aswsw4
August 3rd, 2014, 11:00
سلام من تازه درانجمن ثبت نام کردم .وچندسوال دررابطه با هاست ونمایندگی وغیره دارم ببخشید سوالات زیاد هست. راهنمایی کنید.باتشکر. 1-بهترین میزبانی هاست لینوکس ایرانی وبهترین میزبانی هاست لینوکس خارجی. که از نظر گارانتی و امنینت وپشتیبانی خوب وقیمتش ارزون باشدوکنترل پنل سی پلن.و ازهمه لحاظ بهتراز هاست های دیگرباشد.نام ببرید.ولینگ بدید. 2-بهترین ریسلری هاستینگ لینوکس ایرانی.وبهترین ریسلری هاستینگ لینوکس خارجی که ازنظر گارانتی وامنینت وپشتیبانی خوب وقیمتش ارزون باشد وکنترل پلن سی پلن.وازهمه لحاظ بهترازهاستینگ های دیگرباشد.نام ببرید.ولینگ بدید. 3- نرم افزاری هست برای امنیت هاست وهاستینگ نام ببرید. 4- آشنایی با دیتایس کسی سایت هست دراین مورد یاشد معرفی کنید. 5- نرم افزارهای شبیه ساز سرور چیست توضیح بدید. و این نرم افزارها چندتا است .کدام ازهمه بهترهست نام ببرید. 6- هاست یا هاستینگ های خارجی که میگن مکان سرور به انتخاب شما یا در. یا در. کدام بهتراست. 7- Subdomain ، Parked Domain و Addon Domainچیست. 8- هاست سرورلینوکس سرورپارس خوبه کسی ازاین هاست استفاده کرد. و سی پی یو ورم وهسته کسی می دونه چه طوری است.و نمایندگی هاستینگ سرورلینوکس سرورپارس چه طوری.فضای هاست نوشته 2GB وپهنای پاند نوشته 40GB چه طوری .مثلا چند میشه هاست نامحدود عرضه کرد.ونوشته ماهیانه یا سالیانه چه طوری مثلا اگرماهیانه بگیرم منظورم برای نمایندگی یا خودکاربرانی که ازمن هاست گرفتند ماهیانه است.چه طوری است. 9- هاست آکان چه طوری کسی ازاین هاست داشته .خوبه و سی پی یو ورم وهسته کسی می دونه چه طوری است. 10- آپلود هاست درکنترل پلن سی پلن و دایرکت ادمین وویستا کسی سایت بلدهست. راهنمایی کند. 11- دامنه به جز ri کدام دامنه میشه نمایندگی گرفت وعرضه کرد مثل com لینگ سایت بدید. 12- ریسلری هاستینگ لینوکس چه طوری میشه توضیح بدید. 13- ریسلری هاستینگ داشته باشم چه طوری می تونم پلان های مختلف درست کنم. 14- سرورمجازی با سرور اخنصاصی چه فرقی دارد. 15- هاست لینوکس با هاست لینوکس حرفه ای چه فرقی دارد. 16- هاست لینوکس با هاست ویندوز چه فرقی دارد. 17- هاست ایران با هاست پرترافیک چه فرقی دارد. 18-اسکریپت وردپرس با اسکریپت جوملا چه فرقی دارد.و کدام بهتراست. 19-قالب سایت که دانلود کنم. وبخواهم اون متن صفحه اول تغییریا ویرایش بدم.چه طوری این کارانجام بدم.توضیح بدید. 20-اسکریپت های که انگلیسی هستند ویخواهم منوسایت فارسی کنم .چه طوری این کارانجام بدیم. توضیح بدید. 21- امکانی ازاسکریپت حذف کنم یا ویرایش بدیم.و یا از اسکریپت های دیگر اون کد استفاده کنم چه طوری میشه این کارانجام داد.توضیح بدید. 22- کنترل پلن هاست .سی پلن و دایرکت ادمین وویستا کدام کنترل پلن هاست خوب هست.نام ببرید. 23- کنترل پلن هاست .سی پلن و دایرکت ادمین وویستا هرسه تا کسی دمو دارد .میشه لینگ بدید. 24-ریسلری هاستبنگ خارجی رایگان یوهاست وبایت هاست کسی گرفته راهنمایی کنه من بگیرم.وچه مدت رایگان هستند. 25- ریسلری هاستبنگ خارجی رایگان یوهاست وبایت هاست میشه دامنه رایگان tk استفاده کرد.کدام.یا نمیشه بگید. 26- ریسلری هاستبنگ خارجی رایگان یوهاست وبایت هاست کنترل پلن هردو چیه نام ببرید. 27- ریسلری هاستبنگ خارجی رایگان یوهاست وبایت هاست کسی دمو دارد لینگ بدید. 28- ریسلری هاستبنگ خارجی رایگان یوهاست وبایت هاست کدام بهتراست.و فایل آپلود از طریق ftp ,file mangarو فضای هراکانت دیتابیس چندتا است.و فضاوپهنا هرکدام ازاین هاستینگ ها چه قدراست. 29 – دامنه رایگان میشه عرضه کرد چه طوری لینگ سایت بدید.وتوضیح بدید. 30-زبان PHPبازبان HTML,CSS چه فرقی دارد. وسورس چیست.و هاست اشتراکی همون هاست لینوکس است یانه. وکانفیگ سرور واورسل چیست.