ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاوردن تنظیمات کارت شبکه سنتوس 5.10 هنگام نصب بر روی وی ام ویر 5.5

speednet
August 4th, 2014, 09:33
با سلام
من میخوام سنتوس 5.10 رو روی ویام ویر نصب کنم امروز که میخواستم این کارو بکنم دیدم تنظیمات کارت شبکه رو نمیاره و رفتم دستی شت کردم اما بازم متسفانه سرور پینگ نداشت ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

Mr.Te0
August 4th, 2014, 15:02
با سلام
من میخوام سنتوس 5.10 رو روی ویام ویر نصب کنم امروز که میخواستم این کارو بکنم دیدم تنظیمات کارت شبکه رو نمیاره و رفتم دستی شت کردم اما بازم متسفانه سرور پینگ نداشت ممنون میشم راهنمایی کنید تشکر

موارد زیر را چک کنید:

مطمئن شوید Adapter Type روی E1000 میباشد

مطمئن شوید Network Label بر روی VM Network میباشد.

این موارد را میتوانید با راست کلیک بر روی ماشین مجازی و انتخاب گزینه Edit Setting ویرایش فرمایید.

speednet
August 4th, 2014, 16:42
موارد زیر را چک کنید:

مطمئن شوید Adapter Type روی E1000 میباشد

این موارد را میتوانید با راست کلیک بر روی ماشین مجازی و انتخاب گزینه Edit Setting ویرایش فرمایید.
سلام دوست عزیز همگی درست هستن تشکر

shinsilvers
August 4th, 2014, 16:44
سلام
subnetmask روی 255.255.255.0
ست کنید
سپس
service network restart بزنید
ببین حل میشه؟

Mr.Te0
August 4th, 2014, 16:45
سلام دوست عزیز همگی درست هستن تشکر

در صورت تمایل میتونید دسترسی ارسال بفرمایید تا چک شود.

k-h
August 4th, 2014, 16:47
درود
این فایلو باز کنید بینید درست ست شده تنظیمات شبکه ؟
/etc/sysconfig/network-scripts/ifcfg-eth0

LIAN2
August 4th, 2014, 16:47
Network Label یا همان سوییچ های مجازی داخل VMware تاثیری روی Identity و vHardware داخل ماشین مجازی ندارند.
همان نوع کارت شبکه E1000 کافی هست.

OmidX
August 4th, 2014, 17:08
با سلام

بصورت دستی کارت شبکه (و دیفالت روت) رو بساز ، بعد ریبوت بده ، درست میشه .

پ.ن : Adapter Type حتما باید بروی E1000 تنظیم شده باشد.

Mr.Te0
August 4th, 2014, 17:14
Network Label یا همان سوییچ های مجازی داخل VMware تاثیری روی Identity و vHardware داخل ماشین مجازی ندارند.
همان نوع کارت شبکه E1000 کافی هست.

بله دقیقا .

بنده چون ایشون فرموده بودند با تنظیمات کارت شبکه همچنان مشکل اتصال دارند عرض کردن سوییچ رو نیز چک کنند.

speednet
August 4th, 2014, 17:21
دوستان عزیز من همه رو چک کردم همه اینای که شما میگد رو ولی نمیشه تنظیمات کارت شبکه رو نمیاره دستی ست میکنم باز هم ریست میدم بالا نمیاد اول فکر کردم ساپورت نمیکنه 5.10 رو ولی الان اکثرا میگن تمپلت میریزم ولی من هر بار با توجه به نیاز مشتری نصب میکنم الان نمیدونم مشکل از کجاست واقعا

OmidX
August 4th, 2014, 17:26
دوستان عزیز من همه رو چک کردم همه اینای که شما میگد رو ولی نمیشه تنظیمات کارت شبکه رو نمیاره دستی ست میکنم باز هم ریست میدم بالا نمیاد اول فکر کردم ساپورت نمیکنه 5.10 رو ولی الان اکثرا میگن تمپلت میریزم ولی من هر بار با توجه به نیاز مشتری نصب میکنم الان نمیدونم مشکل از کجاست واقعا

دوست عزیز من امروز سه تا سرور centos 5.10 رو esxi 5.5 تحویل دادم ، شما کاری ک من گفتم رو انجام بدید ، مشکلتون حل میشه ...

اگر حل نشد ، خروجی دستور ifconfig -a رو بزارید ...