PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل با امنیت بالا جهت میزبانی نهایتا 4 سایت

sazintech
July 31st, 2014, 17:49
سلام
عید فطر بر همگی مبارک.

میخوام سیستم whmcs و دو تا از سایتهام رو که خیلی مهمه روی یک وی پی اس بیارم.
وی پی اس رو گرفتم.لینوکسیه.سنت او اس 6.4 هم نصب شده.
از چه کنترل پنلی برای ساخت و امنیت هاست استفاده کنم که هم رایگان باشه هم مطمئن؟
میشه سی پنل رو نصب کرد و بعد از کانفیگ اکسپایر شه سایت بالا میاد؟یا سایتم نشان نمیده؟
کلکسو یا وبمین یا.....؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
یک وی پی اس با رم 2 گیگابایت و یک کور سی پی یو و 60 گیگ هارد دارم.

mahdiazarnia
July 31st, 2014, 17:54
سلام
عید فطر بر همگی مبارک.

میشه سی پنل رو نصب کرد و بعد از کانفیگ اکسپایر شه سایت بالا میاد؟یا سایتم نشان نمیده؟
با سلام
cpanel بعد از اکسپایر شدن ، اجازه بالا اومدن سایت هاتون رو میده ، همچنین از ssh به برخی از امکانات دسترسی دارید
کلوکسو خوبه ، ولی اگر بتونید بدون کنترل پنل بیارید بالا ، مطمئناً دیگه باگها کنترل پنل ها رو نخواهید داشت

007
July 31st, 2014, 18:00
سلام
بدون کنترل پنل راه اندازی کنین
کیفیت بهتری رو شاهد خواهید بود
ارادت

sazintech
July 31st, 2014, 18:04
ممنون از جواب سریعتون
توصیه می کنید که از سی پنل تریال استفاده کنم ؟با توجه به اینکه وی پی اس من ایرانه؟

بدون کنترل پنل امنیت پایین نیست؟
چطور اینکارو کنم؟

RoobinaServer
July 31st, 2014, 18:04
سلام
عید فطر بر همگی مبارک.

با سلام

دیگه معمولا اکثر سرورها کنترل پنل دایرکت ادمین رایگان دارند (باتوجه به سیاست میزبان).
بهتره اگر کنترل پپنل ندارید بدون پنل کانفیگ کنید

باتشکر

mahdiazarnia
July 31st, 2014, 18:06
اگر ایران هست که cpanel نمی تونید نصب کنید کلاً ( در شریطی امکان نصب هست )
بدون کنترل پنل مناسبه
دایرکت ادمین هم با توجه به مصرف کم منابع و قیمت مناسب خیلی به صرفه خواهد بود براتون

asrhosting
July 31st, 2014, 18:08
می تونید با خرید یه لایسنس لایف تایم دایرکت ادمین راحتی کار با سایت هاتون و امنیتشون حداقل از طرف کنترل پنل رو تا حدودی تضمین کنید .
یه هزینه ای هست یک بار برای همیشه .
کنترل پنل های رایگان پیشنهادنمی شن .

sazintech
July 31st, 2014, 19:44
ممنون.
بدون کنترل پنل کسی میتونه توضیح بده که چجوری نصب کنم؟
یا سی پنل رو به چه روشی میشه نصب کرد؟اگر بخاطر تحریم هم ببندند مهم نیست،با کنترل پنل کاری ندارم.

ourweb
July 31st, 2014, 19:49
خب اول وب سرور رو نصب میکنید و بعد mysql و سرویس های که میخواهید نصب کنید بعد اکانت رو می سازید و اینکه برای دی ان اس ها میتوانید از خود ای پی ها بجای نیم سرور استفاده کنید یا با سرویس named اختصاصی در سرور ست کنید البته این کار ها یکم برای افراد تازه کار سخت هست بهتر است بدید دست یک نفر که کامل بلد باشد یا کنترل پنل دایرکت ادمین رو استفاده کنید البته با کانفیگ و تعقییر پورت ها و تنضیمات امنیتی که روش دوم خیلی بهتر هست و کار رو راحت تر میکنه .

irank1
July 31st, 2014, 19:56
کلکسو خوبه. کنترل پنل centos web panel هم به تازگی وارد کار شده. نصب و بررسی شد بنظر من. امنیت خوبی داره البته اگه نیاز به ورودی یوزر ندارید. چون تو نسخه های فعلی قابلیت ورود کاربر و نداره...
جمع بندی،
اوپن سورس، با قابلیت نصب ماژول های امنیتی. یوزر فرندلی تر بودن در مقایسه با بقیه پنل های رایگان

medianet
July 31st, 2014, 20:17
بنظر من دوست من بگرد ببین کی همراه سرور دایرکت رایگان میده از اون بگیر خودتو خلاص کن ... امنیت رو فدای اینا نکن ...
با تشکر

oravis
August 1st, 2014, 00:20
لایسنس دایرکت ادمین قیمتی نداره
صبک و راحت هم هست تازه خیلی از سرویس دهنده ها به همین دلیل ارزونی هم رایگان ارائه میدن هم کانفیگ میکنن خیالتون از بابت کنترل هاست و دسترسی هم راحته

clients
August 1st, 2014, 15:10
بنظر من دوست من بگرد ببین کی همراه سرور دایرکت رایگان میده از اون بگیر خودتو خلاص کن ... امنیت رو فدای اینا نکن ...
با تشکر
همون طوری که کاربر medianet اشاره کرد هستند کسانی که به شما سرور مجازی با دایرکت ادمین رایگان بدهند. اگه خواستید Pm بدید که بهتون اعلام کنم تا تبلیغ نباشه و خلاف قانون عمل نکرده باشم.

در مورد امنیت هم به نظر من سرور را بدهید افرادی که در زمینه امنیت خبره هستند برای شما کانفیگ امنیتی انجام دهند. که بنده به شما کاربر Secure_Host (http://www.webhostingtalk.ir/member/165/) را معرفی می کنم که از افراد بسیار باسواد و خبره در زمینه امنیت اطلاعات در ایران هستند.

HPxf
August 1st, 2014, 16:04
بدون کنترل پنل راه اندازی کنین
lx امکانات خوبی هم دارد

haftsepehr
August 1st, 2014, 23:55
پیشنهاد بنده نصب دایرکت ادمین هست

k-h
August 2nd, 2014, 19:44
کلکسو خوبه. کنترل پنل centos web panel هم به تازگی وارد کار شده. نصب و بررسی شد بنظر من. امنیت خوبی داره البته اگه نیاز به ورودی یوزر ندارید. چون تو نسخه های فعلی قابلیت ورود کاربر و نداره...
جمع بندی،
اوپن سورس، با قابلیت نصب ماژول های امنیتی. یوزر فرندلی تر بودن در مقایسه با بقیه پنل های رایگان

کنترل پنل centos web panel رایگان نیست
پیشنهاد میشه دایرکت ادمین نصب بشه
چون هاستی که میخواین بیارید بالا باید امنیت نسبی هم داشته باشه که فردا سریع به مشکل نخوره
میخواین هزینه ماهانه ندین میتونید یه لایسنسن لایف تایم بگیرید و ازش استفاده کتید که ماهانه هزینه ندین