PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : About Worldstream

unlimited
August 4th, 2014, 11:13
سلام دوستان و همکاران عزیز اگر امکان داره از دیتا سنتر ورلداستریم هلند توضیح بدید شبکه قطعات پشتیبانی کیفیت مزایا و معایبش تشکر :53::53:

ra3ou1
August 4th, 2014, 11:15
چند ساله سرویس داریم

مشکل خاصی نداشتیم

آپ تایم خوبی هم دارند فقط تنها بدی که داره آی پی هست

هزینه آی پی زیاد هست که با صحبتی که با دیتاسنتر داشتم

گفتن می تونید از رایپ تهیه کنید و ....

LIAN2
August 4th, 2014, 11:16
سلام وقت بخیر

WS دارای پشتیبانی مناسبی هست و سعی میکنند بیشترین تعامل را در زمینه اجاره سرور اختصاصی و کلوکیشن باهاتون داشته باشند.

برای اجاره سرور اختصاصی از هلند گزینه مناسبی هست اما جز Top Rated ها نمیتونید قرار بدید...

گزینه های بهتری مثل Leaseweb / EvoSwitch / Serverius هست.

البته در مورد ۲ دیتاسنتر آخر ٍEvoSwitch / Serverius بستگی دارد از کدام سرویس دهنده سرور اختصاصی تهیه کنید ، چون این ۲ دیتاسنتر ارایه دهنده خدمات کلوکیشن هستند.

ra3ou1
August 4th, 2014, 11:24
سلام وقت بخیر

WS دارای پشتیبانی مناسبی هست و سعی میکنند بیشترین تعامل را در زمینه اجاره سرور اختصاصی و کلوکیشن باهاتون داشته باشند.

برای اجاره سرور اختصاصی از هلند گزینه مناسبی هست اما جز Top Rated ها نمیتونید قرار بدید...

گزینه های بهتری مثل Leaseweb / EvoSwitch / Serverius هست.

البته در مورد ۲ دیتاسنتر آخر ٍEvoSwitch / Serverius بستگی دارد از کدام سرویس دهنده سرور اختصاصی تهیه کنید ، چون این ۲ دیتاسنتر ارایه دهنده خدمات کلوکیشن هستند.

سوالشون در مورد ورلد استریم بود

اما حرفتون درسته EvoSwitch / Serverius il می توانند گزینه های بهتری در هلند باشند

بنده چندساله با دیتاسنتر Serverius کار میکنم و چند سرور در این دیتاسنتر کولو دارم

شبکه خیلی خوبی دارند و هیچ مشکلی تا الان نداشتیم

شاید تنها برخورد زمان تمدید هزینه کولو بوده یا درخواست آی پی

با سپاس

company_hosting
August 4th, 2014, 11:34
سلام دوستان و همکاران عزیز اگر امکان داره از دیتا سنتر ورلداستریم هلند توضیح بدید شبکه قطعات پشتیبانی کیفیت مزایا و معایبش تشکر :53::53:

سلام
3 سرور دارم 2 سالی هست
کیفیت و .... عالی هست
فقط هزینه ای پی براری کاربران ایرانی زیاد هست

اگر سرور بهتر بخواهید با ایپی بالا رداستشین پیشنهاد میشود

هتزنر
او وی اچ

k-h
August 4th, 2014, 11:41
دیتا سنتر خوبی هست پشتیبانی قابل قبولی داره
کیفیت پورتش هم خیلی خوبه فقط تنها مشکل همین مشکل آی پی هست
که اگر چندین سرور داشته باشید میتونید یه رنج ای پی اجاره کنید و مشکل ای پی هم ندارید
بعضی مواقع هم آفر های خیلی خوبی میده که اینم خیلی خوبه

unlimited
August 4th, 2014, 11:54
دوستان قیمت ای پی مهم نیست کیفیت وپشتیبانی حرف اول رو میزنه !

company_hosting
August 4th, 2014, 12:16
دوستان قیمت ای پی مهم نیست کیفیت وپشتیبانی حرف اول رو میزنه !

پشتیبانی با چه قیمتی ؟

بهترین پیشتبانی از نظر پاسخ گویی به سوالات و مشکلات سخت افزاری در هتزنر میباشد

تمامی تیکت ها کمتر از 15 دقیقه پاسخ داده میشود
در لیزوب کمتر از 3 ساعت
در رداستشین کمتر از 2 ساعت
در او وی اچ کمتر از 24 ساعت

LIAN2
August 4th, 2014, 13:46
سوالشون در مورد ورلد استریم بود

اما حرفتون درسته EvoSwitch / Serverius il می توانند گزینه های بهتری در هلند باشند

بنده چندساله با دیتاسنتر Serverius کار میکنم و چند سرور در این دیتاسنتر کولو دارم

شبکه خیلی خوبی دارند و هیچ مشکلی تا الان نداشتیم

شاید تنها برخورد زمان تمدید هزینه کولو بوده یا درخواست آی پی

با سپاس
مطالبی که در مورد EvoSwitch بیان شد بخاطر این بود که عرض کردم WS جز دیتاسنتر های رده بالا نیستند و Serverius و EvoSwitch کیفیت مناسب تری دارند و این کیفیت هم بسته به سرویس دهنده دارد.
چیزی خارج از بحث بیان نشد :)