PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کامند مربوط به انتقال MYSQl از یه سرور به سرور دیگه چیه؟

seotools
July 30th, 2014, 15:45
این کامند چرا اشتباه هست؟
mysqldump -u source.username -p'source.password' source.dbname | ssh user@destination.com mysql -u destination.username -p'destination' destination.dbname

یه کامند دیگه میزنم فرضا
mysqldump -u uname -p dbname > /home/xxxxx/public_html/db.sql

به جای حجم 10 گیگ بک آپ 3 گیگ میگیره!

کسی میدونی مشکل از چی هست؟
راحتترین کامند انتقالی چیه؟

spark3r
July 30th, 2014, 16:07
با سلام
ابتدا از sql پشتبان تهیه سپس با فرمان rsync منتقل کنید و در مقصد import‌کنید.

seotools
July 30th, 2014, 17:10
با سلام
ابتدا از sql پشتبان تهیه سپس با فرمان rsync منتقل کنید و در مقصد import‌کنید.

مشکل اینجا هست که حجم کمتری بک آپ میگیره نسبت به حجم واقعی

OPENFIRE
July 30th, 2014, 17:52
مشکل اینجا هست که حجم کمتری بک آپ میگیره نسبت به حجم واقعی
کنترل پنل دارید یا بدون کنترل پنل بکاپ میگیرید ؟‌بکاپ رو فشرده میکنید یا به صورت عادی بکاپ میگیرید ؟‌

a.e
July 30th, 2014, 23:11
به این موضوع توجه نمایید که حجم بک آپ از حجم اصلی فایل ها کمتر است (به دلیل فشرده سازی هایی که انجام میشود)

پیشنهاد میشود ابتدا با استفاده از کنترل پنل بک آپ بگیرید و برای ریستور کردن از ssh اقدام نمایید.

parsdg
July 30th, 2014, 23:21
پیشنهاد می کنم پورت سرور رو باز کنین و بعدش نرم افزار Mysql Work Bench رو روی سیستم خودتون نصب کنین تا انواع و اقسام کار ها رو راحت بتونین انجام بدین

seotools
July 31st, 2014, 02:21
ممنون از دوستان
من خودم این کار رو زیاد انجام ندادم همکارم که وظیفش اینکاره مرخصیه مجبور شدم خودم انجام بدم
اشکال از اشتباه خودم بوده ظاهرا تو اسکیوالی که بک آپ میگرفت کامنت های اسکیوال رو حذف میکرده حجم رو میاره پائین اصل جداول سالم میموند
متوجه شدم