توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پشتیبانی فنی و تیکت و مالی 22 ساعته سایت شما
msmhost.net
July 29th, 2014, 14:02
با درود و احترام خدمت شما دوستان و همکاران گرامی در صورتی که نیاز به پشتیبان فنی به صورت 22 ساعته و مسلط نیاز داشتید در خدمت شما می توانیم باشیم درضمن ذکر شود 6 سال سابقه این کار را دارم و کاملا مسلط می باشم مدیریت سایت MSMHOST.NET
دانلود رزمه (http://msmhost.net/d.b.pdf) در صورت تمایل با شرایط زیر می توانم در خدمت شما باشم با تشکر
داود بادپیما
دانلود رزمه (http://msmhost.net/d.b.pdf)
reza115
July 29th, 2014, 14:36
دوست عزیز 72 ساعت جایی تایپ نشده است دقت داشته باشید هم موضوع مشخص است هم متن
22 ساعته را 72 ساعت می بینید
سلام
یعنی شما با ماهی 900 ت واقعا 22 ساعت آنلاین هستین ؟ ! اگر بله به چه صورت و برای 22 ساعت بعدی چه کار میکنید ؟
و همچنین 2 تا سوال داشتم
منظور از Kvm چیست که در ردیف mikrotik,ibsng,nttac گذاشتین ؟
و منظورتون از نصب کنترل پنل esx و esxi چیست ؟
msmhost.net
July 29th, 2014, 14:41
سلام
یعنی شما با ماهی 900 ت واقعا 22 ساعت آنلاین هستین ؟ ! اگر بله به چه صورت و برای 22 ساعت بعدی چه کار میکنید ؟
و همچنین 2 تا سوال داشتم
منظور از Kvm چیست که در ردیف mikrotik,ibsng,nttac گذاشتین ؟
و منظورتون از نصب کنترل پنل esx و esxi چیست ؟
عرض شد پست قبلی مورد مشاهده قرار گیرد
منظور از esx و esxi مجازی ساز می باشد
کاش اسپم ارسال نمی شد برای اموزش من در اینجا به شما پست ندادم که توضیحات بدم یک رزمه است چیز دیگری نیست .
دوستان محترم بنده عرض کردم 6 سال فعالیتم پشتیبانی بوده و متخصص پس لطفا خواهشا تنها اگر نیاز دارید به پشتیبانی با تلفن زیر در هر زمان دلخواهی به غیر از ساعت 10 صبح تا 11 تماس بگیرید در مورد مبلغ اعلام شده در رزمه عرض شود مال چند ماه پیش است و نه 22 ساعت کاری
تنها مجموعه ای از توانایی های بنده می باشد در هر صورت فردی دنبال پشتیبانی بود سوالی داشت در مورد توانایی ها شکی دشات با شماره زیر در تماس باشد 09382516330
007
July 29th, 2014, 14:44
عرض شد پست قبلی مورد مشاهده قرار گیرد
منظور از esx و esxi مجازی ساز می باشد
کاش اسپم ارسال نمی شد برای اموزش من در اینجا به شما پست ندادم که توضیحات بدم یک رزمه است چیز دیگری نیست .
سلام .درخواست بدین تا تاپیکتون رو قفل کنن که این اسپم ها شامل حال شما نشه.دوستان که مراعات نمیکنن.ارادت
msmhost.net
July 29th, 2014, 14:46
سلام .درخواست بدین تا تاپیکتون رو قفل کنن که این اسپم ها شامل حال شما نشه.دوستان که مراعات نمیکنن.ارادت
با تشکر از محبت شما لطفا درخواست می شود تاپیک قفل شود از نظر شما مچکرم
- - - Updated - - -
مچکر می شوم از مدیران محترم تاپیک بسته شود تنها جهت جلوگیری از اسپم تمامی اطلاعات به صورت کامل و روشن ارسال شده است و افرادی که واقعا نیاز دارند با راه اعلامی ایمیل و تماس تلفنی با من در تماس باشند عید بر شما مبارک باد
msmhost.net
July 29th, 2014, 15:03
دوست عزیز من اسپم ندادم. الان من نیاز به یک پشتیبانی دارم می خوام استخدام کنم بعد می خوام ببینم چطور بیدار می مونید؟ یعنی دوساعت کلا می خوابید؟
با درود کاملا روشن است اگر نیاز دارید با بنده فعالیت کنید محبت کنید با بنده در تماس باشید در خدمت شما هستیم 09382516330 و بله دو ساعت بنده می خوابم