توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آموزش کانفیگ دایرکت ادمین (سرور مجازی)
shik_host
August 1st, 2014, 14:04
سلام
من میخوام نحوه کانفیگ مخصوص چت روم دایرکت ادمین رو یاد بگیرم و اموزش نصب دایرکت ادمین رو یاد بگیرم
البته حرفه ای
دوستان چه پیشنهادی دارید
a.e
August 1st, 2014, 14:12
تاپیک های زیادی برای نصب دایرکت ادمین و کانفیگ دایرکت ادمین در همین انجمن موجود است که میتوانید جست و جو بفرمایید؛ همچنین نتیجه های گوگل نیز قابل توجه هستند.
azalia
August 21st, 2014, 21:59
سلام منم نیاز دارم تصویریش وجود داره من پیدا نکردم ؟
کامران غلامی
August 21st, 2014, 22:05
دوستان باید شروع کنم آموزش های حرفه ای را تو انجمن بگذارم که تو فروم های داخلی خارجی نباشه.از گرد گیری سیستم تا هک ماهواره های ناسا.اگه این کاررا بکنم بعد از گوگل پربازدید ترین سایت کشور وجهان میشیم.پرجم وب هاستینگ تالک بالاست.ولی باید برای هر آموزشی که میخام بگذارم 10بیستا کتاب بخونم تا اصل مطلب را بجا بیارم.
azalia
August 21st, 2014, 22:09
دمت گرم بابا خیلی مردی اگه این کارو کنی
کامران غلامی
August 21st, 2014, 22:17
دمت گرم بابا خیلی مردی اگه این کارو کنی
خاهش میکنم .خاهشا تشکر یادت نره
aligoli
August 22nd, 2014, 01:06
سلام
من میخوام نحوه کانفیگ مخصوص چت روم دایرکت ادمین رو یاد بگیرم و اموزش نصب دایرکت ادمین رو یاد بگیرم
البته حرفه ای
دوستان چه پیشنهادی دارید
همیشه به یاد داشته باشید کانفیگ حرفه ای را فقط با تجربه و خرابکاری زیاد بدست خواهید آورد.
انتظار هم نداشته باشید شخصی کانفیگ حرفه ای را برای شما به صورت رایگان توضیح دهد.
یک نصیحت و توصیه، دوستانه. پایدار باشید :53:
کامران غلامی
August 22nd, 2014, 15:51
همیشه به یاد داشته باشید کانفیگ حرفه ای را فقط با تجربه و خرابکاری زیاد بدست خواهید آورد.
انتظار هم نداشته باشید شخصی کانفیگ حرفه ای را برای شما به صورت رایگان توضیح دهد.