توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل اپدیت سنتاس
roozbeh837
August 5th, 2014, 16:07
با سلام خدمت دوستان من دیروز خواستم سنتاس رو اپدیت کنم از داخل کنسول و موقع اپدیت ازم سوال پرسید که ایا ورژن جدید رو میخوای یا نه من yes رو زدم و رفت واسه دانلود ورژن جدید و نصب ولی بعد از چند مین کل سرور هنگ کرد و خاموش مونده و کنسول هم دسترسی دیگه نتونستم داشته باشم که از طریق کمک یکی از دوستان کنسول رو درست کردم ولی سنتاس به مشکل برخورده و سرور بالا نمیاد
k-h
August 5th, 2014, 16:10
سیستم عامل چیه ؟
roozbeh837
August 5th, 2014, 16:11
لینوکس هستش
k-h
August 5th, 2014, 16:36
الان دقیقا چه اروری میده ؟
roozbeh837
August 5th, 2014, 21:02
سرور بالا نمیاد وقتی از داخل کنسول ریست میکنی بعد ریست شدن دو گزینه انتخاب سنتاس میاره که اولی رو میزنه عکس العملی نشون نمیده ولی دومین گزینه سنتاس رو میزنی میره برای یه سری دستورات که بعد از دستورات دیگه کاری انجام نمیده و تغییراتی انجام نمیشه و سرور همینطور دان هستش
- - - Updated - - -
سرور بالا نمیاد وقتی از داخل کنسول ریست میکنی بعد ریست شدن دو گزینه انتخاب سنتاس میاره که اولی رو میزنه عکس العملی نشون نمیده ولی دومین گزینه سنتاس رو میزنی میره برای یه سری دستورات که بعد از دستورات دیگه کاری انجام نمیده و تغییراتی انجام نمیشه و سرور همینطور دان هستش
- - - Updated - - -
از دوستان کسی هست مشکلos رو حل کنه os سرورم مشکل برخورده نمیخوام ریلود کنم سرور رو گفتم کسی هست که بتونه مشکل رو حلش کنه هزینشم تقدیم میکنم کسانی که میتونن تاپیک بدن
- - - Updated - - -
از دوستان کسی هست مشکلos رو حل کنه os سرورم مشکل برخورده نمیخوام ریلود کنم سرور رو گفتم کسی هست که بتونه مشکل رو حلش کنه هزینشم تقدیم میکنم کسانی که میتونن تاپیک بدن