیلی توپ ک یه مقدار اول مابقی 1 سال بعد تحویل

کسایی هم ک میخوان بین 10 تا 30 میلیون تومن هزینه کنن هم بازی های سطح خیلی قوی با سناریو قوی و قابل رقابت با بازی هایی ک تو اینترنت ایران هست
اطلاعات بیشتر پی وی یا اس بدید یا زنگ بزنید
با تشکر
09381007991

ppscoir
August 8th, 2014, 13:24
خو ب تا اونجایی که من اطلاع دارم
بهترین و قوی ترین تیم کشور تو این زمینه پارس پک هست
که پروژه های موفقی هم داشته

mohsenevil
August 9th, 2014, 17:25

پارس پیک قوی ترین تیم طراحی هست؟ کی گفته اینو

پارس پیک یه مشت کلاهبردارن ک بدون اجازه بازی مای اف سی رو ک طراحی کردن به دو شرکت دیگ هم فروختن اسکریپت بازی رو ک یکیش مستر90 هست

درمورد شرکتشون خب تحقیق کنید
قیمتهای رویایی هم ک میدن نسبت به بازی ک میزنن خیلی زیاده خیلی

StyleFa.iR
August 17th, 2014, 21:52
اتفاقا من پارس پک را به عنوان کلاه بردار ترین تیم میشناسم ! به جز منافع مادی خود کاری انجام نمیدن ! یکیش بازی گرز که کلی پول از مردم گرفتن و همیشه نفر اول خود مدیر سایت بوده که تاریخ عضویت طرف دو روز بوده و میشد اول بازی و جایزه میگرفت .