توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ميهاليسم و مشكل نصب آن
Mr.black-hat
August 7th, 2014, 14:41
سلام.ميهاليسم بر روي كدوم هاست ها نصب ميشه ؟ يعني اين هاست بايد جه خصوصياتي داشته باشه تا بدون مشكل نصب شه ؟ من بر روي بسياري از هاست ها تست كردم ولي بيشترشون ارور ديتابيس ميدادن !
SamaN DL
August 7th, 2014, 17:41
درود، دوست عزیز فقط در هاست های رایگان ارور دیتا بیس میده! با خرید هاست سی پنل مناسب مشکل شما حل خواهد شد.
sor
August 7th, 2014, 19:16
سلام دوست عزیز
اگه اشتباه نکنم
ميهاليسم وب سرور اپاچی نیاز داره !
+ اگه از هاست رایگان استفاده میکنید مشکلات خودشون رو دارند
در تماس باشید هاست مناسب سرویس شما ارایه بدم
SamaN DL
August 7th, 2014, 22:13
سلام دوست عزیز
اگه اشتباه نکنم
ميهاليسم وب سرور اپاچی نیاز داره !
+ اگه از هاست رایگان استفاده میکنید مشکلات خودشون رو دارند
در تماس باشید هاست مناسب سرویس شما ارایه بدم
دوست عزیز، بنده در لایت اسپید هم نصب کردم مشکلی نداشت! ایشون مشکلشون فقط هاست رایگان میباشد!
HPxf
August 7th, 2014, 22:26
سلام.ميهاليسم بر روي كدوم هاست ها نصب ميشه ؟ يعني اين هاست بايد جه خصوصياتي داشته باشه تا بدون مشكل نصب شه ؟ من بر روي بسياري از هاست ها تست كردم ولي بيشترشون ارور ديتابيس ميدادن !
شما روی چه هاستی نصب کردی؟
Mr.black-hat
August 12th, 2014, 20:19
دوست عزیز، بنده در لایت اسپید هم نصب کردم مشکلی نداشت! ایشون مشکلشون فقط هاست رایگان میباشد!
من تا حالا هاست رايكان نداشتم!
- - - Updated - - -
شما روی چه هاستی نصب کردی؟
دايركت ادمين - apache
98M!zban
August 12th, 2014, 21:25
عزیز مشکل نصب شما به دلیل دیگری هست
اگر نصب اسکریپت میهالیسم (Mihalism) به مشکل MySQL Driver Error برخوردید .
محتویات صفحه ارور هم به این شکل است
The requested page could not be loaded because a fatal error has occurred. Sometimes this error is temporary and will go away when you refresh the page.
You can try to refresh the page by clicking here.
If this error page continues to appear after refreshing, then try
contacting the server administrator at: webmaster@yourdomain.ir
راه حل این مشکل اینه :
قبل از نصب از فایل منیجر به پوشه ای که فایل های اسکریپت رو توش ریختید برین و فایل install.php رو ویرایش کنید سپس Ctrl+F
رو بزنید و هرچی