توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : Esxi روی workstation نصب کردم کمکم کنید
DreamVps
August 7th, 2014, 00:15
Esxi روی workstation نصب کردم حالا میخوام روش یه سرور مجازی بسازم
چجوری باید بهش وصل شم الان فقظ یه محیط زرد و خاکستری میاد بالا
ULTRAWEB
August 7th, 2014, 00:42
خوب کلاینت وی اسفییر رو دانلود کن روی یک سیستم دیگه بعدش بااون کلاینتت بهش متصل شو
اپی و یوزر و پسوردی که تعیین کردی واسه eSXI Lمیزنی و میری داخلش و شروع میکنی به ایجاد ماشین مجازی
K!NG
August 7th, 2014, 00:46
خوب کلاینت وی اسفییر رو دانلود کن روی یک سیستم دیگه بعدش بااون کلاینتت بهش متصل شو
اپی و یوزر و پسوردی که تعیین کردی واسه eSXI Lمیزنی و میری داخلش و شروع میکنی به ایجاد ماشین مجازی
یه بار روی workstation تست کردم روشن نمیشد .
به مدل cpu مربوط میشه ؟
DreamVps
August 7th, 2014, 00:55
مرسی
الان vspher رو دانلود کنم رو ویندوز ۸ خودم نصب کنم بعد این ای پی که خودکار تو نتورک esxi نصب شده رو بزنم + یوزر نیم پسورد بهش وصل میشه؟
ای پی لوکاله ها . . .
ای پی اینه : 192.168.229.129
این کانفیگ نتورک که خودش هنگام نصب به صورت دیفالت داده من دست نشدم اصلا
روی هر سیستم ی اعم از ویندوز و لینوکس نصب میشه بله اگر ای پی لوکال یا همون ای پی خصوصی دادی باید همون رو بزنی برای اتصال بهش
شب بخیر در ضمن اینجا چون روی مجازی ساز مجازی ساز نصب کردی باز باید یک او اس دیگه نصب کنی روی اون وی اسفیر رو بریزی از اون کانکت شی به ای پی esxi البته نمیدونم میشه یا نه ولی فکر کنم باید بشه و مشکلی نباید داشته باشی
OPENFIRE
August 8th, 2014, 23:54
اصلا جرا ESXI روی WORKSTATION :دی
جای سواله !!! خوب مگه WS چشه ؟
میخواید مثل سرور اختصاصی کار کنید ؟ WS هم با vSphere باز میشه