PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اکسپایر شدن لایسنس سیپنل به مدت چند روز.شما هم؟

bidari
August 8th, 2014, 00:47
سلام
دوستان کسانی هستند که از خود سیپنل لایسنس خریداری کردند و الان چند روز مشکل داشته باشند اکسپایر شده باشه؟؟

elementary
August 8th, 2014, 01:10
تو قسمت نیم سرور ها دامنه ir تنظیم کردید ؟ اگرنکردید این رو در ریسلر ها هم چک کنید !

majidisaloo1
August 8th, 2014, 01:45
شما اگر با ویزا پرداخت کنید این مورد پیش میاد که تیکت میدهید و بررسی میکنند و دوباره فعال میشود

bidari
August 8th, 2014, 10:53
این دوستی که ازش گرفتیم لایسنسو میگه مستقیما از خود سیپنل خرید کرده و در ضمن هر چند مله لایسنس اکسپایر میشه و گاهی با آپدیت لایسنس از داخل سرور فعال میشه گاهی هم نه و باید خود ایشون از خود سیپنل بخواد.
اما الان فعال نشد مجدد با دستور لینوکس و میگه که مشکل از پنلهای شرکت سیپنل هست.ظاهرا چندتا سرور داشتند و لایسنس گرفتند همه همین مشکلو دارند. مشکل از چی میتونه باشه؟با پیپال فکر کنم پرداخت میکنه

sarwhost
August 8th, 2014, 11:00
اینجا ای پی سرورتونو چک کنید ببینید لایسنس هست یا کلا قطع شده
License Verification - cPanel Inc. (http://verify.cpanel.net/)

bidari
August 8th, 2014, 13:23
اینجا ای پی سرورتونو چک کنید ببینید لایسنس هست یا کلا قطع شده
License Verification - cPanel Inc. (http://verify.cpanel.net/)

ممنون عرض کردم که اکسپایر شده از همینجا چک کردم رو هوا که نگفتم.!
بحث سر اینه که آیا دیگران هم این مشکل رو دارند یا نه.چون اگه به گفته این شخصی که برای ما تهیه رده مشکل از پنل های خود شرکت سیپنل باشه باید همه اکسپایر بشن...
میخام ببینم کسی که لایسنس میگیره از سیپنل نمایندش میشه؟چه دلایلی ممکنه وجود داشته باشه؟

Cpt.Liux
August 8th, 2014, 13:40
ممنون عرض کردم که اکسپایر شده از همینجا چک کردم رو هوا که نگفتم.!
بحث سر اینه که آیا دیگران هم این مشکل رو دارند یا نه.چون اگه به گفته این شخصی که برای ما تهیه رده مشکل از پنل های خود شرکت سیپنل باشه باید همه اکسپایر بشن...
میخام ببینم کسی که لایسنس میگیره از سیپنل نمایندش میشه؟چه دلایلی ممکنه وجود داشته باشه؟

نخیر پنل هاش خود سی پنل هیچ مشکلی ندارند.

jaygah.ir
August 8th, 2014, 18:59
مشکل از پنل های سیپنل!

این دیگه از اون حرفا بود، کل دنیا به سرورهای لایسنس سی پنل وصلند اگر قطع بشه که واویلاست. احتمالا مشکل دیگه ای دارند.

bidari
August 9th, 2014, 00:15
از سیپنل دایرکت خریده و این سایت نمایندگی میده....به نظرتون مشکل از خود اون پنلای سیپنل دایرکته یا نمایندگی؟

Cpt.Liux
August 9th, 2014, 04:43
از سیپنل دایرکت خریده و این سایت نمایندگی میده....به نظرتون مشکل از خود اون پنلای سیپنل دایرکته یا نمایندگی؟

نه نمایندگی های سی پنل و نه خودش هیچ مشکلی نداشته و ندارند. کسی که برای شما لایسنس تهیه کرده به عبارت دیگر یا پول لایسنس رو نداده و یا مشکل دیگری داره و با تعریف کردن این داستان قصد وقت کشی و گول زدن شما رو داره دوست عزیز.