PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی در مورد میزبان سایت

fadakweb
August 7th, 2014, 16:29
با سلام عرض خسته نباشید

دوستان بنده میخوام سایتم رو منتقل کنم به یک سرور دیگه . پیش از این از خدمات اسپانسرینگ استفاده می کردم که محدودیت هایی برام ایجاد میکرد. یک راهنمایی از دوستان میخواستم . سایت بنده حدود 8000 بازدید در روز رو داره و در سرور اسپانسر همون طور که ذکر کردند حدود 3 درصد از سی پی یو سرور رو اشغال میکرد . فضای مورد استفاده بنده 5 گیگ و پهنای باند هم نزدیک به 50 گیگ برای سایت بنده کافی هست . سایت های من یک سایت مرجع دانلود و یک انجمن و یک آپلود سنتر هست

راهنمایی که از شما میخواستم این هست که آیا بهتر است یک سرور مجازی تهیه کنم یا از هاستینگ های سایر شرکت ها استفاده کنم برای سایت ؟ طبق راهنمایی برخی دوستان هاستینگی که برای سایت بنده پیشنهاد شده هزینه ای بالغ بر ماهیانه 20 الی 25 هزار تومان می باشد . در صورتی که سرور های مجازی با هزینه 20 الی 25 تومان هم موجود میباشد که هم فضای بیشتری دارند و هم بصورت کاملا اختصاصی می باشد

ممنون میشم در این باره راهنمایی کنید که چه سرویسی انتخاب کنم

amir_b
August 7th, 2014, 17:06
منظورتون رو نفهمیدم الان دقیقا واسه چی میخواین منتقل کنید - چه محدویتی واستون ایجاد شده ؟ هاست خوب خواستید بگید معرفی کنم
با این قیمت سرور مجازی نمیتونی بخری
هاستینگتون کیه ؟

sht-design
August 7th, 2014, 17:08
سرور مجازی با قیمت 25 هزار تومان در ماه نمیتونید چیز خوبی بگیرید
میزان آنلاینتون چنده ؟

HPxf
August 7th, 2014, 17:09
شما سرور مجازی بگیرید فقط هزینه سرور 20 در بیاد
هزینه لایسنس و هزینه کانفیگ هم حساب کنین

fadakweb
August 7th, 2014, 18:09
منظورتون رو نفهمیدم الان دقیقا واسه چی میخواین منتقل کنید - چه محدویتی واستون ایجاد شده ؟ هاست خوب خواستید بگید معرفی کنم
با این قیمت سرور مجازی نمیتونی بخری
هاستینگتون کیه ؟

محدودیت در فضای میزبانی که برای مثال تا حجم مشخصی فضا ارائه میدن و از اون به بعد می بایست خریداری کرد

شرکت میهن میزبان

سرور مجازی با قیمت 25 هزار تومان در ماه نمیتونید چیز خوبی بگیرید
میزان آنلاینتون چنده ؟

متوسط زمان افراد آنلاین در سایت نزدیک به 7 دقیقه می باشد بصورت میانگین

بازدید حدود 3000 آیپی در روز . بیشتر فشار روی هاست مربوط به دانلود می باشد

شما سرور مجازی بگیرید فقط هزینه سرور 20 در بیاد
هزینه لایسنس و هزینه کانفیگ هم حساب کنین

پیشنهاد می کنید از هاست استفاده کنیم ؟ دوستان اگر سرویسی مد نظرتون هست معرفی کنید . تشکر

besthosti.com
August 7th, 2014, 18:14
به نظر من از هاستینگ استفاده کنید تا جایی که ممکن است.
با شرکت های معروف در زمینه هاستینگ صحبت کنید در صورتی که آنها با شما مشگلی نداشتند منتقل کنید چون اگر سرور تهیه کنید از صفر تاصد این سرور بر عهده خود شما است و کار برای شما سخت تر میشه.

a.e
August 7th, 2014, 19:01
با توجه به اطلاعاتی که فرمودید به این مورد نیز باید توجه داشت؛ شما در صورتی که قصد انتقال سایت خود بر روی سرور مجازی داشته باشید علاوه بر مشکلات خود باید هزینه کنترل پنل نیز پرداخت نمایید که البته میتوان از کنترل پنل های رایگان استفاده نمود اما با توجه به این موضوع که سرور مجازی بدون مدیریت می باشد در صورتی که مشکلی برای شما ایجاد شود شما خود مسئولیت رفع آن را دارید و یا در صورت نیاز با پرداخت هزینه مشکلات شما رفع میشوند. همچنین هزینه کانفیگ اولیه سرور و ... را نیز در نظر داشته باشید.

در تکمیل فرموده بزرگواران؛ تا زمانی که هاستینگ میتواند شما را میزبانی کند بهتر است از خدمات هاستینگ استفاده نمایید.

HPxf
August 7th, 2014, 19:21
تاپیک در بخش درخواست هاست باز کنین افر بگیرید ولی قبلش بگید این وضع بازدید دارید فردا ساسپندد نشوید به دلیل حجم زیاد بازدید

amir_b
August 7th, 2014, 20:47
محدودیت در فضای میزبانی که برای مثال تا حجم مشخصی فضا ارائه میدن و از اون به بعد می بایست خریداری کرد

شرکت میهن میزبان

متوسط زمان افراد آنلاین در سایت نزدیک به 7 دقیقه می باشد بصورت میانگین

بازدید حدود 3000 آیپی در روز . بیشتر فشار روی هاست مربوط به دانلود می باشد

پیشنهاد می کنید از هاست استفاده کنیم ؟ دوستان اگر سرویسی مد نظرتون هست معرفی کنید . تشکر

اگر رو میهن میزبان هستی که هزینه بده همونجا بمون یا اشک بریز باهات را بیان :d ، بی شک جز بهترین ها هستند. یه سایت پیششون داریم .
هاست 97 هم بنده تائید میکنم چند سال پیش کار میکردم باهاشون مشکلی نداشت

LIAN2
August 8th, 2014, 01:17
سلام وقت بخیر
در سرور مجازی ، باید مدیریت سرور هم انجام بدید.
گاه ممکن هست مشکلی براتون پیش بیاد و عواقبی مثل از دسترس خارج بودن سایت بیش از یک داشته باشد.
هزینه 20 - 25 هزار تومان هم هزینه مناسبی برای هاست اشتراکی هست و همینطور ضریب اطمینان به هاست های اشتراکی از شرکت ​ها بیشتر از سرورهای مجازی با رنج قیمت 20 - 25 هزار تومان هست.

loox2music
August 8th, 2014, 12:48
ببینید عزیز وقتی به سرور مجازی فکر میکنید باید قبلش فکر چیزای دیگه هم باشید که عرض میکنم

1- هزینه ی سرور و هزینه ی کنترل پنلی که میخواید

2- دانش فنی در مورد کنترل پنل ها و خود سرور

3- بگ آپ گیری خودتون از سایت هاتون

ولی برای هاست اشتراکی نگرانی در مورد هیچکدام از مورد ها وجود ندارند