PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : سایت بالا نمیاد این ارور رو میده Welcome to NginxPanel

b42587
August 4th, 2014, 00:13
سلام . اقا من یه هاست دانلود خریده بودم از سرویس فا خیلی هم راضی بودم ازش همه چیش عالی بود اما یهو امروز دیدم دیگه سایتم بالا نمیاد و این ارور رو میده !

http://www.hotup.ir/upload/6ew7_12.png

یه روز میشه این مشکل هست و درست نشده ! روی هاستم دو دامین مختلف دارم که برای دو سایت مختلف دارم به عنوان هاست استفاده میکنم ازش ! هر دو پریده و بالا نمیاد و لینک های دانلودی هم که داشتم کار نمیکنه دیگه
تنها دسترسی من به هاست فقط به مدیریت دایرکت ادمین و فایل منیجرمه ! وگرنه نه سایت بالا نمیاد نه لینک های دانلود کار میکنه

این مشکل از کجاست چجوری باید حل شه ؟؟؟

من جدیدا رو هاست وردپرس نصب کردم و افزونه ووکامرس رو هم نصب کردم اینا که ربطی نداره به این مشکل ؟؟
در کل این مشکل کلیه یا فقط هاست من اینجوری شده ؟ از کجا میشه فهمید

daniad
August 4th, 2014, 00:22
فکر کنم مشکل از سمت سرویس دهندتون هست

HPxf
August 4th, 2014, 00:23
ادرس سایت ؟

loox2music
August 4th, 2014, 00:31
بهشون اطلاع بدید که این مشکل پیش اومده باید سرویس را یکبار سروییچ کنند به آپاچی مجدد سوییچ کنند به Nginx مشکل حل میشه

nginxweb
August 4th, 2014, 00:33
درود بر شما

دوست عزیز مشکل از پلاگین nginx نصب شده روی سرور میباشد با سرویس دهنده تماس بگیرید که به اپاچی سویچ کنند مشکل حل میشود سپس برای حل مشکل nginx اقدام نمایند

meysam021
August 4th, 2014, 00:38
این ارور میگه که لایسنس پلاگین nginx تموم شد ، چند بار رفرش کنید اوکی نشده به سرویس دهندتون بگید حل میکنند

b42587
August 4th, 2014, 00:40
بهشون اطلاع بدید که این مشکل پیش اومده باید سرویس را یکبار سروییچ کنند به آپاچی مجدد سوییچ کنند به Nginx مشکل حل میشه

درود بر شما

دوست عزیز مشکل از پلاگین nginx نصب شده روی سرور میباشد با سرویس دهنده تماس بگیرید که به اپاچی سویچ کنند مشکل حل میشود سپس برای حل مشکل nginx اقدام نمایند

اخه مشکل اینه که جواب نمیدن! الان دقیقا از صبحه اینحوری شده هنوز حتی یه جواب ندادن اینجور که شما میگی باید کار 5 دقیقه باشه درست کردنش نمیدونم نیستن یا .. راهی نیست خودم درست کنم ؟؟؟ :(

راستی درباره نمایندگی هاست از کجا میتونم اطلاعات جمع کنم ؟ که فروش داره یا میمونه رو دستم یا ..

007
August 4th, 2014, 00:52
اخه مشکل اینه که جواب نمیدن! الان دقیقا از صبحه اینحوری شده هنوز حتی یه جواب ندادن اینجور که شما میگی باید کار 5 دقیقه باشه درست کردنش نمیدونم نیستن یا .. راهی نیست خودم درست کنم ؟؟؟ :(

راستی درباره نمایندگی هاست از کجا میتونم اطلاعات جمع کنم ؟ که فروش داره یا میمونه رو دستم یا ..

ُسلام
این مشکل رو مدیر سرور فقط میتونه حل کنه و بس
باید صبر کنین تا ایشون پیداشون شه یا اینکه سرویستون رو از جای معتبر تری تهیه کنید
که لااقل خودشون متوجه بوجود آمدن ایراذ بشن و سپس برای رفع ایراد اقدام کنن.
ارادت