توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در نصب نماد اعتماد الکترونیکی
m.ahmadi
July 31st, 2014, 12:12
سلام دوستان
من در نصب نماد مشکل دارم. طبق راهنما تمام مراحل انجام دادم. ولی مینویسه
متقاضی گرامی؛بدین وسیله به اطلاع می رساند که نصب کد در صفحه اول وب سایت کسب و کار شما دارای نقص می باشد. خواهشمند است کد نماد را مطابق راهنما در صفحه اول قرار داده و عملیات بررسی را مجدداً تکرار نمایید.
کد هم در تمام قالب جابه جا کردم ولی فرقی نکرد.
رفع مشکل با هزینه
us12
July 31st, 2014, 12:27
کد به صورت آی فریم لود میشه .
یک فایل html به شما می دهند باید در روت اصلی دامین قرار گرفته باشه و به صورت Iframe هرجا مالید در سایت نمایش بدید .
m.ahmadi
July 31st, 2014, 12:29
کد به صورت آی فریم لود میشه .
یک فایل html به شما می دهند باید در روت اصلی دامین قرار گرفته باشه و به صورت Iframe هرجا مالید در سایت نمایش بدید .
من طبق راهنما تمام مراحل انجام دادم ولی تایید نمی شود.
a.e
July 31st, 2014, 12:37
پس از قرارگیری کد؛ 24 ساعت باید صبر بفرمایید تا لوگو نمایش داده شود.
m.ahmadi
July 31st, 2014, 12:40
پس از قرارگیری کد؛ 24 ساعت باید صبر بفرمایید تا لوگو نمایش داده شود.
من 72 ساعت صبر کردم ولی کد تایید نشد.تا مکان کد تایید نشود نماد نمایش داده نمیشود!
a.e
July 31st, 2014, 12:53
پس از اینکه مکان نماد تأیید شود و کد نماد دائم را قرار دهید 24 ساعت زمان خواهد برد تا نماد دائم شما نمایش داده شود. میتوانید با استفاده از شماره تماس موجود در سایت ای نماد ارتباط برقرار نمایید. (آنچه خدمت شما عرض شد طبق تجربه است)
m.ahmadi
August 1st, 2014, 00:23
up
meysam021
August 1st, 2014, 00:26
دسترسی بدید نصب کنم براتون عزیز.
24 درصمن بعد از 2 ساعت فعال میشه رو سایت حتی در روز های تعطیل
m.ahmadi
August 1st, 2014, 00:27
دسترسی بدید نصب کنم براتون عزیز.
24 درصمن بعد از 2 ساعت فعال میشه رو سایت حتی در روز های تعطیل
یاهو آفلاین هستید؟
asdadsdxz
August 1st, 2014, 02:38
یاهو آفلاین هستید؟
شما تا این مرحله رو رد نکنید نماد برای تایید اخر نمیره
شما فایل index رو کپی کنید جایی بعد کل index رو پاک کنید و فقط کد نماد رو بزارید بعد که زدید سیستم تایید میکنه بعدش فایل index رو برگردونید سر جاش نمادم جای درست بزارید تا ۲۴ ساعت فعال میشه
m.ahmadi
August 1st, 2014, 23:07
شما تا این مرحله رو رد نکنید نماد برای تایید اخر نمیره
شما فایل index رو کپی کنید جایی بعد کل index رو پاک کنید و فقط کد نماد رو بزارید بعد که زدید سیستم تایید میکنه بعدش فایل index رو برگردونید سر جاش نمادم جای درست بزارید تا ۲۴ ساعت فعال میشه
هیچ فرقی نکرد. و مشکل هنوز برجاست.
kool
August 2nd, 2014, 00:02
هیچ فرقی نکرد. و مشکل هنوز برجاست.
- - - Updated - - -
up
سلام
این مورد رو در نظر میگیرید که فقط و فقط کد نماد باید در صفحه اول (صفحه اصلی) دامین شما قرار گیرد؟ در غیر اینصورت تا صد سال هم تایید نمیشود!
حالا خوبه ما که اون اولش اقدام کردیم یه تغییری میدادیم دو سه ماه بعد پاسخ میدادن و بعد یه گزینه دیگه انجام میدادیم سه ماه دیگه یه پاسخی میدادن و آخر سر هم که کاراش تموم شد و نماد موقت رو دادن دیگه خوشم نیومد استفاده کنم و همونطوری ولش کردم مونده توی پنل :)
مثلا اجاره نامه کپی برابر اصل کرده و ارسال کردم اونقدر طولش دادن که زمان اجاره نامه منقضی شد!!! :59:
الان سرعت رسیدگیشون خیلی بهتر شده نسبت به اون زمان.
m.ahmadi
August 2nd, 2014, 00:03
رفع مشکل با هزینه پست اول ویرایش شد.
modiranhosting
August 2nd, 2014, 05:40
رفع مشکل با هزینه پست اول ویرایش شد.
لطفا دسترسی های لازم رو ارسال کنید تا براتون انجام بشه
Ahmad110
August 2nd, 2014, 09:53
دامنه ای که براش نماد رو تقاضا کردین با دامنه فعلی که رو سایتتون هستش ، یکی هستش ؟