توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شما بیشتر به کدام دامین اعتماد میکنید؟
mahmoodi.1313
July 31st, 2014, 02:35
درود
یک نظر سنجی برای انجمن گذاشتم میخواستم برای یک شرکت دامین ثبت دهم برای همین میخواهم نظر شما دوستان را جویا شوم.
July 31st, 2014, 02:37
دامنه های رایج در ایران .کام و .آی آر هست مابقی پسوند ها از محبوبیت کمتری برخوردار هستن
irank1
July 31st, 2014, 02:42
بحث اطمینان باشه فقط دامین .in
رایج .ir و .com هستند
kool
July 31st, 2014, 02:46
سلام
معمولا .ir و .com
که هر دو رو با هم پیشنهاد میکنم ثبت کنید.
meysam021
July 31st, 2014, 02:46
اگر به اطمینان باشه والا هیچکدوم ، اگه بخوان لج کنن باهم هر دامنه ای باشه رو میتونن بگیرن
NarvanData
July 31st, 2014, 02:49
.آی آر و .کام رو معمولا جهت راه اندازی شرکت و فروشگاه باهم ثبت می کنن به دلیل رایج بودنش
jahromweb
July 31st, 2014, 02:51
ای ار -> برا سایت
کام -> برا دی ان اس
a.e
July 31st, 2014, 02:52
تمامی پسوند به خودی خود قابل اعتماد هستند اما متناسب با نیاز؛ شما میتوانید از پسوندی که نیاز شما را برطرف میکند استفاده نمایید و طبق فرموده بزرگواران پسوند های رایج در ایران آی آر و کام هستند.
alireza0037
July 31st, 2014, 02:55
به نظر من
ir
com
kool
July 31st, 2014, 03:05
البته .co هم خوبه ولی فقط برای شرکت ها.
LIAN2
July 31st, 2014, 03:11
دامنه .ir
امکان پیگیری و حتی شکایت از صاحب وب سایت / فروشگاه نیز مقدور هست.
mahmoodi.1313
July 31st, 2014, 03:17
الان جدیدا یک سایت هاستینگ دیدم با دامین .tk و جالبیش این بود که مشتری نیز داشت.به اعتقاد خود بنده دامین .net و .com بهترین اعتماد رو دارا هستند یعنی کاربر وقتی آدرس سایت رو میبیند یا داخل موتور های جستجو سرچ می کند 60 درصد به دامین اعتماد میکند تا محتوا.
alireza0037
July 31st, 2014, 03:30
الان جدیدا یک سایت هاستینگ دیدم با دامین .tk و جالبیش این بود که مشتری نیز داشت.به اعتقاد خود بنده دامین .net و .com بهترین اعتماد رو دارا هستند یعنی کاربر وقتی آدرس سایت رو میبیند یا داخل موتور های جستجو سرچ می کند 60 درصد به دامین اعتماد میکند تا محتوا.
بله منم میخواستم همینو بگم که اکثر مردم بیشتر به دامنه مثلا خارجی نگاه میکنن مثلا وقتی کسی که میخواد یه هاست بخره مثلا توی گوگل سرچ میکنه اون دامین خارجی بیشتر مد نظرش هست که از اون جا هاست بخره تا بره یه سایتی که با دامنه ایرانی باشه
این نظر من بود
jahromweb
July 31st, 2014, 03:38
به نظر من ای ار این خوبیا رو داره:
1) از هرجا ثبت کنی ، اخر میره تو نیک و میشه دسترسی به دامنه رو حتی برا تمدید هم قطع کرد!
2) سروکارت با یه شرکت دولتی هست!
3)خیلی قوانین سخت گیرانه ای داره که به نظر من خیلی برا کاربر خوبه
4)فکر این نیستی که فردا دلار گرون شد ارزون شد و ... الان همه چیز رفته بالا بجز دامین ای ار! (مثلا قبلا کام حدود 10 بود الان شده 30-40)
5)این طور نیست که فردا بگن تحریم و نشه تمدید کرد
7)این قدر ارزونه که در زمان ثبت فکر قیمت و ... نیستی .
birmusical
October 10th, 2014, 21:31
به نظر من تمام دامنه های مطرح و معروف در جهان قابل اعتماد و اطمینان هستن! بسته به استفاده شما باید دامین مورد نظر انتخاب گردد
talait
October 10th, 2014, 21:47
ای ار ملی هست پس بهتره
e.rany
October 24th, 2014, 06:50
اگر مخاطبتون ایرانی هستن هردو دامنه آی آر و کام رو بگیرین تا بهتون اعتماد کنم ;)
sina.click
October 24th, 2014, 10:00
سلام
اگر سایتتون مخاطب ایرانی داره و کارش قانونی هست قطعا دامنه .ir پیشنهاد میشه.
در غیر این صورت .com
پ.ن.
مشکلات خیلی زیادی با دامنه .ir داشتیم سر انتقال و تغییر نام و ......
