PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دایرکت ادمین مجانی برای vps های یک سرور

openz
July 31st, 2014, 14:21
با سلام

میخاستم بدونم که چطوری میشه برای vps های یک سرور دایرکت ادمین مجانی ارائه داد؟
الان چندتا سایت فروش vps میشناسم که به صورت مجانی دایرکت ادمین برای vps ها ارائه میدن. میخاستم بدونم چطوری ممکنه؟
یا مثلا دایرکت ادمین رو با قیمت خیلی پایین عرضه میکنند.

دوستان راهنمایی کنند لطفا

sor
July 31st, 2014, 14:23
سلام دوست عزیز

این ها از دایرکت ادمین کرک شده استفاده میکنند !

k.namjoo
July 31st, 2014, 14:24
با سلام

الان چندتا سایت فروش vps میشناسم که به صورت مجانی دایرکت ادمین برای vps ها ارائه میدن. میخاستم بدونم چطوری ممکنه؟

دوستانی که اینکارو میکنن قیمت vps هارو بالا میبرن و با سود به دست آماده لایسنس دایرکت ادمین را نیز تهیه میکنن

بعضی از فروشندگانی هم که با قیمت پایین میدن با دایرکت ادمین مکاتبه میکنن و از دایرکت ادمین لایسنس میگرن

با تشکر

RoobinaServer
July 31st, 2014, 14:27
سلام دوست عزیز

این ها از دایرکت ادمین کرک شده استفاده میکنند !

با سلام و احترام

همه کرک استفاده نمیکنند - هم ورژن آخر نیست هم مشکلات دیگر دارد .

الان ما هم روی تمام سرور های مجازی به جز چند تاشون همه دارای لایسنس رایگان هستند اما کرک شده استفاده نمیکنیم. :)

با سلام

از دایرکت ادمین پنل پارتنری تهیه میشه و برای تمام آیپی ها لایسنس های دائمی تهیه میشه. اینجوری میشه لایسنس رایگان داد.

روی قیمت سرور هم کشیده نمیشه چون هزینه ماهانه ای دیگه برای ما در بر ندارد یک هزینه زیاد اولیه داده شده و هدفش هم جذب مشتریه، کسایی روی هزینه سرور میکشن که ماهانه خرید میکنند و به مشتری میگن رایگان.

موفق باشید
یا حق

openz
July 31st, 2014, 14:28
دوستانی که اینکارو میکنن قیمت vps هارو بالا میبرن و با سود به دست آماده لایسنس دایرکت ادمین را نیز تهیه میکنن

بعضی از فروشندگانی هم که با قیمت پایین میدن با دایرکت ادمین مکاتبه میکنن و از دایرکت ادمین لایسنس میگرن

با تشکر
نه قیمت هاشونم اکثرا مناسبه یعنی یه سرور رو میدن مثلا 50 تومن 8 9 تومن هم بابته دایرکت ادمین میگیرن

- - - Updated - - -

با سلام و احترام

الان ما هم روی تمام سرور های مجازی به جز چند تاشون همه دارای لایسنس رایگان هستند اما کرک شده استفاده نمیکنیم. :)

از دایرکت ادمین پنل پارتنری تهیه میشه و برای تمام آیپی ها لایسنس های دائمی تهیه میشه. اینجوری میشه لایسنس رایگان داد.

موفق باشید
یا حق
دوسته عزیز میشه لینکه خرید پنل پارتنری رو بدید؟
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

RoobinaServer
July 31st, 2014, 14:29
نه قیمت هاشونم اکثرا مناسبه یعنی یه سرور رو میدن مثلا 50 تومن 8 9 تومن هم بابته دایرکت ادمین میگیرن

خب باز هم نصف هزینه دایرکت ادمین را (حدودا) ازتون دارن میگیرن. :)

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

دوسته عزیز میشه لینکه خرید پنل پارتنری رو بدید؟
ممنون میشم بیشتر راهنمایی کنید

لینک نداره.

شما کلوکیشن دارید در مرکز خاصی که چند رنج آیپی داشته باشید ؟

از رایپ آیپی دارید ؟

دقیقا میخواهید چه کنید الان ؟

openz
July 31st, 2014, 14:32
من الان یه سرور از لیزوب دارم حدود 16 تا ایپی هم دارم میخام 16 تا دایرکت ادمین هم کنارش به مشتری های (vps) لیزوب بدم با قیمت ارزون

RoobinaServer
July 31st, 2014, 14:35
من الان یه سرور از لیزوب دارم حدود 16 تا ایپی هم دارم میخام 16 تا دایرکت ادمین هم کنارش به مشتری های لیزوب بدم با قیمت ارزون

سخت افزار سرور برای خودتون هست ؟ آیپی ها به نام شماست ؟

این قیمت هاش هست :

DirectAdmin Web Control Panel Pricing (http://www.directadmin.com/internal.html)

هر لایسنس را باید حدودا 285 تومان خرید کنید برای آیپی هاتون.

اینجوری براتون به صرفه تر هست که از پارتنرهاش خرید کنید.

یا حق

arc1o0
July 31st, 2014, 14:37
من الان یه سرور از لیزوب دارم حدود 16 تا ایپی هم دارم میخام 16 تا دایرکت ادمین هم کنارش به مشتری های (vps) لیزوب بدم با قیمت ارزون

سلام

شما می تونید 20 تا لایسنس لایف تایم 49 دلاری بگیرید بعد به مشتریان خودتون سرور مجازی با دایرکت ادمین رایگان بدید. که فکر نمی کنم برای شما مقرون به صرفه باشد.

