ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبانی هاستینگ

fanctions
August 5th, 2014, 19:51
با سلام خدمت تمامی عزیزان

بنده به موارد و مباحث زیر تسلط کامل دارم و قصد دارم به تیم پشتیبانی شما بپیوندم :

آشنایی کامل با WHMCS

آشنایی و تسلط کامل بر نصب و کانفیگ WHM&Cpanel- Directadmin-و دیگر کنترل پنل ها...

تسلط و آشنایی کامل بر سیستم های مدیریت محتوا یا cms : وردپرس - نیوک - دیتالایف انجین - جوملا - مای بی بی - ویبولتین - phpbb-phpfox و.....

کانفیگ سرور اختصاصی - مجازی کانفیگ - Apache-Nginx-phpMyAdmin-MySql - esxi

مسلط به زبان های برنامه نویسی وب و ویندوز

به صورت 17 ساعت می توان در روز کار کنم و پشتیبانی کنم .

بازاریابی به هیچ وجه انجام نمیدم (توجه برای کاربرانی که هی میکویند بازاریابی هم می کنید؟؟)

حقوق هم زیاد برام مهم نیست چون برای پول کار نمی کنم (ولی خب حقوق رو منصفانه بگید )

از افراد و عزیزانی که نیاز به پشتیبان فنی دارند تقاضا می شود که اعلام نمایند
ممنون

- - - Updated - - -

update

سرزمین
August 5th, 2014, 20:01
سلام

دوست عزیز میخواستم یه نکته ای رو بهتون بگم هیچ وقت سفته به کسی ندین چرا که با این کار خودتون رو به دردسر انداختین

شما اگر واقعاً این موارد رو به صورت حرفه ای بلد هستین استخدام میشین نیازی به سفته نیست

فقط نصیحت برادرانه بود منظوری نداشتم

HPxf
August 5th, 2014, 20:21
سفته برای کار حضوری میگیرند
اگر توانایی حضوری دارید باید شهرتون اعلام نمایید

fanctions
August 5th, 2014, 20:28
ببینید دوست عزیز من از روی گفته های دوستان از این انجمن این حرف رو زدم که سفته هم میدم و ...

چون دوستان بنده هروقت میومدن و من ازشون سوال میکردم میگفتن در این انجمن تا یه چیزی به صورت تضمین از سفته بگیر تا به بالا بهشون ندی بهت اعتماد نمی کنند و باهات همکاری نمی کنند

من از روی این حرف دوستان این رو گفتم وگزنه در شرکت های مختلفی بودم و به هیچکدامشون سفته یا چیز دیگری نداده ام

موفق باشید

ULTRAWEB
August 5th, 2014, 20:31
اصلا برای کاری حضوری منطقی نیست که سفته بدین حتی به معتبرترین شرکت
توی توهم یکهویی شما رو مقصر معرفی میکنن حالا بیاو درستش کن سرخودم آمده
چک ضمانت اگر قبول کردن کردن نکردن که بیخیال شرکتی شین که میخواین برین کار کنین

fanctions
August 9th, 2014, 03:33
اصلا برای کاری حضوری منطقی نیست که سفته بدین حتی به معتبرترین شرکت
توی توهم یکهویی شما رو مقصر معرفی میکنن حالا بیاو درستش کن سرخودم آمده
چک ضمانت اگر قبول کردن کردن نکردن که بیخیال شرکتی شین که میخواین برین کار کنین

متشکر اما همانطور که گفتم بهم گفتن اینجا همه با سفته و اینا قبول می کنن منم دیگه دیدم چاره ای نیست ولی الان سفته رو حذف می کنم

متشکر از همگی

- - - Updated - - -

UPDATE

- - - Updated - - -

update...

bazar30t
August 12th, 2014, 23:11
با سلام خدمت تمامی عزیزان

بنده به موارد و مباحث زیر تسلط کامل دارم و قصد دارم به تیم پشتیبانی شما بپیوندم :

آشنایی کامل با WHMCS

آشنایی و تسلط کامل بر نصب و کانفیگ WHM&Cpanel- Directadmin-و دیگر کنترل پنل ها...

تسلط و آشنایی کامل بر سیستم های مدیریت محتوا یا cms : وردپرس - نیوک - دیتالایف انجین - جوملا - مای بی بی - ویبولتین - phpbb-phpfox و.....

کانفیگ سرور اختصاصی - مجازی کانفیگ - Apache-Nginx-phpMyAdmin-MySql - esxi

مسلط به زبان های برنامه نویسی وب و ویندوز

به صورت 17 ساعت می توان در روز کار کنم و پشتیبانی کنم .

بازاریابی به هیچ وجه انجام نمیدم (توجه برای کاربرانی که هی میکویند بازاریابی هم می کنید؟؟)

حقوق هم زیاد برام مهم نیست چون برای پول کار نمی کنم (ولی خب حقوق رو منصفانه بگید )

از افراد و عزیزانی که نیاز به پشتیبان فنی دارند تقاضا می شود که اعلام نمایند
ممنون

- - - Updated - - -

update

درود

رزومه خودتون رو به ایمیل bazar30t@yahoo.com ارسال کنید