اما مزیتش همون طور که دوستان گفتن ارزون بودن و عدم نگرانی بابت عدم تمدید بابت تحریم و مسائلی از این دست
MOHAMMAD MOHSEN
October 24th, 2014, 13:36
پسوند دامنه یک سایت برای من ایجاد اعتماد نمی کنه، محتواش هست که برای من مهمه!
f.saadat
October 24th, 2014, 16:28
.net
برای ارائه خدمات اینترنتی
.com
برای شرکت ها
.ir
معمولا واسه همه چیز استفاده میشه!
King Tired
October 24th, 2014, 18:21
.ir
.com
.org
M A H D
October 24th, 2014, 20:49
IrOrg
viva
October 24th, 2014, 21:13
بله منم میخواستم همینو بگم که اکثر مردم بیشتر به دامنه مثلا خارجی نگاه میکنن مثلا وقتی کسی که میخواد یه هاست بخره مثلا توی گوگل سرچ میکنه اون دامین خارجی بیشتر مد نظرش هست که از اون جا هاست بخره تا بره یه سایتی که با دامنه ایرانی باشه
این نظر من بود
اکثر مردم به این نگاه نمیکنن برای شما که تازه کار هستید شاید اینجور باشه :)
دامنه های ملی بهترین هستند چون میدونید که کی ثبت کرده و تمام مشخصاتش توی ایران ثبت شده ، دات کام هم خوب هست اما آی ار برای فروشگاه و خریدهای اینترنتی معتبر هست . الان بهترین سایت ها دارن فقط روی دامنه ir کار میکنند ولی شرکت معتبر همه دامنه های به اسم خودشو رو ثبت میکنه .com-net-org-info,...
توی کشورهای خارجی دامنه های ملی خودشون ارزش بالایی داره و سایتهای مهم اکثرا با پسوندهای ملی ثبت میشه
mahmoodi.1313
October 24th, 2014, 22:24
اکثر مردم به این نگاه نمیکنن برای شما که تازه کار هستید شاید اینجور باشه :)
دامنه های ملی بهترین هستند چون میدونید که کی ثبت کرده و تمام مشخصاتش توی ایران ثبت شده ، دات کام هم خوب هست اما آی ار برای فروشگاه و خریدهای اینترنتی معتبر هست . الان بهترین سایت ها دارن فقط روی دامنه ir کار میکنند ولی شرکت معتبر همه دامنه های به اسم خودشو رو ثبت میکنه .com-net-org-info,...
توی کشورهای خارجی دامنه های ملی خودشون ارزش بالایی داره و سایتهای مهم اکثرا با پسوندهای ملی ثبت میشه
بله جناب شما فقط میدونید . ما دیروز برای اولین بار وارد نت شدیم .
استاد من گفتم فقط در نظرسنجی شرکت کنید بدون توضیحات اضافه . یک پست دیگه هم بزودی میدم که بیایید نظر بدید ما تازه کار هستیم یا شما.
October 25th, 2014, 09:42
كلا استفاده از دامين هاي com. و ir. در ايران خيلي خيلي بيشتر است.
iroooni.com
October 25th, 2014, 13:36
in com
این دوتا به نظرم بهتره
arc1o0
October 25th, 2014, 13:58
co.ir.
moalax
October 25th, 2014, 14:18
با سلام
اگر مخاطب های شما ایرانی هستند .ir عالی است .
company_hosting
October 25th, 2014, 20:25
همشون خوبه عزیز
مهم علاقه شما هست
و اینکه ایا براحتی کاربر برای حفظ کردن دامنتون اهمیت میدهید / توجه میکنید یا خیر
Abolfazl RT
October 29th, 2014, 14:57
به نظر من org و com خیلی بهترن البته هزینه بالایی دارن نسبت به ir اما خوب مطمئن تر هستند و تو گوگل هم رتبه های بالاتری میگیرن
tafakor
October 29th, 2014, 15:15
به نظر بنده دامین محبوبیت یک سایت یا یک مجموعه رو نشون نمیده بیشتر نام گروه هست که محبوبیت یک فعالیت رو در عرصه اینترنت نشون میده و دامین صرف یدک کش نام اصلی یا برند هست و به همه دامنه ها میشه اعتماد کرد ولی بحث اصلی این هست که با دامنه ملی اول از همه ارز از کشورمون بیرون نمیره و اینکه سایر کشور ها وقتی تحریم کنند دامنه هارو دیگه چه کنم چه کنم نمیکنید و اینکه قوانین بسیار خوبی دارند نیک البته جا برای پیشرفت زیاد دارند اگر برسند به خدمات دهیشون در کل عرض بنده اینه که دامنه محبوبیت یا اعتماد یک سایت یا یک مجموعه نیست .
vrujak
October 29th, 2014, 16:42
سلام
معمولا .ir و .com
cybamin
October 29th, 2014, 18:24
همین باز بودن مشخصات هویز دامنه ir خیلی مواقع به کار میاد و باعث جلب اطمینان میشه. هرچند دامنه و پنل فیک زیاد شده.