PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست پیاده سازی یک پروژه !!! (درخواست برنامه نویس حرفه ای )

Mr.Pouria
August 4th, 2014, 01:34
سلام خدمت همگی

من به دنبال یه برنامه نویس حرفه ای میگردم که بتونه برامون یک بازی رو به یک سایت متصل کنه ! مانند بازی WOW ...

نام بازی مد نظر ما بازی DayZ هست ما در حال راه اندازی یک سرور برای این بازی میباشیم و از سوی دیگر نیز برای به دست اوردن سود و ندادن زرر میخوایم این بازی به گونه ای فایل سرورش تغیر بکنه که اول از همه قبل از اینکه کاربر وارد سرور برای بازی کردن بشه سرور نام کاربری اون فرد را در داخل دیتابیس سایت جستجو و اعتبار زمانی اون رو برسی کنه و در صورت اینکه اعتبار زمانی موجود بود به کار بر اجازه وارد شدن بده در غیر این صورت به کاربر یک پیام جهت شارژ حساب کاربری خود نمایش دهد ...

همچنین سیستم قابلیت متصل شدن به درگاه مد نظر ما را نیز داشته باشد ...

لطفا دوستان متخصص در این زمینه رزمه کاریشان را برای بنده به صورت خصوصی ارسال نمایند و هم چنین براورد قیمت و زمان مورد نیاز را اعلام نماید ...

همچنین در صورت نیاز ما به پشتیبانی سیستم برنامه نویسی شده هزینه خود را اعلام نماید ... .

(ممکنه به دلیل قطعی هایی که شبکه شاتل در منطقه ما دارد دیر به دیر به تاپیک سر بزنم اما لطفا صبور باشید حتما پاسخ خواهم داد ... :X )

- - - Updated - - -

مدیران عزیز بنده نتونستم در بخش مربوطه تاپیک رو ارسال کنم (گزینه ارسالی وجود نداشت) لطفا در صورت امکان انتقال دهید ...

- - - Updated - - -

مدیران عزیز بنده نتونستم در بخش مربوطه تاپیک رو ارسال کنم (گزینه ارسالی وجود نداشت) لطفا در صورت امکان انتقال دهید ...

HPxf
August 4th, 2014, 01:56
ارسال پست ربطی ندارد بخش فرروش فقط باید 100 پست داشته باشی
برای پروژه های برنامه نویسی این سایت مناسب است

پونیشا :: بازار کار آنلاین (http://ponisha.ir/)
اطلاعات میدی مطابق کار شما هزینه براورد می شود

Mr.Pouria
August 4th, 2014, 02:01
والا ما 2 بار در پونیشا درخواست پروژه دادیم به نتیجه نرسیدیم (یعنی یا افرادی قمیت میدادن که تخصص کافی نداشتن و تازه کار بودن ... )

بعضی وقت ها برخی از پروژه ها رو نمیشه تو پونیشا داد زیرا نتیجه نمیدهد ....

--------------------

منتظر دوستان در رابطه با این پروژه هستیم ...

ra3ou1
August 4th, 2014, 10:36
می توانید در فری لنسر هم در خواست بدین

قاعدتا افراد خبره تری و از همه ملیتها هستن

http://freelancer.com/