ولی اکثر افرادی که رایگان می دهند نال شده استفاده می کنند..

openz
July 31st, 2014, 14:37
سخت افزار سرور برای خودتون هست ؟ آیپی ها به نام شماست ؟

این قیمت هاش هست :

DirectAdmin Web Control Panel Pricing (http://www.directadmin.com/internal.html)

هر لایسنس را باید حدودا 285 تومان خرید کنید برای آیپی هاتون.

اینجوری براتون به صرفه تر هست که از پارتنرهاش خرید کنید.

یا حق
نه برای خوده لیزوب هست سخت افزارا.
یعنی الان باید ماهیانه 28500 بابته لایسنس دایرکت ادمینا بدم؟
اینجوری که خیلی گرون میشه. هر vps حداقل 70 80 تومن قیمتش در میاد.

RoobinaServer
July 31st, 2014, 14:41
نه برای خوده لیزوب هست سخت افزارا.
یعنی الان باید ماهیانه 28500 بابته لایسنس دایرکت ادمینا بدم؟
اینجوری که خیلی گرون میشه. هر vps حداقل 70 80 تومن قیمتش در میاد.

نمیدونم وقتی کلو ندارید دایرکت ادمین اجازه بده یا نه چون تعداد خریدتون هم کم هست.

نه عزیز ماهانه نیست.

این ها دائمی هست.

یکبار خرید کنید دیگه ماهانه هزینه ای نمیدید.

از پارتنرها خرید کنید حدود 200 در میاد.

کسایی که رایگان میدن لایف تایم تهیه کردند.

نسخه های کرک یا نسخه آخر نیست یا امکان آپدیت و ... هم نداره و پیشنهاد نمیشه. اینجوری مشتریهاتون بیشتر ریزش میکنند. (البته اگر مشتریهاتون امنیت براشون مهم باشه)

openz
July 31st, 2014, 14:45
نمیدونم وقتی کلو ندارید دایرکت ادمین اجازه بده یا نه چون تعداد خریدتون هم کم هست.

نه عزیز ماهانه نیست.

این ها دائمی هست.

یکبار خرید کنید دیگه ماهانه هزینه ای نمیدید.

از پارتنرها خرید کنید حدود 200 در میاد.

کسایی که رایگان میدن لایف تایم تهیه کردند.

نسخه های کرک یا نسخه آخر نیست یا امکان آپدیت و ... هم نداره و پیشنهاد نمیشه. اینجوری مشتریهاتون بیشتر ریزش میکنند. (البته اگر مشتریهاتون امنیت براشون مهم باشه)
آخه لایف تایم هم باز گرون در میاد باید رو پوله سرور های مجازی بکشیم تا هزینش در بیاد.
به قوله دوستمون باید 20 تا لایف تایم 49 دلاری بخریم بعد (یعنی هر دایرکت ادمین 150 تومن) بعد بدیم به 20 تا مشتری.

RoobinaServer
July 31st, 2014, 14:48
آخه لایف تایم هم باز گرون در میاد باید رو پوله سرور های مجازی بکشیم تا هزینش در بیاد.
به قوله دوستمون باید 20 تا لایف تایم 49 دلاری بخریم بعد (یعنی هر دایرکت ادمین 150 تومن) بعد بدیم به 20 تا مشتری.

لینک صفحه ای که دادم قیمت ها درج شده.

قیمت دلار هم از کسی که قرار پرداخت بکنه بپرسید قیمت دقیق در میاد.

اگر تمام قیمت ها بالا هست باید همین لایسنس های ماهی 10-20 تومان که میفروشن در نت خرید کنید چون اول کار هستید.

موفق باشید

amir_ng
July 31st, 2014, 19:27
هر لایسنس رو 10 تا 15 میخرن و روی قیمت vps ها میکشن

ourweb
July 31st, 2014, 19:43
همین امروز یک مشتری داشتیم که دقیقا یکی از همین وی پی اس های با لایسنس رو خریده بود کلا بدرد نمیخورد چون هنوز سایت روش نیومده لود رمش روی 70 بود با اینکه کلیه کانفیگ ها انجام شده بوده در کل بدرد نمیخوره بنظر من برید لایسنس بگیرید بهتره الان هر لایسنس 13 هزار تومان هست بهتر از کرک .

funihost
July 31st, 2014, 19:50
با سلام

سلام
افرادی که این کار رو میکنند بعضی از دیتاسنتر ها در اختیارشون میذارن به صورت رایگان و یا بعضی ها بخاطر سود سرور رایگان میدن از جیب خودشون....

- - - Updated - - -

شما نیز میتونید لایسنس ماهانه به قیمت 14000 تومان تحویل بگیرید به نام خودتون و حتی با تخفیف پایین تر هم میتونید بگیرید

openz
July 31st, 2014, 22:16
بله با این حساب بهترین راه اینه که 20 30 تا لایف تایم بخریم همون اوله کار ,ماهی مثلا 5 تومن بابتش از مشتری هم بگیریم, تا یکی دوسال پولش در میاد

HPxf
August 1st, 2014, 02:17
بعضی دیتاسنترها روی ای پی ها رایگان میدهند

openz
August 1st, 2014, 06:21
بعضی دیتاسنترها روی ای پی ها رایگان میدهند

بله شنیدم ovh رایگان میده اما جاهایی مثله لیزوب, کرو ... باید خریداری بشه

HPxf
August 1st, 2014, 09:36
یک دیتاسنتر امریکایی هست رایگان میدهد هویزساله
دیتاشک وقتی سرور اختصاصی میخری فقط هزینه ستاپ به مبلغ 5 دلار میگیرد ( فکر کنم برای یک عدد است )